واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران: برای آبرسانی به شهر تهران مشکل داریم/ تعرفه ها بازدارنده نیست تهران - ایرنا - مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه برای تامین نیاز شهروندان تهران 80 میلیون متر مکعب آب کم داریم، گفت: برای آبرسانی به شهر تهران با مشکل مواجه هستیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمد پرورش روز سه شنبه در نشستی خبری افزود: در سامانه شرق تهران(سدهای لار و لتیان) که حدود چهار میلیون از جمعیت تهران را زیر پوشش دارد با کاهش روبرو هستیم که برای حل این مشکلات باید برنامه ریزی طولانی مدت انجام شود.
وی با اشاره به کاهش ذخایر آب سدهای تهران ادامه داد: عبور از پاییز سال جاری بدون قطع آب را از اولویت های و دغدغه های شرکت آب و فاضلاب استان تهران عنوان کرد.
مدیر عامل آبفای استان تهران اظهار داشت: وضعیت بارشهای استان تهران امسال حدود 30 درصد نسبت به سال 92 کاهش داشته است و همین میزان کاهش را در پشت سدها داشته ایم؛ یعنی امسال 500 میلیون متر آب پشت سدها داریم، در حالی که این میزان در سال 92 حدود 900 میلیون متر مکعب بوده است.
پرورش گفت: برای تولید یک میلیارد و 35 میلیون مترمکعب آب برای سال 93 حدود 80 میلیون متر مکعب آب کم داریم و برای جبران این میزان به تشکیل کمیته های تامین، توزیع و مصرف آب اقدام کرده ایم که مدیریت کمیته تامین به عهده معاونت فنی و مهندسی، کمیته توزیع به عهده معاونت بهره برداری و کمیته مصرف به عهده معاونت درآمد و امور مشترکین آبفای استان تهران است.
وی افزود: هدف این کمیته ها ایجاد ظرفیت های جدید برای افزایش آب تهران است که از آن جمله حفر 54 حلقه چاه را در مناطقی که آب با کیفیت دارند، در دستور کار قرار داده است و قرار است 24 حلقه از این چاه ها تا پایان تابستان و بقیه آن تا پس از تابستان وارد مدار بهره برداری شوند که تاکنون هفت حلقه از این چاه ها به بهره برداری رسیده است.
مدیر عامل شرکت آبفای استان تهران افزود: کمیته توزیع با مدیریت درست یک میلیارد و 35 میلیون مترمکعب آب را در شبکه به عهده دارد و وضعیت خانه ها و طبقات را با کاهش پنج تا 15 درصدی فشار آب بررسی کردیم تا در صورتی که 80 میلیون متر مکعب آبی را که کم داریم جبران نشود، سناریوهای جایگزین از جمله اعمال کاهش فشار را اجرایی کنیم.
پرورش خاطر نشان کرد: در حال حاضر 550 از 700 فشار شکن در تهران مکانیزه شده است و 150 فشارشکن دیگر نیز با توجه به مناقصه ای که برگزار شده مکانیزه می شوند.
وی در زمینه برداشت های غیر مجاز در بحث ساخت و سازها گفت: سازندگان ساختمان ها می توانند فقط پنج متر مکعب آب برای شرب و بهداشت برداشت کنند و در صورتی که اضافه تر برداشت شود، آب را قطع می کنیم.
وی افزود: تمام مشترکین اداری، نظامی، فضای سبز، مدارس و مصرف کنندگان بالای 20 متر مکعب دسته بندی شده اند و در صورت نیاز در حوزه مشترکین پر مصرف قطعی آب را قبل از بروز مشکل ابتدا از غیر مسکونی ها آغاز می کنیم و سپس سراغ مشترکین مسکونی پر مصرف می رویم.
مدیر عامل شرکت آبفای استان تهران در خصوص تعرفه آب به عنوان عامل بازدارندگی برای مصرف گفت: در شهر تهران که بیشترین ضریب و گران ترین تعرفه است، مشترکین با مصرف 15 متر مکعب آب در ماه(50 درصد مشترکین) بر اساس صورت حساب جدید 4197 تومان پرداخت می کنند.
پرورش ادامه داد: مشترکینی که تا 20 متر مکعب آب مصرف می کنند شامل 60 تا 70 درصد مشترکین می شوند که ماهانه 6532.3 تومان هزینه آب می دهند که با توجه به کیفیت و کمیت آب فعلی، وضعیت تعرفه ها اثر بازدارندگی ندارد.
وی درباره استفاده از لوازم کاهنده برای منازل نیز اظهار داشت: در این خصوص پیشنهادی مطرح شده است که از طریق برگزاری مناقصه لوازم مصرف آب در خانه ها را اصلاح کنند و هزینه آن توسط مشترک از طریق قبض به صورت ماهانه کسر شود.
اقتصام**1053**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
03/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]