واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: افزایش ظرفیت بنادر کشور از 185 تا 200 میلیون تن در سال خبرگزاری پانا: معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ظرفیت بنادر کشور در حال حاضر 185 میلیون تن در سال است ، اظهار داشت : در صدد هستیم این میزان را به بیش از 200 میلیون تن برسانیم.
۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير ساعت 13:05
به گزارش خبرگزاری پانا، محمد سعیدنژاد در بیست و دومین همایش هماهنگی ارگانهای دریایی کشور گفت : مشارکت بخش خصوصی به عنوان یک سیاست محوری همواره مطرح است و بدون مشارکت بخش خصوصی انتظار رشد نمی توان داشت.
سعید نژاد تاکید کرد : سیاست حمایتی سازمان بنادر ایجاد تسهیلات و امکانات ورود بخش خصوصی به بنادرکشور است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به موضوع تعرفه های بندری اشاره کرد و گفت : استفاده از تعرفه های انعطاف پذیر، در قانون برنامه پنجم توسعه قید شده است و باید با استفاده از مکانیزم های تعرفه ، سیاست های خود را دنبال کنیم.
وی گفت : گردشگری دریایی از سیاست های حمایتی سازمان بنادر و دریانوردی است و در آینده هم مورد توجه قرار خواهد گرفت.
سعیدنژاد اظهار داشت : صندوق توسعه ملی با قوانین سخت محدود به استفاده بخش خصوصی است و بخش دولتی مجاز به استفاده از این صندوق نیست.
به گفته وی ، سازمان بنادر و دریانوردی از هر بخش خصوصی که بخواهد از این صندوق استفاده کند ، حمایت می کند. مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت : توسعه ناوگان تجاری کشور و حمایت از ناوگان ملی سیاستی دائمی است.
وی گفت : اجازه نمی دهیم برای کشور مشکلی ایجاد شود و ضمن حمایت از ناوگان ملی نیازهای مردم را برآورده می کنیم.
سعید نژاد اظهار داشت : لغو تحریم ها نباید محدود به لغو تحریم ناوگان خارجی باشد و تحریم ناوگان داخلی هم باید رفع شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سالانه حدود 50 هزارکشتی از تنگه هرمز عبور می کند ،گفت : از این تعداد حدود 17 هزار فروند مربوط به کشتی های تانکر است.
وی با اشاره به اینکه مزیت زیرساختی در بخش ترانزیت بسیار مهم است ، افزود: حمل و نقل دریایی ما از حمل و نقل بین المللی پیروی می کند.
سعید نژاد گفت: مهم این است موقعیت ترانزیت و ترانشیپ کشور باید به گونه ای باشد تا جذب کالای بیشتری را شاهد باشیم .
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود : از مزیت موقعیت استراتژیکی و جغرافیایی و خطوط ساحلی نسبتا طولانی در شمال و جنوب برخوردار هستیم.
وی به مهمترین اقدامی که سازمان بنادر در بخش دریا باید انجام دهد ، اشاره کرد و افزود : مهندسی مجدد فرآیندها و بهره گیری از دانش و ابزار مدیریت نیاز اساسی سازمان بنادر و دریانوردی است که بیش از گذشته مورد توجه قرار دهد.
سعیدنژاد گفت : بسیاری از مشکلات ناشی از این است که فرآیندها مطابق با فناوری پیشرفت نکرده است.
وی با اذعان به اینکه شاخص های عملیات در بنادر شاخص های قابل قبولی نیست و باید بهبود یابد ، گفت : بخشی از این مشکلات به مشکلات سخت افزاری و بخشی مربوط به مشکلات نرم افزاری است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]