تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835704684




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودروهاي برقي؛ فرصتي براي همکاري با چين


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ خرداد ۱۳۹۳ (۱۳:۱۶ب.ظ)
خودروهاي برقي؛ فرصتي براي همکاري با چين گروه صنعت و تجارت
به گزارش خبرگزاري موج، بخواهيم يا نخواهيم امروزه چين با توليد سالانه 22 ميليون دستگاه خودرو، رتبه اول توليد خودرو در جهان را به خود اختصاص داده است و هنوز هم پتانسيل رشد دارد. با اين حال اين کشور دير يا زود با ظرفيت مازاد مواجه خواهد شد.
در آن صورت خودروسازان چيني به رقابت شديد مي‌افتند تا خودروهاي خود را صادر کنند. بيل راسو مي‌گويد: تا چند سال ديگر مازاد ظرفيت چين به 10 ميليون دستگاه مي‌رسد که بايد براي آن در دنيا بازار پيدا کند و واقعيت اين است که 10 ميليون دستگاه معادل کل توليدات ژاپن در سال 2012 است!
اين ظرفيت مازاد فقط مختص توليد خودرو نيست بلکه اين موضوع شامل قطعه‌سازان هم مي‌شود. قطعه سازاني که در سايه انواعي از مشوق‌ها و سياست‌گذاري‌ها دولت چين ايجاد شده‌اند و از شير مرغ گرفته تا جان آدميزاد مي‌سازند و در پي بازارهاي جديد خواهند بود.
بر اساس گزارش‌هاي منتشره 10 خودروساز اصلي چين، تا سال 2020 ظرفيت خود را به توليد سالانه 35 ميليون دستگاه خواهند رساند. برنامه‌ريزي براي توليد اين تعداد خودرو تنها بر اساس ميران رشد تقاضاي بازار داخلي چين صورت گرفته است.
آمارها خبر از اشباع بازار داخلي چين مي‌دهند همين موضوع باعث شده که خودروسازان چين در پي بازارهايي در آن سوي مرزهايشان باشند و بر اساس تجربه‌اشان از انواع روش‌ها براي نفوذ در اين بازارها بهره گيرند، بازار ايران از اين تلاش‌ها بي نصيب نبوده بطوري که طي 10 سال گذشته شاهد حضور بيش 30 مدل خودروي چيني در بازار ايران هستيم؛ حضوري که صنعت خودرو را در آستانه انتخابي دشوار قرار داده است. يا بايد با خودروسازان چين وارد مرزهاي تازه‌تري از همکاري شود و يا اينکه فقط به همان واردات و مونتاژ اکتفاء کند. بين اين دو گزينه واردات و مونتاژ آورده‌اي براي صنعت خودروسازي ما نخواهد داشت اما آيا همکاري عميق‌تر با چيني‌ها مي‌تواند ما را به مقصدي به نام خودروسازي برساند؟
اگر چه پاسخ صريح به اين پرسش نياز به بررسي بيشتر دارد اما به نظر مي‌رسد همکاري با صنعت خودروي چين همچو شمشيري دو لبه است هم فرصتي مناسب در اختيار خودروسازان ما قرار مي‌دهد هم تهديدي جدي براي آنان خواهد بود.
تهديدي که ممکن است صنعت خودروي ما را از قبل همکاري با چين تهديد کند آن است که سرعت قطار توسعه صنعت خودروي چين بر اساس پاسخگويي به نيازهاي داخلي آن کشور تنظيم شده است، معناي ديگر اين سخن اين است که پس از مدتي بازار چين با بحران توليد مازاد مواجه خواهد شد.
اگر پيش‌بيني «بيل راسو» درست باشد چين در سه سال آيند با 10 توليد ميليون خودور مازاد بر نياز داخلي‌اش مواجه خواهد شد. حال اگر چين نتواند اين حجم از توليد را به ساير بازارهاي دنيا عرضه کند, صنعت خودروي چين از کار خواهد افتاد. اما مي‌دانيم که چيني‌ها بيدي نيستند که از اين بادها بترسند آنها براي حضور در بازار رقابتي تجارب بسياري دارند و براي موفقيت از روش‌هاي معمول و نامعمول بسياري بهره خواهند گرفت.
اما فرصت ما در چيست؟ اگر به بازارهاي صنعت خودرو نگاهي بيندازيم متوجه مي‌شويم که بنا به دلايل بسياري بازار نوجوان خودروهاي برقي و هيبريدي رو به گسترش است. مسائلي از جمله نگراني از اتمام سوخت‌هاي فسيلي و موضوع آلايندگي هوا به اين تغيير رويکرد دامن زده است.
چين از جمله کشورهايي است که اين تغيير را به خوبي احساس کرده است بر اساس مستندات موجود، چين در نظر دارد تا سال ۲۰۲۰ ميلادي ۵ ميليون خودرو الکتريکي توليد کند به عنوان مثال شرکت خودروسازي BYD، يکي از اصلي‌ترين توليد کنندگان ۵ ميليون خودرو الکتريکي اين کشور خواهد بود. جالب است که بدانيم چند ماه پيش همين خودروسازي BYD، اولين اتوبوس‌هاي باطري‌دار را در دو خط اتوبوس‌راني لندن افتتاح کرد.
با توجه به گستردگي استفاده از خودرهاي برقي و پيشتازي چين در توليد اين خودروها, شايد همکاري در اين زمينه بتواند فرصت جديدي فراروي صنعت خودروي ايران قرار دهد هم صنعت راهي نوين را تجربه نمايد و هم مردماني که صنعت براي رفاه آنان ايجاد شده از پس دود و آلودگي هوا اندکي سالم‌تر زندگي کنند.
- احمد فرهادي کارشناس اقتصادي













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن