واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: /با حضور معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی/ طرح آموزش 20هزار امدادگر در آذربایجان غربی آغاز شد خبرگزاری پانا: با هدف تحقق ˝شعار هر خانواده یک امدادگر˝، طرح جهادی تربیت 20000 امدادگر در آذربایجان غربی آغاز شد .
۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير ساعت 12:41
به گزارش خبرگزاری پانا، با حضور "هادی بهادری" معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی و " پیرحسین کولیوند" رییس امداد و نجات سازمان جمعیت هلال احمر کشورطرح جهادی تربیت 20هزار امدادگر در استان آغاز شد .
این طرح در راستای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در گسترش آموزش و آمادگی همگانی در برابر حوادث و باهدف تحقق شعار "هر خانواده یک امدادگر" با مشارکت گروههای داوطلب در مناطق مختلف شهری و روستایی آذربایجان غربی اجرا می شود.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت و ضرورت ارتقاء سطح آمادگی آحاد جامعه در مقابله با حوادث اظهار داشت: با توجه به وسعت حوادث و آسیب پذیری بالای ناشی از حوادث طبیعی در مناطق مختلف استان، ارائه آموزشهای همگانی و تخصصی مبتنی بردانش و فناوری و ارتقاء سطح آگاهی و آمادگی گروههای مختلف در جامعه از اولویت های مدیریت بحران در استان آذربایجان غربی است .
بهادری افزود: برای تحقق اهداف ترسیم شده در حوزه مدیریت بحران باید با ارائه آموزش های عمومی در سطوح مختلف جامعه، مقوله امداد و نجات را به صورت جامعه محور نهادینه کنیم .
وی با تجلیل از روحیه ایثارگرایانه جوانان و افزایش مشارکت آنان درعرصه های امدادرسانی اظهار داشت: گسترش میزان مشارکت جوانان و آحاد مختلف جامعه در امر امداد و نجات برگرفته از فرهنگ اسلامی و روحیه ایثارامدادگران درهشت سال دوران دفاع مقدس می باشد .
معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود به مطالعات پهنه بندی زلزله در استان اشاره کرد و گفت: براساس این تحقیقات گسلهای مستعد زلزله در شمال و جنوب استان شناسایی شده است و احتمال وقوع حوادث ناگوار زلزله در اکثر نقاط استان همواه وجود دارد.
بهادری ادامه داد: به همین جهت برگزاری دوره های آموزشی و انجام مانورهای عمومی و تخصصی برای ایجادآمادگی در مقابل زلزله بسیار مهم و ضروری است .
وی در ادامه اختصاص بودجه 3500 میلیون ریالی برای برگزاری دوره های آموزشی و انجام مانورهای امداد و نجات، راه اندازی شبکه لرزه نگاری در استان با اختصاص 20 میلیارد ریال و همچنین راه اندازی نخستین مرکز تحقیقات مدیریت بحران با مشارکت دانشگاه اورمیه را از جمله اقدامات انجام گرفته برای افزایش میزان آمادگی در برابر حوادث طبیعی در استان عنوان کرد .
کولیوند نیز در این مراسم افزایش سطح آمادگی، پیشگیری از وقوع حوادث و ارتقاء توان بازسازی و پاسخگویی در زمان وقوع حوادث را 3 محور اصلی فعالیت سازمان امداد و نجات کشور دانست و گفت : اجرای برنامه های علمی و عملیاتی، آموزش و توان افزایی گروههای امداد و نجات، تجهیز ناوگان امدادی به امکانات جدید از جمله برنامه های این سازمان در کشور است .
کولیوند درادامه با اشاره به طرح های سازمان جمعیت هلال احمر کشوردر تصویب قوانین جدید حمایتی از امدادگران افزود: طرح شهادت و جانبازی به امدادگرانی که در حوادث دچار سانحه می شوند، احتساب فعالیت امدادگران در گروه مشاغل سخت و طرح سرباز امدادگر و کاهش مدت خدمت سربازی امدادگران از جمله اقدامات این سازمان است که با استقبال دولت در کمیسیون های تخصصی مجلس در حال بررسی و پیگیری است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]