تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820063057




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنچه بیماران مبتلا به بزرگی پروستات باید بدانند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آنچه بیماران مبتلا به بزرگی پروستات باید بدانند
کارشناس کمیته تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز به بیماران مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات، توصیه کرد که از نوشیدن مایعات به خصوص نوشیدنی‌های کافئین‌دار پرهیز کرده و چند ساعت قبل از خواب، مایعات ننوشند.
آفتاب: دکتر نیوشا بهداد با بیان اینکه بزرگی خوش خیم پروستات یا (BPH) شایع‌ترین علت بزرگی پروستات است، افزود: پروستات غده‌ای است که جزو دستگاه تناسلی مردان محسوب می‌شود و در یک مرد سالم اندکی بزرگ‌تر از یک گردو است.


وی اظهارکرد: بزرگی خوش خیم پروستات عارضه‌ای است که به سرطان پروستات منجر نمی‌شود و علت اصلی وقوع آن افزایش سن و هورمون‌ها است، همچنین پژوهشگران وجود سابقه خانوادگی را در افزایش احتمال وقوع این عارضه دخیل می‌دانند.


کارشناس کمیته تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز در خصوص علایم این بیماری، گفت: نیاز مکرر به ادرارکردن به ویژه هنگام شب، فوریت و منقطع بودن جریان ادرار و دیر شروع شدن جریان ادرار، مهم‌ترین علایم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات است.


بهداد انجام تست‌های ادراری و معاینه‌های خاص را در تشخیص این عارضه موثر دانست و ادامه‌داد: برای درمان این عارضه، دو دسته داروی اصلی وجود دارد و امروزه درمان‌های مختلف جراحی نیز می‌تواند با عارضه بسیار کمتر و سریع تر در درمان این بیماری مؤثر باشند.


او توصیه کرد: بهتر است این بیماران از مصرف داروهای سرماخوردگی و آنتی‌هیستامین دکونژستانت خودداری کنند، زیرا این داروها علایم BPH را تشدید کرده و می‌توانند موجب کاهش میزان ادرار و ناراحتی و تکرر دفع شوند، همچنین لازم است پس از هر بار تخلیه مثانه، چند لحظه دیگر هم صبر کرده و استراحت کنند، سپس دوباره سعی بر ادرار کردن شود تا با این کار مثانه کاملاً تخلیه شده و تعداد دفعات ادرار در طول روز کاهش یابد.


به گزارش ایسنا، کارشناس کمیته تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز یادآور شد: کاهش استرس با انجام ورزش‌های مرتب و پیاده‌روی‌های منظم در محیط‌های آرام بخش مثل فضای باز می‌تواند به کاهش تعداد دفع روزانه ادرار کمک کند.




تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن