واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ تير ۱۳۹۳ (۰:۴۳ق.ظ)
آغاز طرح آموزش 20 هزار امدادگر در آذربايجان غربي با حضور رئيس امداد و نجات سازمانجمعيت هلال احمر کشور و با هدف تحقق شعار هر خانواده يک امدادگر، طرح جهادي تربيت 20000 امدادگر در آذربايجان غربي آغاز شد .
به گزارش خبرگزاري موج؛ اين طرح در راستاي عمل به فرامين مقام معظم رهبري در گسترش آموزش و آمادگي همگاني در برابر حوادث و باهدف تحقق شعار هر خانواده يک امدادگر با مشارکت گروههاي داوطلب در مناطق مختلف شهري و روستاي آذربايجان غربي اجرا مي شود.
دکتر کوليوند رييس امداد و نجات سازمان جمعيت هلال احمر کشور در اين مراسم افزايش سطح آمادگي، پيشگيري از وقوع حوادث و ارتقاء توان بازسازي و پاسخگويي در زمان وقوع حوادث را 3 محور اصلي فعاليت سازمان امداد و نجات کشور دانست و گفت : اجراي برنامه هاي علمي و عملياتي، آموزش و توان افزايي گروههاي امداد و نجات، تجهيز ناوگان امدادي به امکانات جديد از جمله برنامه هاي اين سازمان در کشور است .
وي در ادامه با اشاره به طرح هاي سازمان جمعيت هلال احمر کشوردر تصويب قوانين جديد حمايتي از امدادگران افزود: طرح شهادت و جانبازي به امدادگراني که در حوادث دچار سانحه مي شوند، احتساب فعاليت امدادگران در گروه مشاغل سخت و طرح سرباز امدادگر وکاهش مدت خدمت سربازي امدادگران از جمله اقدامات اين سازمان است که با استقبال دولت در کميسيون هاي تخصصي مجلس در حال بررسي و پيگيري است .
معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي هم در اين مراسم با اشاره به اهميت و ضرورت ارتقاء سطح آمادگي آحاد جامعه در مقابله با حوادث گفت: با توجه به وسعت حوادث و آسيب پذيري بالاي ناشي از حوادث طبيعي در مناطق مختلف استان، ارائه آموزشهاي همگاني و تخصصي مبتني بردانش و فناوري و ارتقاء سطح آگاهي و آمادگي گروههاي مختلف در جامعه از اولويت هاي مديريت بحران در استان است .
بهادري افزود: براي تحقق اهداف ترسيم شده در حوزه مديريت بحران بايد با ارائه آموزش هاي عمومي در سطوح مختلف جامعه مقوله امداد و نجات را به صورت جامعه محور نهادينه شود .
وي با تجليل از روحيه ايثارگرايانه جوانان و افزايش مشارکت آنان درعرصه هاي امدادرساني اظهار داشت: گسترش ميزان مشارکت جوانان و آحاد مختلف جامعه در امر امداد و نجات برگرفته از فرهنگ اسلامي و روحيه ايثارامدادگران درهشت سال دوران دفاع مقدس مي باشد .
معاون عمراني استاندار آذربايجان غربي در ادامه سخنان خود به مطالعات پهنه بندي زلزله در استان اشاره کرد و گفت: براساس اين تحقيقات گسلهاي مستعد زلزله در شمال و جنوب استان شناسايي شده است و احتمال وقوع حوادث ناگوار زلزله در اکثر نقاط استان همواه وجود دارد و به همين جهت برگزاري دوره هاي آموزشي و انجام مانورهاي عمومي و تخصصي براي ايجادآمادگي در مقابل زلزله بسيار مهم و ضروري است .
دکتر بهادري در ادامه اختصاص بودجه 3500 ميليون ريالي براي برگزاري دوره هاي آموزشي و انجام مانورهاي امداد و نجات، راه اندازي شبکه لرزه نگاري در استان با اختصاص 20 ميليارد ريال و همچنين راه اندازي نخستين مرکز تحقيقات مديريت بحران با مشارکت دانشگاه اورميه را از جمله اقدامات انجام گرفته براي افزايش ميزان آمادگي در برابر حوادث طبيعي در استان عنوان کرد .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]