محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852780625
تلاش برای برقراری دادرسی عادلانه، دغدغه شهید بهشتی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
در نشست بزرگداشت سالگرد شهید بهشتی مطرح شد/ تلاش برای برقراری دادرسی عادلانه، دغدغه شهید بهشتی تهران-ایرنا- نشست بزرگداشت سالگرد شهادت شهید بهشتی با مروری بر دغدغه های آن شهید در حیطه دادرسی عادلانه توسط کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران برگزار شد که حقوقدانان حاضر در نشست تلاش ایشان برای برقراری دادرسی عادلانه تاکید کردند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، سید محمد هاشمی استاد حقوق اساسی وعمومی تاکید کرد که اصرار شهید بهشتی بر منع مطلق شکنجه نکته بسیار ارزنده و مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه شهید بهشتی طالب عدالت بود و از جوانی تا شهادت با اندیشه اسلامی وارد سیاست شد، ادامه داد: شهید بهشتی از یک سو دانشمند، فقیه، قرآن شناس و شخصیتی روشنفکر و از سوی دیگر دارای اندیشه های فراوانی بود.
این استاد حقوق اساسی با اشاره به مفهوم نگرش بر روحانیت از دیدگاه شهید بهشتی افزود:از دیدگاه آن مرحوم، هیچ تمایز طبقاتی برای اقشارمختلف وجود ندارد.
وی به منطق قضایی شهید بهشتی و نقش راهبرانه ایشان بر مشروح مذاکرات قانون اساسی در مجلس اشاره کرد.
این استاد دانشگاه به استقلال دستگاه قضایی از دیدگاه شهید بهشتی اشاره کرد و افزود: طبق اصل 156 قانون اساسی، قوه قضاییه مستقل است و شهید بهشتی نیز بر این عقیده بود که دستگاه قضایی باید مستقل باشد.
هاشمی با اشاره به آسیب شناسی نظام قضایی، ادامه داد: نمی توانیم ارتباط دستگاه قضایی را با قوای دیگر نادیده بگیریم و یکی از لوازم دست یابی به قضاوت عادلانه این است که امور اداری دستگاه قضایی باید مستقل باشد تا قوه قضاییه بتواند اقدامات خود را انجام دهد.
این حقوقدان افزود:نظارت قضایی بر تمام نهادهای حکومتی بسیار مهم است و مسوولیت قوه قضاییه این است که اگر تخلفی صورت گرفت، مقامات و مسوولان کشور را مورد مواخذه قرار دهد.
وی با اشاره به استقلال رفتاری قاضی، گفت: استقلال رفتاری قاضی زمانی است که قضات به فشارهای درونی، سیاسی و ... توجه نکرده و این مسایل باعث صدور حکم از سوی آنها نشود و بی طرف باشند.
** تاکید شهید بهشتی بر حفظ استقلال رفتاری قضات
در ادامه این نشست حسین مهرپور رییس دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه تردیدی در عظمت و بزرگی مقام شهید بهشتی نیست گفت: شهید بهشتی حدود یکسال و چهار ماه مسوولیت قوه قضاییه را بر عهده داشت و اول اسفندماه سال 1358 حکم ریاست دیوان عالی کشور از سوی امام در خصوص وی صادر شد و سرانجام در 7 تیرماه سال 1360 به شهادت رسید.
این استاد دانشگاه تاکید کرد:شهید بهشتی از لحاظ اشراف بر مسایل قضایی، فقیه بود و در زمان ریاست ایشان در دیوان عالی کشور و ریاست هیات عمومی این دیوان به خاطر دارم بیش از سه جلسه نگذشت که مرحوم بهشتی بر امور مسلط شد.
رییس دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی درباره مساله استقلال قوه قضاییه به خصوص استقلال قاضی، گفت:استقلال قاضی به معنای این است که قاضی اطمینان خاطری در تمامی مراحل دادرسی اعم از بررسی پرونده و تفسیر قانون داشته باشد بدون اینکه تحت تاثیرعامل دیگری قرار گیرد.
