تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند عزو جل كه فرموده است: از صبر و نماز كمك بگيريد، صبر، روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815729900




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اغلب آثار سینمایی، بی عمق و محتوا هستند/ دغدغه فیلمسازان شخصی و خصوصی شده است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: "جمال شورجه" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
اغلب آثار سینمایی، بی عمق و محتوا هستند/ دغدغه فیلمسازان شخصی و خصوصی شده است
"جمال شورجه"، کارگردان سینما گفت: فقر مدیریت و بی عمق و محتوا بودن آثار سینمایی و بدبینی و منفی گرایی نویسندگان و فیلم سازان مشکل سینماست.


جمال شورجه، کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر و با وجود تغییر دولت و گشایش مجدد خانه سینما، هنوز دچار فقر مدیریتی و حتی فقر در محتوا و ساختار آثار هستیم و این موجب تاسف است.

وی در ادامه افزود: آثاری که برای مجوز ارائه می‌شوند، از عمق معنایی و محتوایی برخوردار نیستند، حتی مردمی هم نیست، محتوای آثار دارای اشکالاتی است و در واقع ما به فقر معنا و پیام دچاریم و همین تسری پیدا می‌کند، به کل سینما و به همه نویسندگان و فیلم سازان و تهیه کنندگان.

شورجه همچنین با انتقاد از سوژه‌ها گفت: دغدغه‌های فیلم سازان و نویسندگان ما دیگر محتوا و پیام نیست، دغدغه‌ها شخصی و خصوصی شده، دیگر عمومی نیست، فیلم برای عام ساخته نمی‌شود و معضلات و مشکلات و مسائل عموم جامعه را نشان نمی‌دهد. فیلمساز باید دغدغه مردم کشورش را انعکاس دهد.

این کارگردان سینما گفت: باید در خلق داستان شیوه‌های جذاب را به کار برد، شخصیت‌های مثبت و منفی را تلفیق کرد و موجب جذابیت و کشش قصه شد. ما به فقر مخاطب نیز دچاریم فقر محتوا و فقر مخاطب و ریشه این معضلات به نظر من خود نویسندگان و فیلم سازان هستند که دغدغه‌های عمومی و ملی و میهنی را در نظر نمی‌گیرند. در موضوعات استراتژیکی و ملی و نظامی مربوط به کشور و جامعه، مسائل اقتصادی و بررسی آن‌ها می‌توان مطالعه کرد و با خلق فیلم در این موارد، به انتقال مفاهیم معنوی و ملی و استراتژیکی و ملی و نظامی مربوط به کشور و جامعه، مسائل اقتصادی و بررسی آن ها می‌توان مطالعه کرد و با خلق فیلم در این موارد به انتقال مفاهیم معنوی و ملی و استراتژیکی  بپردازند.

متاسفانه فیلم‌های اجتماعی ما نهایتا به سیاه نمایی منتج می‌شود و این به نگاه و دیدگاه خود فیلمساز و نویسنده بر می‌گردد. چرا نا امیدی و سیاهی را تلقین کنیم، باید در ضمن نشان دادن واقعیات، نتیجه را به امید داشتن منتهی کرد. یک فیلمساز اگر با عینک و فیلتر امیدوارانه به جامعه و مسائل آن نگاه کند فیلم او هم خوشایند و با امیدواری تمام می‌شود و بالعکس اگر عینک بدبینی را بر چشم بگذارد، جز سیاهی و نا امیدی انعکاس نمی‌دهد. این قانون نیست که فیلم اجتماعی باید حتما سیاهی و بد بختی و نا امیدی را نشان دهد. این فیلم‌‌ها نوع نگاه و جهان بینی و رابطه فیلم ساز را با نظام و حکومت و کشور نشان می‌دهد.

شورجه همچنین اظهار داشت: "چترها را باید بست، زیر باران باید رفت" ، باید نگاه تلخ و سیاهمان را عوض کنیم، به نظر من شیوه انتقال مفاهیم و معانی باید به شیوه قصه گویی و نه به روش‌های تلخ و به بن بست رسیده و تمام شده. مشکل ما مخاطب گریزی است، باید سینمای قصه را احیا کرد. در این روش شخصیت‌ها حاوی نکات مثبت و امیدوار کننده هستند، ما از سینمای داستان گو دور شده‌ایم و آن را فراموش کرده‌ایم و به همین خاطر فیلم‌ها عقیم و ناکارآمد شده‌اند. این همه سوژه مثبت وجود دارد باید به اطرافمان نگاه دقیق تر و روشنتری بندازیم. رویداد‌ها و افتخارات و موفقیت‌های جامعه در عرصه‌های علمی و پزشکی و نظامی و خدماتی و ... درک کنیم و ببینیم. جامعه‌ ما در مقابل افرادی که نیازمند خرمن هستند، افراد خیرخواه و نیکوکار هم دارد. به جای سوژه نیازمندان یکبار هم از دید خرمن و نیکوکاران ببینیم.

وی در ادامه گفت: به طور مثال کشورهای اطراف خودمان با مشکلات امنیتی رو برو هستند، چرا امنیت کشورمان را در نظر نگیریم و کسانی که برای این امنیت خواب آسوده ندارند و جان فدا می‌کنند، در خود کشور و سرزمین ایالات متحده آمریکا و نیز اروپا که ظاهرا دمکرات و مدعی حقوق بشرند، دقت کنید و ببینید چقدر حقوق انسانی پایمال می‌شود.

در این شرایطی که دشمنان انقلاب اسلامی، روز به روز  با وسایل و تجهیزات پیشرفته تر از طرق مختلف به مبارزه‌های مستقیم و غیر مستقیم می‌کنند، باید ارزش‌ها و آرمان‌ها و اهداف جامعه خود را حفظ کنیم.


انتهای پیام/ اس








تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن