واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۹:۴۳ق.ظ)
نحوه ي اجراي سياست اقتصاد مقاومتي؛ مسأله اين است گروه صنعت و تجارت
به گزارش خبرگزاري موج، اين روزها رسانهي ديداري، شنيداري و مکتوبي نيست که درخصوص «اقتصاد مقاومتي»، در لباس مباحث کارشناسي و غير آن سخني به ميان نياورد؛ هرچند اين مسأله در ذات خود اقدام پسنديده اي است، اما؛ حس عجيبي هر از گاه، روح نگران و قضاوت گر نگارنده را در اين خصوص به شدت آزار مي دهد. اين حس از چند پرسش جدي و اندوهگين تغذيه مي شود.
نخست اينکه؛ آيا اين موج عظيم تبليغاتي که درخصوص اقتصاد مقاومتي به راه افتاده است، تب تندي است که مانند بسياري از موارد ديگر به زودي به عرقي سرد خواهد نشست؟! و بعد دوباره همه چيز تحريف يا فراموش مي شود؟ اينکه که ميگوييم تبليغات، باور کنيد بزرگ نمايي نيست. فقط کافي است به فهرست کتاب ها و مقاله هاي که در طول اين سه ماه در اين خصوص به رشته ي تحرير در آمده است، نگاهي بياندازيم!
دوم؛ حماسه ي اقتصادي مورد تأکيد مقام معظم رهبري ناظر به هر مکتب اقتصادي هم که باشد و بي نقص ترين نقشهي ي راه نيز که از اين رهگذر تهيه و ترسيم شود، باز با اين تبليغات شايد هدفمندي! که گويا فقط مي خواهد مردم را بيش از پيش سرگردان و تخدير کند، آيا راه به جايي خواهد برد؟!؛ زيرا همهي ما مي دانيم، «دو صد گفته چون نيم کردار نيست» و اين شکل و شيوه ي اجرا و نحوه ي مديريت اين سياست است که مردم ايران را نگران کرده است، چون ما در زمينه ي حل مشکلات اقتصادي متأسفانه در هيچ دولتي، کارنامهي چندان درخشاني نداشته ايم.
و سوم؛ بدانيم:
فرماندهي متمرکز، گفتمان سازي، تحرک دستگاه ديپلماسي، سبک زندگي جهادي، اصلاح نظام تبليغاتي، آموزشي و... تنها با حرف و نوشتن مقاله و برگزاري سمينار محقق نخواهد شد. باورکنيم اوضاع اقتصادي کشورمان اصلا خوب نيست. آيا وقت آن نرسيده است که به جاي دنيا دنيا حرف و وعده و وعيد و تبليغ بي اساس، کمي هم اهل عمل باشيم و در بدو امر هم از خودمان شروع کنيم؟! ما اکنون هم تاريخچه ي اين واژه، هم ويژگي هاي اين نوع خاص از اقتصاد و هم منافع آن براي ملت را مي شناسيم، اما؛ آيا اين مسأله براي ما آب و نان و رفاه و آسايش مي شود؟!
دوستان اگر شما دل واپسيد، ما هم دل واپس هستيم!
اعظم رمضاني
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]