تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 1 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آن‏كه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812058374




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ازدواج نکردن در حال تبدیل شدن به فرهنگ است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ازدواج نکردن در حال تبدیل شدن به فرهنگ است
کد خبر: ۴۰۹۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۰ - 19 June 2014


معاون اجرایی مرکز مطالعات خانواده ایران گفت: اگر نقش‌های مرد و زن در خانواده و اجتماع بازتعریف نشود و تربیت دختران و پسران خانواده براساس تربیت اسلامی انجام نگیرد در اجتماع کنونی و سال‌های آینده شاهد جابجایی کارکردهای مردانه و زنانه و کاهش چند برابری میزان ازدواج خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالرضا کردی در نشست تخصصی آموزش خانواده که با برنامه‌ریزی کمیته امداد امام خمینی (ره) تشکیل شده بود اظهار کرد: قانون اساسی در ماده 10همه‌ دستگاه‌ها را موظف کرده به دلیل مقدس بودن نهاد خانواده همه برنامه‌های حوزه‌های مختلف و بودجه کشور را در جهت تسهیل تشکیل خانواده و استقرار آن براساس تفکر اسلامی مهیا و هدایت کنند.

معاون اجرایی مرکز مطالعات خانواده ایران ادامه داد: از آنجا ‌که هیچ فعالیتی در جامعه بدون مشارکت نهاد خانواده محقق نخواهد شد خانواده باید با جایگاه و حریم خود آشنا باشد تا با عملکرد اشتباه خود مانعی بر سر راه حرکت نهادهای اجرایی که وظیفه‌ ارائه خدمت به همه اقشار خانواده‌های جامعه را دارند تبدیل نشود.

وی تصریح کرد: هیچ نهادی نباید در تقابل با نهاد اجرایی دیگر بصورت مجزا اقدام به برگزاری این آموزش‌ها کند چرا که نتیجه این ضدیت‌ها بر بودجه‌ کشور ضرر وارد می‌کند و نتیجه مطلوب هم نخواهد داشت.

کردی ادامه داد: هرگاه محیط خانواده تبدیل به یک محیط غیرقابل زیست شود مشکلات جامعه افزایش پیدا خواهد کرد پس باید در این آموزش‌ها تاکید بر تغییر نگرش‌های غلط مرد به زن و برعکس باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌ها باید برای تشکیل یک خانواده سالم به سالم‌تر باشد گفت: در سال‌های اخیر متاسفانه شاهد جشن طلاق در بعضی شهرها به عنوان یک پدیده‌ی نوظهور هستیم که با توجه به هدف قرار گرفتن بنیان خانواده در این رویکردها در سال‌های آینده این امر تبدیل به بحران خواهد شد که ریشه‌ آن را باید در دوری از تربیت اسلامی در خانواده‌ها جستجو کرد.

رییس مرکز خلاقیت دانشگاه مالزی با تاکید بر اینکه فقدان گفتمان در خانواده‌های هسته‌ای ناکارآمد موجب آسیب‌های اجتماعی خواهد شد افزود: وقتی مدیریت خانواده کفایت نداشته باشد علوم اقتصادی و اجتماعی نیز به هم خواهد ریخت پس در این خصوص باید سعی در راه‌اندازی مرکز تربیت سازمان خانواده در استان‌ها شود چرا که تربیت مدیر خانواده مهم‌تر از مدیران دستگاه‌های اجرایی است بدین‌صورت که توسعه‌ فرهنگی در چارچوب یک برنامه‌ ملی می‌تواند منجر به سلامت خانواده و جامعه و البته توسعه اقتصادی آن شود.

وی افزود: باید توسعه فرهنگی در سال فرهنگ با مدیریت جهادی در اولویت کارهای اجرایی باشد تا زمینه‌ لازم برای توسعه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی فراهم آید.

کردی با تاکید بر احیای نقش‌های خانواده گفت: اگر نقش‌های مرد و زن در خانواده و اجتماع بازتعریف نشود و تربیت دختران و پسران خانواده براساس تربیت اسلامی انجام نشود در اجتماع کنونی و سال‌های آینده شاهد جابجایی کارکردهای مردانه و زنانه و کاهش میزان ازدواج خواهیم بود چرا که ازدواج نکردن در جامعه در حال تبدیل شدن به فرهنگ است.

معاون اجرایی مرکز مطالعات خانواده ایران پیشنهاد کرد تا "شورای هماهنگی آموزش خانواده" بین کمیته امداد و امور خانواده استانداری با هدف ارتقاء سطح کیفی تربیت در خانواده‌ها تشکیل شود.

وی با تاکید بر اینکه مردم به دنبال آموزش اثربخش هستند افزود: این آموزش‌ها به دنبال رفتار ورودی صحیح منجر به ایجاد رفتار هدفمند و تحقق هدف غایی است پس یقیناً با این روش، تعالی فکری شکل خواهد گرفت.

وی ادامه داد: آموزش باید بر پایه دانش باشد نه اینکه رانش ایجاد کند یا کنش به دنبال داده باشد چرا که آموزش‌های دانش‌محور منجر به شناسایی آسیب خواهد شد.

وی مشکل خانواده را مادران دانست که مدیر خانواده نیستند بلکه مستخدم هستند و در این باره گفت: پس با وجود این آسیب آموزش‌ها به درد نخواهد خورد بنابراین آموزش‌ها را نه با یک سبک سنگین و کلمات قصار بلکه بصورت خیلی عامیانه و روان برپا کنید تا مدیریت خانواده اصلاح و به دنبال آن شاهد پیامدهای مثبت در اجتماع باشیم.

رییس مرکز خلاقیت دانشگاه مالزی به امور زنان استانداری پیشنهاد داد در استان ایلام به دنبال طرح نقشه‌ جامع آموزش خانواده باشید و افزود: این فعالیت نباید بین دستگاهی باشد بلکه با تجمع همه‌ دستگاه‌ها به دنبال آموزش مهارت‌های مرد و زن بودن بود و در اماکن مختلف عمومی از امکانات صوتی و تصویری برای ارائه این آموزش‌ها صورت گیرد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن