تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820567900




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وجود یک میلیون و 325 هزار معتاد در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وجود یک میلیون و 325 هزار معتاد در کشور
رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر با اعلام اینکه در سال گذشته 500 تن مواد مخدر در کشور مصرف شد، گفت: روزانه 9 نفر به خاطر مصرف مواد مخدر در کشور جان خود را از دست می‌دهند.
آفتاب: رحمانی فضلی در همایش ائمه جمعه و اعضای شورای نواحی و مناطق تهران گفت: موضوع مواد مخدر از مسائلی است که تا مستقیما درگیر آن نشویم نمی‌توانیم ابعاد آن را درک کنیم. من در زمانی که پاسدار بودم تا زمانی که در صدا و سیما و نمایندگی مجلس را بر عهده داشتم با این موضوع آشنا بوده‌ام، اما از زمانی که مسئولیت آن را بر عهده گرفتم متوجه شدم که من فقط 10 درصد از حوزه مواد مخدر اطلاع داشتم.


وی با بیان اینکه اگر درون یک خانواده یک معتاد هم وجود داشته باشد آن خانواده درگیر مسائل مختلف روحی و بی آبرویی و آسیب‌های اجتماعی خواهد شد، گفت: این آسیب‌ها به حدی است که خانواده به زندانی شدن و حتی اعدام فرزندش راضی می‌شود.


رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر با اعلام اینکه یک میلیون و 325 هزار معتاد در کشور وجود دارد گفت: این کف آمار است و آمارهای بیشتری نیز اعلام شده اما همین تعداد هم بسیار زیاد است و اگر آنرا در چهار که نرم تعداد خانواده ایرانی است ضرب کنیم پنج میلیون و 500 هزار نفر مستقیما درگیر مسئله اعتیاد هستند.


وی با تاکید بر اینکه حدود 55 درصد از معتادین متاهل هستند، اظهار کرد: این به این معناست که 700 هزار همسر درگیر این موضوع اند و اگر خود دچار اعتیاد نشده باشند دچار آسیب‌هایی همچون همسرآزاری و غیره می‌شوند.


وی افزود: اگر هر کدام از این خانواده‌ها دو فرزند نیز داشته باشند به عبارت دیگر یک میلیون و 400 هزار فرزند در خانواده‌ای زندگی می‌کنند که ناهنجار است و فرزندانی که در این خانواده‌ها تربیت می‌شوند خود در آینده چرخه اعتیاد را تکمیل می‌کنند.


رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر 55 درصد عامل طلاق در کشور را اعتیاد عنوان کرد و افزود: این آماری است که قوه قضاییه اعلام کرده است. از آنجایی که تمام مطبوعات و رسانه‌ها بر لزوم کاهش طلاق تاکید می‌شود اگر به اعتیاد رسیدگی کنیم 55 درصد آن حل خواهد شد.


رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه 70 درصد زندانی‌هایی که در زندان هستند عاملش اعتیاد بوده است گفت: حدود 45 درصد مستقیما با مواد مخدر در ارتباط بودند و حدود 70 درصد جرمشان غیرمستقیم مرتبط با مواد مخدر بوده است.


وزیر کشور با اشاره به اینکه یکی از معضلات نظام زندان‌هاست ، گفت: قوه قضاییه به دنبال افزایش بودجه است تا بتواند پاسخگوی زندان‌هایی که پر شده‌اند باشد. اگر اعتیاد را کنترل کنیم، هم زندان‌ها خالی می‌شود هم مشکل طلاق حل می‌شود.


وی با اشاره به اینکه امروزه جوانان بیشتر رو به اعتیاد آورده‌اند، گفت: در گذشته افراد بعد از 50 سالگی برای درمان و افزایش نیرو به مواد مخدر رو می‌آوردند و از مواد مخدر سنتی استفاده می‌کردند. اکنون جوانان با استفاده از مواد مخدر صنعتی رو به اعتیاد آورده‌اند. در سال گذشته حدود 350 لابراتوار صنعتی توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر منهدم شده است.


وی با اشاره به دلایل و آسیب‌های رو آوردن جوانان به اعتیاد گفت: تنوع در مواد مخدر بالا رفته و جوانان برای کمبود استرس، لاغری، ناتوانی جنسی، تمرکز حواس از این گونه مواد استفاده می‌کنند و اگر در گذشته افراد با استفاده از مواد مخدر سنتی نصف یک زمین کشاورزی را شخم می‌زدند امروزه با استفاده از مواد مخدر صنعتی دچار توهم می‌شوند یا همسر خود را می‌کشند یا به دختر خود تجاوز می‌کنند.