وی افزود: قاضی نباید نگران این موضوع باشد که اگر حکمی صادر کرد و مورد نظر مقام بالاتر نبود، شغلش را از دست می دهد.
مهرپور با اشاره به اصل 164 قانون اساسی در رابطه با استقلال قضات گفت: پس از تصویب این اصل، شهید بهشتی اظهار امیدواری کرد که بازپرس، دادیار و دادستان ها که تاکنون از تزلزل موقعیت خود نگران بودند از این به بعد با عدالت خواهی و قاطعیت بتوانند وظایف شان را انجام دهند چرا که شهید بهشتی عنایت کاملی داشت تا این استقلال حفظ شود.
مهرپور با بیان این که از لحاظ شکلی و ماهوی مرحوم شهید بهشتی عنایت وافری داشت تا دادرسی عادلانه صادر و حق مردم داده شود، گفت: شهید بهشتی تلاش داشت دادگستری سالمی داشته باشیم و به نحو شایسته دادرسی عادلانه برقرار شود.
** شهید بهشتی معتقد بود جرم سیاسی امری دیکتاتور ستیز است
حجت الاسلام رحیم نوبهارعضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی نیز در این نشست گفت:مکتب فقهی مرحوم شهید بهشتی دارای ویژگی هایی است و وی یک فقه رحمانی، انسان مدار و حق مدار داشت و عنصر رحمت در سراسر این فقه موج می زد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه مرحوم شهید بهشتی در فقه خود به تجربیات بشری اهمیت می داد افزود:استدلال مرحوم بهشتی این بود که جرم سیاسی امری دیکتاتورستیز واستبداد ستیز است و باید به رسمیت شناخته شود.
حجت الاسلام نوبهار گفت: شهید بهشتی فقهی بسیار نظام مند داشت که صدر و ذیل آن با هم تطبیق می کرد و گزاره های مطلق درآن معنا دارد.
وی حق دانستن علت دستگیری، حق دسترسی به وکیل، حق طرح پرونده در یک دادگاه صالح، اصل ممنوعیت شکنجه و هر گونه رفتار غیرانسانی در خلال بازداشت و ممنوعیت بازداشت انفرادی را از جمله اصول پیش از دادرسی منصفانه عنوان کرد.
حجت الاسلام نوبهار با اشاره به تاکید شهید بهشتی از پرهیز در مداخلات خودسرانه در امر قضا، گفت:این اصل، اصل اولیه محاکمه عادلانه است.
وی به موضوع کانون وکلای دادگستری مستقل از دیدگاه شهید بهشتی اشاره کرد و افزود: مرحوم شهید بهشتی از وجود کانون وکلای مستقل حمایت می کرد و گفته بود که بنا دارد برای این موضوع لایحه بنویسد.
حجت الاسلام نوبهار با تاکید بر این که کانون های وکلای مستقل، اشتباهات قضایی را پایین می آورد، گفت: تلاش برای یکپارچه سازی نظام عدالت دادگستری و عدم وجود دادگاه های ویژه از جمله تلاش های ارزنده شهید بهشتی بود.
این استاد دانشگاه پرهیز از افراط در حفظ نظام دادگستری پیشین را دیگر تلاش های شهید بهشتی خواند و گفت: شهید بهشتی می خواست آهنگ جدیدی به نظام بدهد و همه دادگاه ها اعم از نظامی، ویژه و... در قالب یک نهاد یکپارچه پاسخگو باشند.
** شهید بهشتی در زندگی فردی و فعالیت های مبارزاتی صادق بود
محمدرضا بهشتی فرزند شهید بهشتی و استاد فلسفه دانشگاه تهران نیز در نشست مروری بر دغدغه های شهید بهشتی در حیطه دادرسی عادلانه گفت:آنچه را که در باب حقوق و فقه از مرحوم شهید بهشتی در اندیشه و عمل سراغ داریم، بازگشت اش به مبانی نظری است و این مبانی نظری فراتر از رشته حقوق و فقه است.
این استاد فلسفه دانشگاه تهران اضافه کرد:اگراین مساله را به درستی درنیابیم شاید تعجب کنیم که چطور وقتی اندیشه ای وارد ساحت فقه یا حقوق می شود، نگرش متفاوتی به موضوعات پیدا کرده و از افق دیگری به مسایل نگاه می کند.
فرزند شهید بهشتی به کتاب حق و باطل اشاره کرد و گفت: این کتاب ماحصل گفتارهای مرحوم شهید بهشتی در سال های دهه 50 در جمع انجمن اسلامی پزشکان و مهندسین در زمینه تلقی و فهم نظری و دینی از حق و باطل است.
وی ادامه داد: مرحوم شهید بهشتی به رغم اینکه یک عالم دینی است و قدم در عرصه علوم دینی بر می دارد اما وقتی می خواهد وارد این مباحث شود و حتی به آیات و روایات از این باب نگاه کند ابتدا طرح مبنایی نظری در باب حق و باطل را دارد و عجیب تر اینکه به شیوه سقراطی وارد بحث می شود و از جمع سئوال می کند و تلاش دارد در پرسش از جمع و گفت و گوی جمعی، خود را به یک فهم قابل اتکا در باب حق و باطل برساند.
این استاد فلسفه دانشگاه تهران به تاریخچه شکل گیری فلسفه و نظر اشاره کرد و افزود: فلسفه و نظر، زمانی در یونان باستان پا گرفت که زمان استیلای تفکر سوفیستی بود و در تفکر سوفیستی مهم ترین مساله نظریه پردازی درباره وضعیت فکری و اوضاع زمانه است که در آن تزلزل ارزش ها دیده می شود.
فرزند شهید بهشتی با بیان اینکه نظر ورزی فلسفی مسبوق به یک دوره شک و تردید بویژه تردید در ارزش هاست گفت:ارزش ها تعیین کننده جهت گیری ما در زندگی عملی هستند بنابراین دغدغه سعادت مندی زندگی، موتوری است که افراد را به اندیشه ورزی نظری وا می دارد.
وی با طرح این پرسش که آیا اساسا استقرا در عرصه تجربه کارآمد است یا خیر ؟ و می توان در عرصه تجربه از طریق استقرا خود را به امور کلی تر رساند یا خیر؟ گفت: برای من جالب این بود که مرحوم شهید بهشتی به عنوان یک پرسشگر به شیوه سقراطی تلاش می کند وارد این عرصه شود و به عنوان کسی که در حوزه دین می اندیشد ببیند سخن دین در این عرصه چیست؟.
فرزند شهید بهشتی یکی از ویژگی های ان شهید را سوق از خرد نگری به سمت کلان نگری در عرصه های مختلف خواند و افزود: در اندیشه مرحوم شهید بهشتی چند خصوصیت دیده می شود که یکی از این ویژگی ها این است که ایشان پا را از عرصه نگرش خرد و خرد نگری به سمت کلان نگری بر می دارد.
وی با بیان اینکه شهید بهشتی در عرصه های مختلف از جمله جنگ و اقتصاد، از نگرش خرد، پای خود را به سمت نگرش کلان بر می دارد، گفت:اگر در عرصه حقوق سخن می گوییم باید بدانیم با انسانی رو به رو هستیم که یکی از عرصه هایی که در آن زندگی می کند، عرصه حقوق است و تاثیر آنچه که در حقوق می گوییم بر عرصه اخلاق فردی و اجتماعی، اقتصاد و سیاست بسیار مهم است.
این استاد فلسفه دانشگاه تهران اظهار داشت:نگاه ما به هر شاخه یا رشته ای فقط نباید محدود به یک چارچوب خاص باشد زیرا وقتی موضوعی را مورد بررسی قرار می دهیم باید توجه داشته باشیم که این موضوع با سایر حوزه ها پیوستگی دارد و اگر به این مساله توجه نشود، دچار محدود نگری می شویم و در یک عرصه یا حوزه به داوری هایی می رسیم که ما را از واقعیت ها دور می کند.
وی، ضمن خرد نگری در مقابل کلان نگری، چند جانبه نگری و آینده نگری را از دیگر ویژگی های اندیشه مرحوم شهید بهشتی خواند و گفت: در اندیشه های شهید بهشتی، پیش بینی های بسیار قابل توجهی در دهه های پیش از انقلاب حتی دوران قبل از اقامت چند ساله در مغرب زمین و بعد از آن را می بینیم که بسیار جالب است.
بهشتی گفت: شنیده ام بعضی ها گفته اند مرحوم شهید بهشتی کسی بود که تحت تاثیر سفر فرنگ قرار گرفت و بعد نیز با ذهنیت فرنگی وارد عرصه موضوعات دینی شد و سخن گفت.
این استاد فلسفه دانشگاه تهران ادامه داد: این در حالیست که اگر توجه کنیم متوجه می شویم بسیاری از آثار شهید بهشتی بسیار قبل تر از سفر به فرنگ است.
فرزند شهید بهشتی گفت: البته شهید بهشتی نزدیک به 20 کشور را دیده و به برخی از اینها سفر کرده و سعی داشته آشنا شود و فقط یک رفت و شد ساده نبوده است.
این استاد فلسفه دانشگاه تهران به برخی ویژگی های حکومت حضرت علی (ع) اشاره کرد و گفت: معمولا افراد قبل از اینکه در مصادیق اجرا و قدرت قرار بگیرند، مطالبات زیادی را در ارتباط با حقوق اشخاص و جامعه مطرح می کنند اما یکی از موارد جالب در حکومت حضرت امیر (ع) این است که ایشان در دوره ای که زمامدار می شود بر حقوق افراد، نسبت آنها با حکومت و وظیفه زمامداران در قبال حقوق افراد تاکید می کند و توقع و مطالبه را از خود بالا می برد.
فرزند شهید بهشتی گفت: اگر انبوه سخنانی که از حضرت علی (ع) در اختیار داریم بررسی کنیم متوجه می شویم ایشان این سخنان را متوجه حکومت و حاکمیت خود می کند و کمتر سیاست مدار و فرد میدان سیاستی وجود دارد که خود را در معرض و آماج توقعات و انتظارات اضافه قرار دهد.
وی گفت:به تاسی از حضرت علی (ع)، شمه ای از این خصوصیت در نزد مرحوم شهید بهشتی نیز وجود داشت که سخنان صریح تر، قاطع تر و مطالبات در باب حقوق مردم و وظایف حکومت در قبال مردم از جمله این خصوصیت است.
فرزند شهید بهشتی با بیان اینکه رد پای این اندیشه باید در سازوکارهای موجود دیده شود افزود: زمانی آقای هاشمی شاهرودی به من می گفت بجاست جمعی را در دادگستری قرار دهیم و نکاتی که مرحوم شهید بهشتی ذیل برخی از احکام که گاهی وقت ها یک جمله یا تعبیر است استخراج کنیم و خوب است این کار انجام شود که این کار نه قبل و نه بعد انجام شد زیرا این احکام در اختیار قوه قضاییه است و از جنبه بیرونی شاید ممکن نباشد.
این استاد فلسفه دانشگاه تهران همچنین به توجه شهید بهشتی به ضابطین قضایی و پلیس قضایی اشاره کرد و گفت : بنا به گفته آقای رازینی، یادداشت هایی از مرحوم شهید بهشتی وجود دارد که نخستین قدم ها در ضرورت تاسیس پلیس قضایی است و اینکه چه سازوکاری را می توان پیش بینی کرد تا در ضمن عدم تداخل با قوه مجریه، دستگاه قضایی وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهد.
وی با بیان اینکه اعتقاد شهید بهشتی به قانون، قانونمندی، حق و حق مداری فقط در عرصه نظر نیست افزود: به عنوان کسی که 23 سال با شهید بهشتی معاصر شدم، ایشان را فردی دیدم که با فکر، اندیشه و باور خود زندگی می کرد و اینطور نبود که ساعتی بیاندیشد و در وضعیت دیگری زندگی کند.
