واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ خرداد ۱۳۹۳ (۱۴:۴۹ب.ظ)
استاندار کرمانشاه: گيلانغرب ظرف سه سال آينده متحول خواهد شد استاندار کرمانشاه با بيان اين مطلب که با توجه به برنامه هاي تدوين شده شهرستان گيلانغرب ظرف سه سال آينده متحول مي شود ، گفت: براي توسعه شهرستان گيلانغرب بايد برنامه هاي ويژه و مطابق با شرايط اين شهرستان مورد پيگيري قرار گيرد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ ابراهيم رضايي بابادي در جلسه کميته برنامه ريزي شهرستان گيلانغرب که با حضور نماينده مردم شهرستان هاي گيلانغرب ‘ قصرشيرين و سرپل ذهاب در مجلس شوراي اسلامي‘ معاونين برنامه ريزي و امور عمراني استانداري و همچنين امام جمعه و فرماندار اين شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداري گيلانغرب برگزار شد‘ افزود: شهرستان گيلانغرب با توجه به خسارت هاي فراوان متحمل شده در جنگ تحميلي استحقاق بيشتري براي توسعه و شکوفايي دارد لذا بايد در اين جهت نهايت تلاش و اهتمام خود را بکار گيريم.
وي با اشاره به شرايط و ظرفيت هاي مناسب شهرستان گيلانغرب براي توسعه گفت: بخش کشاورزي يکي از ظرفيت هاي خوب اين شهرستان براي پيشرفت است لذا برنامه اجراي سدها و همچنين تحول بخش کشاورزي بايد با جديت دنبال و پيگيري گردد.
استاندار کرمانشاه فعال شدن بازارچه سومار را نيز يکي از شرايط خوب براي رونق اقتصادي مردم اين منطقه عنوان کرد و گفت: تمامي کارها و اقداماتي که براي توسعه بازارچه ها صورت مي گيرد تنها به منظور رونق اقتصادي و ارتقاء وضعيت معيشتي مردم مرز نشين است زيرا اعتقاد داريم که امنيت پايدار در مرزها با حضور مردم و تحقق توسعه و عمران در اين مناطق حاصل مي شود و از سوي ديگر با توجه به مقاومت ها و ايثارگري هاي مردم مرزنشين در طول 8 سال دفاع مقدس چنين مردمي مستحق ارائه خدمات بيشتر و توسعه و شکوفايي مي باشند.
وي تصريح کرد: با توجه به اينکه شهرستان گيلانغرب حالت بن بست به خود گرفته لذا براي خارج شدن اين شهرستان از اين حالت‘ ايجاد مسير بازارچه سومار به گيلانغرب و همچنين ايجاد يک مسير ترانزيتي براي تردد راهيان نور در اين شهرستان جزء اولويت هاي کاري قرار گرفته است.
استاندار کرمانشاه همچنين اظهار داشت: برنامه هاي توسعه و اجراي سدهاي اين شهرستان بايد ظرف مدت 10 روز توسط آب منطقه اي به مديريت ارشد استان ارائه گردد تا تخصيص اعتبارات لازم را براي اجراي آنها لحاظ کنيم.
استاندار کرمانشاه با اشاره به مقاومت ها و ايثارگري هاي جانانه مردم اين شهرستان در ايستادگي در برابر دشمنان گفت: اين ايثارگري ها با هيچ کاري جبران نمي شود اما وظيفه داريم که نهايت اهتمام و تلاش خود را براي جبران گوشه از اين رشادت ها بکار گيريم لذا مديران بايد با جديت تمام نسبت به اجراي برنامه هاي تدوين شده گام بردارند.
وي تاکيد کرد: ظرفيت هاي بالقوه اين شهرستان بايد به فعليت تبديل شوند و اين کار شدني است و با اجراي برنامه هاي پيش بيني شده اين شهرستان ظرف سه سال آيننده متحول خواهد شد.
مهندس رضايي تصريح کرد: کار بازگشايي بازارچه سومار بايد هر چه سريعتر نهايي شود زيرا اين موضوع تحول و رونق اقتصادي در اين منطقه را به دنبال خواهد داشت.
وي گفت: مرزنشينان در انجام کارهاي مربوط به کوله بري و تجارت اولويت دارند زيرا اين موضوع ضمن اينکه امنيت پايدار را در مرزها به دنبال دارد منجر به شکوفايي و توسعه و عمران نيز در اين مناطق مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]