واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بانک جهانی خواستار توقف سوزاندن گازهای همراه تا سال 2030 شد تهران - ایرنا - بانک جهانی از شرکت های نفتی خواست تا سوزاندن گازهای همراه را تا سال 2030 متوقف کنند.
به گزارش ایرنا از شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی (شانا)، بانک جهانی با درخواست از تولیدکنندگان نفتی برای توقف سوزاندن گازهای همراه تا سال 2030 میلادی اضافه کرد که حجم گازی که در عملیات تولید هدر می رود برای تولید برق و پاسخگویی به نیاز برقی کل قاره آفریقا کافی است.
آنیتا جورج در بخش صنعت استخراج بانک جهانی در مصاحبه ای در مسکو گفت: این موضوع داوطلبانه و اختیاری است اما ما امیدوار هستیم که شرکتها و کشورها حساسیت آنچه را که ما پیشنهاد می دهیم، درک کنند.
وی افزود: ما قصد داریم که این درخواست را در ماه سپتامبر آینده پیشنهاد دهیم.
بانک جهانی هدایت کننده 33 شرکت و کشور در کاهش حجم سوزاندن گازهای همراه جهانی است.
توقف سوزاندن سالانه حدود 140 میلیارد مترمکعب گاز معادل با کاهش انتشار گاز دی اکسید کربن به وسیله کم کردن حدود 70 میلیون خودرو در جاده هاست.
جورج گفت: مکزیک و جمهوری آذربایجان در دو سال گذشته به ترتیب حجم سوزاندن گازهای همراه خود را حدود 66 و 50 درصد کاهش داده اند.
شرکت انگلیسی - هلندی شل نیز در حال سرمایه گذاری حدود 4 میلیارد دلاری در نیجریه برای کاهش حجم سوزاندن گازهای همراه در میدانهای نفتی این کشور هستند.
باب دادلی مدیراجرایی شرکت بی پی انگلیس نیز گفت: بزرگ ترین حجم سوزاندن گازهای همراه این شرکت در تولید نفت خام از میدان نفتی رمیله عراق انجام می گیرد.
وی گفت: این (توقف سوزاندن گازهای همراه) اقدام بزرگی برای جهانیان خواهد بود.
دادلی با بی اهمیت جلوه دادن این ابتکار بانک جهانی، گفت: اجرای این طرح شاید غیرواقعی باشد.
جورج گفت: بنابر آمار و داده های ماهواره ای، روسیه بیشترین حجم سوزاندن گازهای همراه را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: شرکتهای روسنفت، سیور هلدینگ، لوک اویل، گازپروم نفت و سرچنت نفتگاز در حال افزایش استفاده از گاز برای تولید برق داخلی هستند.
کارشناسان مجمع جی.جی.اف آر بانک جهانی بیش از یک سال است که در حال ارزیابی داده های ماهواره ای برای جمع آوری یک گزارش جدید درباره حجم سوزاندن گازهای همراه هستند.
مجمع «جی جی اف آر» از تلاش کشورها و شرک های تولید کننده نفت برای افزایش استفاده از گازهای همراه و کاهش سوزاندن این نوع گازها که منابع با ارزش انرژی را هدر می دهد و به محیط زیست آسیب می رساند، حمایت و پشتیبانی می کند.
آخرین گزارش مربوط به حجم سوزاندن گازهای همراه در ماه ژوئیه سال 2012 منتشر شد که مربوط به آمار سال 2011 بود.
بی جورن هامسو مدیر برنامه بانک جهانی گفت: ما در حال کار روی اندازه گیری حجم سوزاندن گازهای همراه برای دستیابی به نتایج قابل اعتماد هستیم.
وی افزود: نتایج اولیه نشان می دهد که سهم آمریکا در سوزاندن گازهای همراه به دلیل رشد تولید نفت و گاز روبه افزایش است.
این مقام ارشد اعلام کرد: آمریکا پس از عراق و روسیه بیشترین حجم سوزاندن گازهای همراه را دارد و پس از آنها نیز نیجریه و ایران قرار دارند.
وی با بیان اینکه این مقدار و کثرت حجم سوزاندن گازهای همراه برای تولید هر بشکه نفت هنوز پایین است، گفت: اما با این حال ما این رویه را نمی پسندیم.
ماری نورهیم معاون ارشد در شرکت استات اویل نروژ گفت: این شرکت پس از خرید سهام شرکت بریگهام اکسپلوریشن در سال 2011 میلادی، تنها در آمریکا گاز می سوزاند.
وی افزود: تولیدکنندگان داخلی در حال کار با مقامهای امریکایی برای پایان دادن به سوزاندن گازهای همراه در سازه شیلی باکن تا سال 2020 هستند.
وی اعلام کرد که هدف صفر یک چالش بزرگ است و دلیل اینکه چرا سوزاندن گازهای همراه انجام می شود، این است که برخی میدانها دور هستد و دسترسی به خطوط لوله برای ترانزیت گاز به بازارها و خریداران گاز ندارند.
اقتصام(1)9186**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]