تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب و اندوهش برطرف شود، به تنگدست مهلت دهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814770968




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تدوین دستورالعمل مصرف خون در جراحی های قلب و عروق


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > بهداشت و سلامت
تدوین دستورالعمل مصرف خون در جراحی های قلب و عروق
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، با عنوان این مطلب که چرخه انتقال خون در بیمارستانهای کشور دچار مشکل است، از تدوین دستورالعمل مصرف خون در جراحی‌های قلب و عروق خبر داد.



به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی اکبر پورفتح‌الله در مراسم افتتاح اولین پایگاه انتقال خون بیمارستانی که روز یکشنبه در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، گفت: طبق آخرین گزارش سازمان جهانی بهداشت که شامل اطلاعات 176 کشور است بحث بی‌عدالتی در دسترسی به خون و فرآورده‌های خونی در دنیا مطرح شده است. وی ادامه داد:‌ در سال گذشته 107 میلیون واحد اهدای خون در دنیا صورت گرفته و بر اساس طبقه‌بندی درآمد کشورها مشخص شده که بی‌عدالتی در این حوزه وجود دارد، به طوری که 80 درصد خون در کشورهای با درآمد بالا که 15 درصد جمعیت را شامل می‌شود، به دست می‌آید. پورفتح‌الله گفت:‌ بر اساس این گزارش درآمد کشورها در مصرف خون و مصارف بالینی خون اثرگذار بوده، به نحوی که کشورهای با درآمدهای پایین بیشترین مصرف را برای کودکان زیر 5 سال و مادران حین زایمان داشته‌اند. وی گفت: در حالی که در کشورهای با درآمدهای بالا 70 درصد خون در افراد بالای 60 سال مصرف شده که بیشتر برای سرطانها و جراحی‌های پیشرفته بوده است. پورفتح الله با اشاره به اینکه این بی‌عدالتی جامعه جهانی را دچار چالش کرده است، گفت: در کشورهای با درآمدهای بالا متوسط میانگین اهدای خون در مراکز سالانه 33 هزار واحد بوده است، اما در کشورهای در حال توسعه کمتر از 5 هزار واحد گزارش شده است. مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران ادامه داد: این موضوع استانداردسازی را کاهش می‌دهد و حتی در اهدای خون نیز تفاوت‌هایی ایجاد می‌کند، به طوری که در کشورهایی با درآمدهای بالا شاخص اهدا به ازای هر هزار نفر 40 واحد خون و در کشورهای با درآمدهای کم 4 واحد به ازای هر هزار نفر است. پورفتح‌الله گفت:‌ در کشور ما شاخص اهدای خون 27 واحد به ازای هر هزار نفر است و در کشورهای با درآمدهای متوسط بالاتر است. وی گفت: ‌50 درصد اهداکنندگان خون در کشور اهداکننده مستمر هستند بطوریکه سال گذشته 2 میلیون و 100 هزار واحد خون اهدا شد و 500 هزار نفر دو بار خون خود را اهدا کردند. پورفتح الله با تأکید بر اینکه باید به سمت آموزش اهداکنندگان برویم، گفت: مراکز اهدای خون در کشور نیز باید از شرایط ویژه‌ای برخوردار باشند به عنوان مثال ایجاد مراکز انتقال خون در کنار پارکها یا دارا بودن پارکینگ در مراکز انتقال خون از شرایطی است که به اهدای خون کمک می‌کند. وی از تدوین دستورالعمل مصرف خون در جراحیهای قلب و عروق خبر داد و گفت: باید در مصرف خون نظارت داشته باشیم چرا که چرخه انتقال خون در بیمارستان‌ها دچار مشکل است و باید زنجیره‌ای ایجاد شود تا نظارت و کنترل به درستی انجام شود.


۱۳۹۳/۲/۲۸ - ۱۳:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن