واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بوشهری ها برای جلوگیری ازقطعی آب، مصرف خود را مدیریت کنند بوشهر- ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهرگفت: تنها راه مقابله با افزایش طولانی مدت نوبت بندی وجلوگیری ازقطعی آب د این استان تجدید نظر در نحوه مصرف و مدیریت این بخش توسط مشترکان است.
به گزارش ایرنا کیقباد یاکیده روز شنبه درگفت وگو با خبرنگاران افزود: از32 شهر زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر آب مصرفی شش شهر درشهرستان های دشتستان و جم از منابع داخلی و چاه تامین می کنند که همیشه نوبت بندی هستند.
وی اضافه کرد: از 26 شهر باقیمانده نیز شهرهای گناوه و دیلم به دلیل منابع داخلی و قرار گرفتن در ابتدای خط آبرسانی کوثر دربرخی اوقات نوبت بندی برای مشترکان اعمال می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اضافه کرد: بوشهر به عنوان مرکز استان نیز درهمه فصول سال نوبت بندی است که شدت و ضعف و گستره اعمال نوبت بندی بستگی به میزان آب ورودی دارد.
یاکیده ادامه داد: در بقیه شهرهای استان بوشهر نیز در فصل تابستان نوبت بندی اما در زمستان توزیع آب عادی می شود.
وی گفت: هم اینک درشبانه روز300 هزار متر مکعب آب از طریق خط کوثر و منطقه کازرون استان فارس وارد استان بوشهر می شود که 30درصد این مقدار به دلیل فرسودگی شبکه هدر می رود.
یاکیده افزود: شرکت آب و فاضلاب کشور سرانه آب مصرفی را در مناطق شهری 200 لیتر برای هر نفر اعلام کرده است که با لحاظ نشدن پرت در مصرف، این میزان هم اینک دراستان بوشهر تامین شده است و درصورت مدیریت مصرف نیازی به نوبت بندی آب درشهرهای این استان نیست.
وی بااشاره به این که بیش از 90درصد آب مصرفی استان بوشهر از استان های همجوار تامین می شود گفت: افق طراحی خط آبرسانی کوثر تا سال 1385 است و برای احداث خط موازی جدید نیز شش تا هفت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است ضمن این که چندین سال نیز اجرای آن زمان بر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: 7 درصد آب تولیدی دراین استان نیز به دلیل خشکسالی طولانی مدت و کاهش سفرهای آب منابع زیرزمینی سطح آب رو به کاهش است.
یاکیده ادامه داد: در وضعیت فعلی تا دو سال دیگر هیچ گونه منابع آب جدیدی برای توزیع در شبکه وجود ندارد و عبور از مشکلات نیازمند همراهی مشترکان است.
وی گفت:عملیات اجرایی ساخت دو کارخانه آب شیرین کن هر کدام با ظرفیت 10 هزار متر مکعب در روز در شهرهای بوشهر و کنگان آغاز شده است و ایجاد چهار کارخانه دیگر نیز در دست مطالعه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: طول شبکه های توزیع آب در این استان سه هزارو 200 کیلومتر است که 40درصد آن به دلیل قدمت فرسوده است.
یاکیده یادآورشد: سالانه باید 125 کیلومتر از شبکه توزیع آب استان بوشهر نوسازی شود که به دلیل کمبود اعتبار فقط 25کیلومتر قابل نوسازی است.
وی گفت: پارسال 200 میلیارد ریال از منابع ملی و 175 میلیارد ریال نیز از منابع استانی اعتبار به شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اختصاص یافت که برای ساخت و تجهیز مخازن ذخیره، توسعه و نوسازی شبکه و دیگر امور هزینه شد.
یاکیده افزود: آب موجود در شبکه های توزیع استان بوشهر بهداشتی و سالم است و روزانه 500 مورد کنترل توسط این شرکت و 30درصد این شمار نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی به شکل مستقل و پنهانی نمونه برداری و کنترل می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اضافه کرد: تفکیک آب شرب و بهداشتی در حد ایده است و اجرای آن نیازمند تامین اعتبار و برنامه ریزی است.
وی گفت: شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به تنهایی قادر به فرهنگ سازی برای مصرف صحیح آب در جامعه نیست و تحقق این مهم مستلزم همکاری بین بخشی و حمایت رسانه هاست. ک/2
628/539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
31/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]