واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرزند سردار شهید درستی: حفظ اتحاد، رمز پیروزی مردم در برابر دشمنان ایران اسلامی است ارومیه - ایرنا - فرزند سردار شهید محمد حنیفه درستی گفت: حفظ وحدت چیزی بود که همیشه پدرم، ما و سربازانشان را به آن توصیه و آن را رمز پیروزی ملت ایران در برابر دشمنان قسم خورده انقلاب معرفی می کرد.
ˈام سلمه درستیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شهید بزرگوار ایستادگی مردم در سایه اتحاد را به دژی استوار تشبیه می کرد که غیرقابل نفوذ می باشد.
وی گفت: شهدا دارای خصوصیات بسیار منحصر به فردی بود و امانتداری، صبر و بردباری، مردمداری، احترام به سادات و روحانیان، احترام به شهدا و گرامیداشت آنان و اطاعت از رهبر معظم انقلاب و حمایت از آرمان های انقلاب اسلامی و ارزشهای دفاع مقدس از جمله این خصوصیات منحصر به فرد پدرم بود.
وی افزود: شهید درستی خود را وقف انقلاب و اسلام و ارزشهای اسلامی کرده بود و همیشه می گفت این منت خداست که در زمانی متولد شده ام که امامت دورانش با امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب است.
وی گفت: پایبندی به ولایت فقیه و حفظ ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی از درسهایی بود که در همنشینی با آن شهید همیشه می شد از آن بهره مند شد حتی پس از شهادتشان در سخنرانی هایشان به تکرار می توان از تاکیدهای ایشان بر این امر مشاهده کرد.
فرزند شهید درستی ادامه داد: الگوگیری از ائمه به ویژه از حضرت علی (ع) و امام حسین (ع) از ویژگیهای پدرم بود و علاقه خاصی به احیای فریضه امر به معروف داشت.
وی افزود: ساده زیستی و عدم علاقه به شهرت طلبی از خصوصیات بارز این شهید بود به گونه ای که حتی در لحظاتی که در جایی با مشکل برخورد می کرد هرگز از موقعیت و مقام خود سوء استفاده نمی کرد.
وی اظهار کرد: وی می توانست از کلیه امکانات موجود و در اختیارشان بهره ببرند ولی بسیاری اوقات دیده می شد که حتی از کمترین حق خود نیز استفاده نمی کرد و با تواضع و اخلاص به داشته های خود اکتفا می کرد.
وی گفت: به علت اینکه شهید درستی همیشه در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی بود فرصت نمی کرد مطلبی بنویسند ولی در آغاز وصیت نامه شان که سالها قبل نوشته بود آمده است ˈدوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند و اندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادندˈ که همیشه برای ما سوال بود.
فرزند شهید درستی افزود: بعد از شهادتش یکی از دوستانش این شعر را و حکمت آن را برای ما بیان کرد و گفت این شهید بزرگوار در شب قدر وقت سحر دیده بود که به فیض شهادت نایل می شود ولی از ما خواسته بود تا این خواب ایشان را و راز این شعر را به کسی نگوییم، که این خود بیانگر معنویت و اوج اعتقادات ایشان به آموزه های دین بوده است.
وی ادامه داد: سردار درستی به سلامتی و حفظ نیروهای خود نیز توجه خاصی داشت به گونه ای که وقتی همکاران و سربازان ایشان به عملیاتی اعزام می شدند همیشه برای سلامتی شان صدقه می داد.
وی اظهار کرد: پدرم فردی خستگی ناپذیری بود که انسان با همنشینی با وی درس تلاش و ایثار و از خود گذشتگی را فرا می گرفت و حتی تفریح و گشت و گذار ایشان نیز بوی شهادت، بوی ایثار و ایمان و اخلاص می داد.
فرزند سردار شهید درستی با بیان خاطره ای از پدرش افزود: شهید درستی روزی به خانواده اعلام کرد که می خواهم شما را به پیرانشهر ببرم همه آماده شدیم تا از بازارچه دیدن کنیم و مایحتاج خود را خریداری کنیم ولی وقتی به نزدیکی این شهر رسیدیم به یک مسیر فرعی پیچید.
وی گفت: پس از طی مسیر فرعی در نزدیکی حاج عمران ما را پیاده کرد آنجا یادمانی برای شهدا ساخته بودند به ما گفت اینجا بهترین مکان برای رسیدن به آرامش و معنویت است و به همراه ما برای دو شهید گمنام در این منطقه زیارت عاشورا، دعای توسل و فاتحه خواندند.
فرزند سردار درستی افزود: سردار فردی متعهد، مومن و علاقه مند به خانواده بود که وظایف کاری و زندگی را در کنار هم و به بهترین نحو انجام می دادند.
سردار سرتیپ پاسدار محمد حنیفه درستی در اواخر تابستان 1337 در روستای قوروق شهرستان خوی دیده به جهان گشود.
او جزو افرادی بود که پس از پایان دوره آموزشی برای برقراری امنیت در منطقه عملیاتی صنور خوی حضور یافت و پس از اندک مدتی به دلیل تجربه و لیاقتی که از خود نشان داد سرپرستی اردوگاه عملیاتی به او سپرده شد و از آن به بعد تا روز شهادتش در مناطق عملیاتی حضور مداوم داشت.
سرپرستی اردوگاه عملیاتی در صنورˈ قطورˈ خوی، فرماندهی گروهان در پیرانشهر، فرماندهی گروهان در تیپ 27 محمد رسول الله در جنوب، جانشینی و مسئولیت عملیات سپاه خوی، فرماندهی گردان جندالله خوی، مسئولیت واحد آموزش نظامی سپاه خوی، فرماندهی گردان حضرت ابوالفضل (ع) تیپ اباعبدالله الحسین (ع)، فرماندهی گروه رزمی شهدای مکه، معاونت عملیات لشکر 3 و فرماندهی تیپ های سوم و دوم لشکر 3 بخشی از نشانه های ایثار و فداکاری این شهید بزرگوار است.
در طی این مدت چهار بار مجروح گشته و به افتخار جانبازی نائل آمده بود.
او در کنار رزم در میدان های نبرد به تحصیل علوم مختلف پرداخت و تحصیلات عالی را در دانشگاه امام حسین (ع) سپری کرد.
سردار شهید محمد حنیفه درستی در سال 1385 در منطقه جهنم دره خوی به همراه تنی چند از یارانش در درگیری با گروهک پژاک به شهادت رسید.
آذربایجان غربی از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون بیش از 12 هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
این استان محل شهادت 20 هزار شهید مهاجر نیز است که در این استان به شهادت رسیده اند.
7125/581/245
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
01/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]