رحمانی فضلی با بیان اینکه ترنوول مواد مخدر در دنیا 450 هزار میلیارد دلار است گفت: این به این معناست که سود حاصل از مواد مخدر چهار برابر بودجه کل کشور ایران است. قاچاقچیان در ایران حدود چهار میلیارد دلار از طریق قاچاق مواد مخدر درآمد دارند و در سال گذشته حدود 570 تن مواد مخدر کشف شد و 270 هزار نفر به زندان رفتند. همچنین حدود 500 تن از این مواد در کشور مصرف شده است.


وی با بیان اینکه در یکی از استان‌های مهم کشور 25 درصد کارگران صنعتی معتاد هستند گفت: روزانه 9 نفر به خاطر مصرف مواد مخدر جان خود از دست می‌دهند که سال گذشته توانستیم سه درصد از آمار مرگ و میر را کم کنیم و 17 درصد کشفیات را افزایش دهیم. در چند سال اخیر 3700 شهید داده‌ایم این به این معناست که 3700 خانواده بی سرپرست شده‌اند.


وی افزود: زحمات بسیار زیادی در این مسیر کشیده‌ایم اما آنچه که جامعه نشان می‌دهد زحمات کافی نبوده و هنوز از قاچاقچیان عقب هستیم.


وی با اشاره به اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر گفت: در گذشته تمرکزمان بر روی پیشگیری، ‌درمان و مقابله بوده است اما حال یک بند به آن تحت عنوان صیانت اضافه شده است.


رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر با اعلام ایکه در بهترین شرایط فقط 20 درصد بهبودیافتگان پاک می‌مانند گفت: یکی از دلایل مهم بازگشت بهبود یافتگان به اعتیاد عدم جامعه پذیری جامعه است. زمانی که به معتاد بهبود یافته کار ندهیم و در فرهنگمان او را طرد کنیم طبیعتا به اعتیاد باز می‌گردد.


رحمانی فضلی با اشاره به اینکه 80 درصد مصرف کنندگان مواد مخدر توزیع کننده هستند گفت: خرده فروشی ما از طریق همین معتادان انجام می‌شود. 63 درصد معتادان دارای شغل بوده‌اند و این به این معناست که می‌توانیم آنها را دوباره به شغل‌هایشان بازگردانیم.


رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه در طرح اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر با کمیته امداد و بسیج قراردادهایی امضا شده است، گفت: تمام تلاش خود را برای جامعه پذیری معتادان انجام می‌دهیم در این مسیر 53 درصد سازمان‌های مردم نهاد افزایش یافته‌اند و هر سازمان حدود 360 نفر را ترک می‌دهد.


وی با تاکید بر اینکه اگر مردم وارد عرصه مبارزه با مواد مخدر شوند مسئله حل خواهد شد گفت: از مردم توقع چندانی نداریم اگر هر فرد فقط مراقب خانواده خود باشد و جوانی که به بهانه تولد یا مراسم عروسی و غیره تا قبل از ساعت 9 به خانه برنگشت باید نگران شود، بسیاری از مسائل حل خواهد شد.


رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه ائمه جماعات مساجد اولین مرجع حضور مردم هستند گفت: از بین بردن یک میلیون و 300 هزار معتاد با کمک این عزیزان امکان پذیر است. اگر حتی دو نفر از طریق روایت و احادیث تحت تاثیر قرار گیرند همان کافی است.


وی با اعلام اینکه 22 درصد معتادین بالاتر از لیسانس هستند گفت: اگر می‌خواهید سرقت، همسرآزاری، قتل و غیره از بین برود باید برای این مسئله سرمایه گذاری کنید.


به گزارش ایسنا، رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر از موضوعات اصلی ماست گفت: ائمه جماعات مساجد هرگونه حمایتی که در حد توانمان باشد از آنها دریغ نخواهیم کرد و حاضریم تفاهم نامه‌ای با امور مساجد به امضا برسانیم تا هر کمکی اعم از نقدی و غیر نقدی ارائه کنیم تا هم ثوابی کرده باشیم و هم امنیت جامعه را تامین کرده باشیم.




تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن