واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون بنیاد ملی نخبگان: بنیادهای استانی باید کانون تدبیر منطقه شوند کرمان - ایرنا - معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان گفت: باید کمک کنیم تا بنیادهای استانی، کانون تدبیر منطقه شوند و هر نیازی که بوجود بیاید، بنیاد بتواند آن را برطرف کند.
به گزارش ایرنا، ˈغلامعلی منتظرˈ روز سه شنبه در آیین معرفی رییس دفتر بنیاد نخبگان استان کرمان، افزود: بنیاد ملی نخبگان از سال 86 در کشور ایجاد شده و بنیادهای استانی نوظهور هستند که از یک ماه تا پنج سال سابقه فعالیت دارند و همه اینها هنوز در حال طفولیت هستند.
وی گفت: نباید بنیادها را بزرگ کنیم بلکه بنیادها باید کوچک، متفکر و چابک باشند زیرا قرار است فکر کنیم و ارتباط بین نهادهای مختلف را انجام دهیم تا اینکه فضای علم و فناوری کشور ارتقا یابد.
وی اظهار کرد: امید داریم در دوره جدید فعالیت ها ثبات و برنامه ریزی وجود داشته باشد و بتوانیم گزارش هایی را بشنویم که چگونه برگزیدگان منطقه توانسته اند، مشکلات منطقه را حل و الگویی را ایجاد کنند که دیگران می خواهند.
معاون بنیاد ملی نخبگان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم توسعه علم و فناوری، گفت: بنیاد ملی نخبگان، زمینه پرورش منابع انسانی برای توسعه را محقق می کند زیرا مبنای اصلی توسعه در کشور، منابع انسانی است.
وی نخبه شناسی، نخبه گزینی و نخبه گماری را از وظایف بنیاد ملی نخبگان برشمرد و اضافه کرد: مدیریت کشور باید بر عهده نخبگان کشور باشد و نخبگان باید کشور را جلو ببرند.
وی ادامه داد: وقتی می گوییم نخبه به این معناست که طیف وسیعی از افراد مد نظر ماست و نباید آن را محدود به عده ای کم کنیم زیرا در کشور 77 میلیون جمعیت داریم که حداقل یک درصد از آنها کار راهبری نظام و کشور را انجام می دهند و نخبه محسوب می شوند.
منتظر، افزود: هدف نهایی بنیاد ملی نخبگان، شناسایی، هدایت و به کار گماری آنها و تسهیل مسیری است که بتوانند در کشور اثرگذار و الگوساز باشند.
وی بیان کرد: مسیر نخبه پروری و گماردن آنها در سمت های مختلف طولانی است و باید از همان ابتدا فردی را که در مدرسه درس می خواند به اخلاق اسلامی و فرهنگ ایرانی هدایت و زمینه سازی کنیم تا افراد در جایگاه اصلی خود قرار بگیرند.
معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان گفت: باید نظامی جامع برای شناسایی همه نخبگان و در همه زمینه ها باشد و نباید فقط به بخش علم و فناوری بپردازیم زیرا کشور به افراد و استعدادهای هنری، ادبی، قرآنی و مدیریتی نیاز دارد و باید تلاش کنیم این برگزیدگان را شناسایی و مسیری را برای آنها طراحی و تسهیل کنیم.
وی تصریح کرد: فرد نخبه باید فرهنگ اسلامی و آداب ایرانی داشته باشد و دلش برای این کشور بتپد.
وی گفت: تلاش بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دولت یازدهم بر این است که محیطی را فراهم کنیم تا از این طریق نخبگان را مورد حمایت قرار دهیم.
منتظر ادامه داد: شخصیتی مانند هوشنگ مرادی کرمانی که در ادبیات یک نخبه است همه ویژگی های یک فرد نخبه را دارد و در چارچوب مناسبات ایرانی و اسلامی قدم بر می دارد.
وی گفت: بنیادهای استانی نقش بی بدیلی دارند و در استان کرمان تخصص ها و پتانسیل هایی وجود دارد که با تهران متفاوت است، توسعه استانی و منطقه ای باید درون زا باشد و بدست برگزیدگان همین منطقه رقم بخورد.
وی تصریح کرد: بنیاد نخبگان وظیفه راهبری منابع انسانی و تولید علم و فناوری را دارد، بنیاد نخبگان پژوهشگاه نیست، آموزشکده و دانشکده نیست بلکه حلقه وصلی برای تامین نیازهای انسانی است.
در این آیین از خدمات ˈحسین توکلیˈ قدردانی و ˈعلیرضا سعیدیˈ به عنوان رییس بنیاد نخبگان استان کرمان معرفی شد.ک/2
7443/8154
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
03/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]