فرزند شهید بهشتی با بیان اینکه آن شهید با خودش صاف و رو راست بود گفت: من شهید بهشتی را در زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی و در میدان های پر فراز و نشیب فعالیت های مبارزاتی، صادق دیدم.
اجتمام(3)**9140**1580
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
تلاش شهید بهشتی برای برقراری دادرسی عادلانه
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۷ رییس دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی گفت که مرحوم بهشتی عالم فقیه عادل و دارای سعه صدر و گذشت بود به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حسین مهرپور در نشست بزرگداشت سالگرد شهادت شهید بهشتی با مروری بر دغدغههای آن شهید در حیطه دادردغدغه های شهید بهشتی در حیطه دادرسی عادلانه نقد می شود
دغدغه های شهید بهشتی در حیطه دادرسی عادلانه نقد می شود تهران - ایرنا - دغدغه های شهید بهشتی در حیطه دادرسی عادلانه در نشستی با حضور کارشناسان بررسی می شود به گزارش ایرنا از کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران در این نشست که امروز شنبه از ساعت 30 18 تا 21 در محل سالن اجتماعات کمیسیتدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حاصل تلاش شهید بهشتی بود
بجنورد تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حاصل تلاش شهید بهشتی بود امام جمعه بجنورد گفت تدوین بموقع قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حاصل همت و مدیریت مثال زدنیِ شهید بهشتی معمار قوه قضائیه کشور بود به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسمفرماندار ابرکوه: شهید بهشتی برای تحقق عدالت اسلامی تلاش کرد
فرماندار ابرکوه شهید بهشتی برای تحقق عدالت اسلامی تلاش کرد یزد- ایرنا- فرماندار ابرکوه گفت شهید مظلوم بهشتی تحولی عظیم در قوه قضائیه به وجود آورد و در راه تحقق عدالت اسلامی تلاش کرد سیدنبی رسولی روز یکشنبه به مناسبت هفته بزرگداشت قوه قضائیه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهارامام جمعه پلدختر: شهید بهشتی یکی از نوابغ انقلاب اسلامی ایران بود
امام جمعه پلدختر شهید بهشتی یکی از نوابغ انقلاب اسلامی ایران بود خرم آباد - ایرنا - امام جمعه پلدختر گفت شهید بهشتی مغز متفکر و ستون نظام اسلامی تئوریسین انقلاب و یک نابغه بود که نقش مهم و موثری در پیروزی انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی داشت به گزارش خبرنگار ایرناامام جمعه همدان:شهید بهشتی تصویری شفاف از حکومت اسلامی به جهانیان ارایه داد
امام جمعه همدان شهید بهشتی تصویری شفاف از حکومت اسلامی به جهانیان ارایه داد همدان-ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان گفت شهید بهشتی با تحمل مشقت و سختی بسیار توانست تصویری شفاف از حکومت اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به جهانیان ارایه کند به گزارش ایرطباطبایی در گفتوگو با فارس عنوان کرد: رویکرد اصلاحی شهید بهشتی بهجای تعطیلسازی قوه قضائیه/ دشواری تغییرات د
طباطبایی در گفتوگو با فارس عنوان کرد رویکرد اصلاحی شهید بهشتی بهجای تعطیلسازی قوه قضائیه دشواری تغییرات در قوه قضائیه نسبت به دیگر قوا در اوایل انقلابعضو کمیسیون قضایی با اشاره به اینکه در ابتدای انقلاب اصلاحات در قوای مجریه و مقننه بسیار سهلتر از اصلاحات در قوه قضائیه بودموزه سرای شهید بهشتی
موزه سرای شهید بهشتی کد خبر ۴۱۱۶۸۵ تاریخ انتشار ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۰ - 28 June 2014 دانلود لینک لینک را کپی کنید دانلودرئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در نشست خبری/2 تبیین اندیشههای شهید بهشتی در کتب تمام پایههای تحصیلی
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در نشست خبری 2تبیین اندیشههای شهید بهشتی در کتب تمام پایههای تحصیلیمعاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش گفت در تمامی دورههای تحصیلی نیازمند هستیم تا اندیشههای شهید بهشتی را بازآموزی کنیم به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس حجتالابرجسته ترین شاخصه شهید بهشتی ولایتمداری بود/ نظام انقلاب اسلامی قائم به آرمان است
استانها شمال گلستان عباسی برجسته ترین شاخصه شهید بهشتی ولایتمداری بود نظام انقلاب اسلامی قائم به آرمان است گرگان – خبرگزاری مهر وزیر دولت دهم ضمن اشاره به اینکه ولایتمداری شاخصه برجسته شهید بهشتی بود گفت دشمنان فکر می کردند که نظام انقلاب اسلامی قائم به فرد است در حالیعکس :اقتدای اهل سنت به شهید بهشتی
عکس اقتدای اهل سنت به شهید بهشتی اقتدای اهل سنت به شهید بهشتی اقتدای اهل سنت به شهید بهشتی صراط سه شنبه 3 تیر 1393نوشته روحانی در دفتر یادبود شهید بهشتی
نوشته روحانی در دفتر یادبود شهید بهشتی رییس جمهوری در پاسداشت مقام شهید آیت الله دکتر سید محمد بهشتی نوشت در کنار همه مزایای آن بزرگوار مظلومیت ایشان در برابر انواع تهاجمات دشمنان و معاندان برای همه یاران و دوستان آن بزرگوار تاثر انگیز و فراموش ناشدنی است خبرگزاری اخانه موزه شهید بهشتی
خانه موزه شهید بهشتی 07 تير 1393 15 29 عکس احسان نادری پور کد خبر 2719612 25 عکس نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصامام جمعه ملکان: اندیشه های شهید بهشتی در بین جوانان تبیین شود
امام جمعه ملکان اندیشه های شهید بهشتی در بین جوانان تبیین شود تبریز - ایرنا - امام جمعه ملکان با تاکید بر تبیین اندیشه های شهید بهشتی در بین جوانان گفت لقب سیدالشهدای انقلاب شایسته شخصیت اوست حجت الاسلام حافظ زمانی روز شنبه در مراسم سالروز شهادت آیت الله بهشتی و72تن از یاران اشهید بهشتی با موافق و با سعهصدر به مذاکره و مناظره مینشست
جمعه ۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۳۰ رییس جمهوری در آستانه سالروز شهادت آیتالله دکتر سید محمدحسینی بهشتی و در دیدار با خانواده آن بزرگوار ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی تصریح کرد شهید بهشتی به حق سیدالشهداء انقلاب اسلامی و حادثه فجیع هفتم تیرماه ۱۳۶۰ بود به گزارش گروه دربرگزاری یازدهمین دوره طرح تربیتی شهید بهشتی در یزد
برگزاری یازدهمین دوره طرح تربیتی شهید بهشتی در یزد به همت کانون فرهنگی و هنری عروج یازدهمین دوره طرح تربیتی شهید بهشتی در استان یزد آغاز شد به همت کانون فرهنگی و هنری عروج یازدهمین دوره طرح آموزشی شهید بهشتی در اردوگاه شهید فهمیده استان یزد آغاز شد مهدی دهقان دبیر اجرایی این طرشهید بهشتی پایه گذار دستگاه قضائی اسلامی در کشور بود
شهید بهشتی پایه گذار دستگاه قضائی اسلامی در کشور بود گرگان - ایرنا - فرماندار گرگان در آستانه سالگرد هفتم تیر با گرامیداشت یاد شهید آیت اله بهشتی و 72 تن از یارانش گفت شهید بهشتی پایه گذار دستگاه قضائی اسلامی در کشور بود حیدرعلی احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرن-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها