واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون وزیر راه: طرح دو خطه کردن راه آهن بافق- اصفهان، امسال عملیاتی می شود اصفهان- ایرنا- معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی گفت: با هدف افزایش ظرفیت حمل و نقل ریلی در مسیر بافق- اصفهان، طرح دو خطه کردن این مسیر امسال عملیاتی می شود.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، ˈمحسن پورسید آقاییˈ روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اصفهان افزود: بسیاری از بارهای معدنی به سمت اصفهان حمل می شود و به همین دلیل برنامه دو خطه کردن راه آهن بافق به اصفهان در دستور کار قرار گرفت.
وی اضافه کرد: اقدامات اولیه این طرح صورت گرفته و عملیات اجرایی آن امسال آغاز می شود.
طول راه آهن بافق - اصفهان حدود 600کیلومتر است.
وی گفت: در چهار سال آینده و تا پایان دولت یازدهم، میزان حمل و نقل بار توسط راه آهن حداقل به دو برابر افزایش می یابد و از 33 میلیون تن به حدود 68 میلیون تن خواهد رسید.
معاون وزیر راه و مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران از حمل و نقل ریلی و راه آهن به عنوان اصلی ترین حوزه حمل و نقل در بخش زمینی یاد و اظهار کرد: در بخش توسعه شبکه، هشت طرح بزرگ و مجموعا 10 هزار کیلومتر خط آهن تعریف و در قانون بودجه پیش بینی شده و در دست احداث است.
پورسید آقایی گفت: همزمان با توسعه شبکه، شرکت راه آهن جمهوری اسلامی در جهت بهسازی راه های موجود، رفع گلوگاه ها، دو خطه کردن و تراک بندی راه آهن برنامه های متعدد دارد.
* خط آهن گرگان - اینچه برون تا مهر امسال عملیاتی می شود
وی در باره حمل و نقل ترانزیتی کشور گفت: در راستای هماهنگی با کشورهای قزاقستان، ترکمنستان و ازبکستان که در محور ترانزیتی ایران قرار دارند، اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران افزود: خط آهن گرگان - اینچه برون تا مهر امسال عملیاتی می شود که موجب توسعه تجاری بین ایران و کشورهای آسیای میانه خواهد شد.
وی رقابتی کردن قیمت حمل و نقل را یکی دیگر از برنامه های وزارت راه بیان و تصریح کرد: در رقابتی کردن قیمت حمل و نقل در مبادی جنوبی از جمله بندر امام و بندرعباس تا مبادی شمالی از جمله سرخس و آذربایجان یک افزایش جدی در سال 93 خواهیم داشت.
* استفاده از ظرفیت های مردمی و خیرین در نگهداری راههای روستایی
معاون ساخت و توسعه راههای روستایی وزارت راه و شهرسازی گفت: 153 هزار کیلومتر راه روستایی برای روستاهای با بیش از 20 خانوار در کشور وجود دارد که نگهداری آن از توان دهیاری های خارج است.
ˈسید حسین میرشفیعˈ در گفت و گو با خبرنگاران تصریح کرد: شرایطی مهیا شده که از ظرفیت های مردمی و خیرین برای نگهداری، ایمن سازی و بهسازی راهها و مساجد و اماکن بین راهی استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه سال کذشته تلفات جانی در راههای روستایی 26.5 درصد کاهش یافته است، افزود: با توجه به اینکه 50 درصد تلفات جاده ای مربوط به عابران پیاده و موتورسواران است، ایمن سازی حاشیه جاده های اصلی و فرعی روستایی نقش بسزایی در کاهش تلفات خواهد داشت.
پ /7131 / 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
05/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]