واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش وپرورش نظام تعلیم و تربیت درصدد تبلور استعدادهای دانش آموزان است زنجان- ایرنا - مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: نظام تعلیم و تربیت در صدد تبلور استعدادهای دانش آموزان است و باید این استعدادها شناسانده و هدایت شوند.
به گزارش ایرنا، مهدی علی اکبرزاده روزچهارشنبه درهمایش مربیان پرورشی استان زنجان افزود: استعدادهای نهفته در دانش آموزان، برای بروز و بالقوه شدن نیازمند برنامه ریزی است.
وی شاهکار تعلیم و تربیت را تربیت انسان ذکر کرد و یادآورشد: هدف نظام تعلیم و تربیت، تربیت سرود خوان، آهنگ ساز و یا هنرپیشه نیست و این نظام وظیفه ای فراتر دارد و درصدد پرورش استعدادها نهفته در دانش آموزان و شناساندن آن در جامعه است.
علی اکبرزاده تصریح کرد: دنیای کنونی دارای انواع رسانه ها و سایت های مجازی است که قرار گرفتن در امواج این رسانه ها، مربیان را ناگزیر می کند تا قدرت تجزیه و تحلیل در برابر این رسانه ها و سایت ها را داشته باشند تا مصونیت رسانه ای محقق شود.
مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: عدم بروز عکس العمل در برابر رسانه های بیگانگان، نشات گرفته از عدم تقویت اطلاعات است که باید با استعانت از قرآن کریم این مهم تقویت شود.
علی اکبرزاده، قرآن را کتاب زبان عقل بیان و ابرازکرد: یکی از مهمترین راههای تربیت فرزندان این مرز و بوم استفاده از ابزارهای هنری است.
وی تاکید کرد: دانش آموزان به یادگیری مطالب از طریق هنر تمایل بیشتری دارند، چرا که ابزار هنر بهترین راه برای ارایه عقاید و نظرات است.
علی اکبر زاده متذکر شد: باشناخت و استفاده از ابزار هنر می توان در برابر هجمه های بیگانگان مصون بود.
مدیرکل فرهنگی هنری وزرات آموزش و پرورش، از اینترنت و رسانه های غربی به عنوان چاقوی دو لبه ای نام برد که می توانند دارای منافع و معایب خاص خود باشد.
علی اکبر زاده افزود: تکنولوژی مضر نیست بلکه این انسان ها هستند که با استفاده نادرست، آن را مضر کرده اند که باید از علم و دانش روز، به نفع کشور بهره برد.
وی ادامه داد: همه مربیان و مسلمانان برای پوستن به جمع سربازان امام زمان(عج) نیازمند عالم شدن هستند، چرا که امام عصر(عج) با علم و دانش روز ظهور کرده و با علم و تکنولوژی جهان را تسخیر خواهد کرد.
فعالیت های فرهنگی هنری در زنجان در کیفی بخشی می شود
در ادامه این مراسم معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: باوجود محدودیت در منابع مالی، هیچ یک از فعالیت های فرهنگی هنری این اداره کل تعطیل نشده است و اجازه کم رنگ شدن این فعالیت ها داده نخواهد شد.
نبی اله رضایی افزود: 120 مربی پرورشی در استان زنجان، با عزم و اراده ملی در راستای تعلیم و تربیت دانش آموزان در تلاش هستند.
وی از افزایش مشارکت 20 درصدی دانش آموزان استان در مسابقات فرهنگی هنری خبر داد و گفت: پنج کانون فرهنگی و هنری در استان زنجان با بیش از 70 درصد تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت قرار دارد.
**کانون های فرهنگی و تربیتی کشور، احیا می شوند
مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش در ادامه در جمع خبرنگاران گفت: همه کانون ها و اردوگاه های فرهنگی و تربیتی کشور، بعد از رکودی موقت دوباره احیا می شوند.
مهدی علی اکبرزاده افزود: هم اکنون بیش از 300 اردوگاه، یک هزار و 200 کانون فرهنگی و تربیتی و 20 هزار پایگاه تابستانی اوقات فراغت در کشور فعال است.
وی یادآورشد: با در پیش گرفتن رویکرد فرهنگ و جهادی این اردوگاه ها که پیش از این از رکود رنج می برد به سرعت احیا و فعال می شوند.
علی اکبرزاده با بیان اینکه هر کشور با هویت فر هنگی خود شناخته می شود، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش در نظر دارد با مشارکت دادن دانش آموزان در برنامه های فرهنگی، از توانمندی آنان در این عرصه استفاده کند.
مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش خلق آثار فرهنگی و هنری را موجب ماندگاری این آثا عنوان کرد و گفت: این وزارت خانه به دنبال تربیت انسان و شناساندن معیارهای انسانیت به افراد است.
وی با بیان اینکه پیامبران و اهل بیت معصومین(ع) رسالت تربیت انسان ها را بر عهده داشتند، بر لزوم فراهم سازی بستر رشد و شکوفایی انسان ها متناسب با معیارهای جامعه اسلامی در کشور تاکید کرد.
علی اکبر زاده ارتقای سطح علمی و دستیابی به داشن روز را مطالبه مربیان پرورشی کشور عنوان کرد.
7325/596
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]