واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رئیس پلیس راهورکشور: عابران و موتورسیکلت سواران 44 درصد تلفات جاده ای را به خود اختصاص داده اند ساری - ایرنا - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: با بررسی های صورت گرفته 44 درصد تلفات جاده ای کشور مربوط به عابران پیاده و موتورسیکلت سواران است.
سردار سرتیپ پاسدار ˈاسکندر مومنیˈ روز پنجشنبه در جمع فرماندهان پاسگاههای پلیس راه مازندران در ساری با بیان اینکه در استان های شمالی بیشترین تلفات جاده ای نیز مربوط به موتورسیکلت سواران است ، افزود: استان های مازندران ، گیلان و گلستان در مقایسه با سایر استان های کشور رتبه اول کشوری را در ارتباط با تلفات جاده ای به خود اختصاص داده اند.
وی با بیان اینکه ، 60 درصد تلفات جاده ای در استان های گیلان ، مازندران و گلستان مربوط به موتورسیکلت سواران است ، اظهارداشت: علت 70 درصد جان باختن موتورسیکلت سواران ، نداشتن کلاه ایمنی و ضربه وارده به سر است.
وی پیوستگی و نزدیکی شهرها ، تردد از عرض جاده توسط عابران پیاده ، کمبود پل و زیرگذرها و کشاورزی بودن منطقه را از جمله دلایل اصلی در بروز سوانح رانندگی به ویژه تلفات جاده ای در استان های شمالی کشور ذکرکرد.
رئیس پلیس راهور کشور با اشاره به وجود 16 میلیون خودرو در کشور گفـت: با بررسی های صورت گرفته در سال گذشته 18 هزار نفر از شهروندان به علت حوادث و سوانح رانندگی در مناطق مختلف کشور جان خود را از دست دادند و این در حالی است که این شمار تلفات جاده ای در سال گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن همسو با اقدامات پیشگیرانه کاهش داشته است.
سرتیپ پاسدار مومنی همچنین بر لزوم رفع نقاط حادثه خیز در جاده های مختلف کشور تاکید کرد و افزود: تحقق این مهم نیازمند تخصیص اعتبار لازم است.
وی ادامه داد: با هدف کاهش حوادث و سوانح رانندگی ، نصب تابلو و علایم رانندگی به ویژه در نقاط حادثه خیز لازم و ضروری و این مهم باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.
وی گفت: باتوجه به حجم بالای تردد خودرو ، میزان آزادراه و بزرگراه در مازندران در مقایسه با سایر استان های کشور ناچیز است و پاسخگوی نیازها نیست.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور بر لزوم اصلاح و بازسازی تابلوها و علایم راهنمایی و رانندگی در جاده های مختلف کشور تاکید کرد و گفت: سرعت و سبقت غیرمجاز و همچنین خواب آلودگی راننده ، علت 70 درصد تلفات جاده ای در کشور را به خود اختصاص داده است.
سرتیپ پاسدار مومنی گفت: با هدف کاهش حوادث و سوانح رانندگی نسبت به نصب دوربین کنترل سرعت در جاده های مختلف کشور اقدامات بسیار مطلوبی صورت گرفته است که این امر تداوم خواهد داشت.
وی بیان داشت: همچنین 30 هزار کیلومتر از جاده های پرتردد کشور به سامانه تمام هوشمند متصل می شوند و محورهای کندوان ، هراز و فیروزکوه در اولویت اصلی اجرای این طرح قرار دارند.
وی در ارتباط با تخلفات و جرایم رانندگی نیز گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 15 هزار تخلف بیش از 10 میلیون ریالی برای دارندگان خودروها ثبت و برابر آنان قبوض جریمه صادر شد که تاکنون 45 درصد جرایم پرداخت شده است.ک/3
2501/608/506
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
05/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]