واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
پنجمین نمایشگاه تلفن همراه و ادوات موسیقی MIAMEX 2014 افتتاح شد
پنجمین نمایشگاه تلفن همراه و ادوات موسیقی MIAMEX 2014 به مدت 5روز از تاریخ دوشنبه 2 الی جمعه 6 تیرماه سال جاری از ساعت 10 صبح تا 8 شب در سالن نمایشگاهی بازار موبایل ایران(خیابان حافظ، پائین تر از پل حافظ) دایر است.
به گزارش خبر نگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران رامین سمیعزاده، مدیر نمایشگاه میامکس 2014 از حضور 60 غرفه از برندهای مختلف در این نمایشگاه خبر داد و گفت: تمامی شرکتکنندگان در این نمایشگاه از مجموعه های معتبری هستند که از فیلتر اتحادیه کشوری صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی برای شرکت در نمایشگاه عبور کردند و همه غرفهها شناسنامهدار بوده ، جواز و پروانه کار دارند.
وی تصریح کرد: درنتیجه مردم با خیالی آسوده میتوانند از بخشهای مختلف آن بازدید و کالاهای موجود را در یک فضای رقابتی از لحاظ کیفیت، امکانات، ویژگیها و قیمت با یکدیگر مقایسه کنند. علاوه بر غرفه های موبایل غرفه های سازندگان سازهای سنتی و مدرن نیز در این نمایشگاه حضور دارند که امکان آشنایی نزدیک مردم با سازها را نیز فراهم نمودهاند.
سمیع زاده با اشاره به حضور تمام برندهای مطرح دنیا در حوزه موبایل در این نمایشگاه افزود: در دنیای امروز توسعه ICT، موبایل و سیستم های کاربردی آن شتابی بیش از پیش گرفته است و بر جنبه های مختلف فرهنگی و اقتصادی تاثیر گذاشته و این روند با سرعت فزاینده ای ادامه دارد بصورتی که شاید بتوان گفت موبایل به شاه کلید ارتباطات تبدیل گشته است.
وی اظهار داشت: موبایل دیگر تنها یک وسیله ارتباطی نیست و به ابزاری جهت آموزش، انتقال مفاهيم علمي، پزشكي، مهندسي و حتي تجارت تبدیل شده است به صورتی که امروزه در ادامه تجارت الكترونيكي شاهد تجارت از طريق موبايل هستيم.
مدير نمايشگاه میامکس درباره حضور سازندگان سازهای سنتی ایران و برندهای معتبر جهانی موسیقی در این نمایشگاه گفت : آوای دلنوازی از موسیقی سنتی ایران در این نمایشگاه در کنار مدرترین وسایل ارتباطی به گوش می رسد که یادآور الزام حضور هنر در عصر ارتباطات می باشد.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه جدی ترین رویداد در حوزه موبایل و ساز های موسیقی در کشور می باشد افزود: اساتید بنام و فرهیخته هنر موسیقی کشور در این نمایشگاه گرد هم آمده که این مهم کمتر اتفاق میافتد.
مدير نمايشگاه موبايلكس دلیل انتخاب بازار موبایل به عنوان محل برگزاری این نمایشگاه را مدرنبودن این مرکز تجاری عنوان کرد که علاوه بر رعایت اصول حرفه ای و نمایشگاهی، دارای سالن نمایشگاهی استاندارد برای ارائه این کالاها و نیز پارکینگ اختصاصی، رستوران، کافی شاپ، نمازخانه و بطور کلی همه امکاناتی است که در شان شهروندان ایرانی است.
به گفته وی وجود تخفیفات و شرایط ویژه فروش از مزیتهای دیگر نمایشگاه بوده که به جذابیت های آن می افزاید و این نمایشگاه ازدوشنبه2 تا جمعه 6 تیرماه در بازار موبایل ایران از ساعت 10 الی 8 برقرار میباشد.
**ضرورت اصلاح تعرفه
ابراهیم درستی، در مورد وضعیت بازار تلفن همراه گفت: در حال حاضر 1900 نوع گوشی تلفن همراه در دنیا وجود دارد که لحظه به لحظه نیازهای نرمافزاری آن به روز میشود و دراین راه سهم تولید داخل تک رقمی است.
وی به این نکته اشاره کرد که در حال حاضر نواقصی در بخش خدمات و سرویسدهی حوزه موبایل در کشور وجود دارد که باید ساختار سنتی تغییر کرده و این حوزه به علم روز مجهز شود.
رئیس اتحادیه صوت و تصویر و تلفن همراه به نقش برگزاری نمایشگاههای تلفن همراه برای ارائه علوم روز و تجهیزات جدید اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاهها هم برندهای معتبر آخرین محصولات را به مردم معرفی میکنند و هم فرد خریدار با کارگروههای آموزشی که در این نمایشگاهها برگزار میشود نیاز خود را پیدا میکنند چرا که اکنون اغلب مشتریان نمیدانند که چه میخواهند.
وی با اظهار خرسندی از تغییر رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد فعالیت اصناف گفت: با صحبتهایی که در روز ملی اصناف انجام شد به نظر میرسد که دولت به این نتیجه رسیده که در تنظیم بازار دخالت نکند و بر عملکردها نظارت داشته باشد چرا که دولت میتواند زیرساختها را آماده کند و در پژوهش و دانش سرمایهگذاری نماید.
وی درپاسخ به اینکه تعرفه واردات تلفن همراه در حال حاضر چه تأثیری در بازار آن دارد گفت: گر چه بازار ثبات آرامش خود را دارد اما باید این را عنوان کرد که تلفنهایی که قیمتشان تا مرز 500 هزار تومان است 80 درصد نیاز بازار را تأمین میکند ولی 20 درصد مابقی مربوط به تلفنهای بالای این رقم است که گردش مالی آنها با 80 درصد گوشیهای دیگر برابری میکند و بیشترین قاچاق در این حوزه اتفاق میافتد.
وی توصیه کرد تا تعرفه واردات تلفن همراه باید اصلاح شود چرا که به کاهش قاچاق بسیار کمک میکند و از طرفی درآمد دولت نیز با واردات از طریق مبادی قانونی افزایش مییابد چون دولت حداقل 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده را دریافت میکند و از طرفدیگر مصرف کنندگان با خیال آسوده در بازاری بدون التهاب نیاز خود را تأمین میکنند.
رئیس اتحادیه صوت و تصویر و تلفن همراه در پاسخ به اینکه گفته میشود یکی از معروفترین برندهای تلفن همراه که به دلیل تحریم
تاکنون در کشور نمایندگی رسمی نداشته نمایندگی ایجاد کرده است گفت: شرکت اپل در کل دنیا نمایندگی ندارد و این شرکت خودش به طور مستقیم هر کجا که نیاز باشد نمایندگی میزند این شرکت در ایران نیز نمایندگی ندارد ولی چند شرکت با هماهنگی یکدیگر و با هماهنگی وزارت صنعت و معدن به دنبال آن هستند تا موضوع را به نتیجه برسانند.
در ادامه این مراسم علی فاضلی رئیس اتاق اصناف کشور با اشاره به اینکه نمایشگاه محل ارائه دستاوردها و ابداعات است گفت : این نمایشگاه بحث آموزش را هدف اصلی خود و دستور کاری خود قرار داده است.
وی آگاهی با مسائل تکنولوژی روز را از ضروریات زندگی مردم تلقی کرد و گفت : برای آشنایی مردم با لوازم صوتی و تصویری باید نظام آموزش در این زمینه را فعال کنیم .
فاضلی نمایشگاه تلفن همراه و ادوات موسیقی MIAMEX 2014 را به نفع مردم دانست و گفت : اتاق اصناف با کمک دست اندرکاران این حوزه بودجه لازم را در بحث آموزش و جلوگیری از قاچاق در اختیار این صنف قرار می دهد تا تعرفه ها به صورت معقول درآید .
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]