واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
واعظی: ایجاد 130 هزار شغل در بخش ارتباطات با اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بر اساس اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی در بحث اشتغال، این وزارتخانه طرحی تهیه کرده است که طی 2 سال آینده 130 هزار شغل در بخش ارتباطات ایجاد شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمود واعظی عصر سه شنبه در نشست خبری مشترک راهکارهای اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: طرح اشتغال در بخش ارتباطات یکشنبه هفته جاری تقدیم رییس جمهوری که با اجرای این طرح 30 هزار شغل در سال جاری و 100 هزار شغل در سال آینده در کشور ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه، سیاست های اقتصاد مقاومتی از موضوعات مهم و تاثیرگذار در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات است، ادامه داد: بعد از ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، کمیته ای به منظور تدوین برنامه ای مدون برای وزارتخانه، سازمان های مرتبط ، بخش خصوصی، اپراتورها و دانشگاهیان تشکیل شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: 18 بند از 24 بند سیاست های اقتصاد مقاومتی با این وزارتخانه مرتبط است که برای همه آنها برنامه ریزی صورت گرفته است و از اولویت های اجرایی در سال جاری و سال آینده در راستای اجرای برنامه پنجم توسعه می باشد.
واعظی با بیان اینکه سیاست های اقتصاد مقاومتی از اساسی ترین رویکردها در برنامه ششم توسعه خواهد بود، گفت: این برنامه ها به گونه ای تدوین شده است که هر فردی وزیر باشد ادامه سیاست ها در اولویت قرار گیرد.
وی توجه به علوم دانش بنیان، ساماندهی شرکت های دانش بنیان، حمایت از تولید داخل و توجه به بخش خصوصی از اولویت های اساسی در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی این طرح است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: بر اساس این اولویت ها برنامه ریزی شده است تا طی 2 سال آینده باقی مانده از برنامه پنجم توسعه، تمام آن را در حوزه فناوری اطلاعات عملیاتی کنیم.
وی درباره ارائه خدمات اینترنت به مردم نیز گفت: اولویت ما شبکه ملی اطلاعات است و تا پایان برنامه پنجم توسعه اینترنت قابل قبول به کاربران در بخش خانگی و تجاری ارائه خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: وضعیت فعلی خدمات اینترنتی را قبول نداریم و مردم گلایه دارند، اما در حال اجرای پروژه هایی هستیم که قطعا سال آینده این وضعیت تغییر خواهد کرد.
واعظی در خصوص مرکز ملی فضای مجازی اظهار داشت: این مرکز کار اجرایی نمی کند و بر اساس حکم مقام معظم رهبری تنها سیاست گذاری را بر عهده دارد و از زمان تشکیل این مرکز همانند چتری برای همه شوراها و دستگاههای مرتبط با این فضا فعال است.
وی اضافه کرد: بر اساس جلسه اخیری که برگزار شد مقرر گردید مرکز ملی فضای مجازی به دنبال این موضوعات باشد و سیاست های لازم را برای رفع ابهامات به تصویب برساند.
رضا رحمانی رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز در این نشست گفت: ارتباطات به عنوان یک صنعت فرابخشی از اهمیت بالایی در کشور برخوردار است و باید برای این حوزه متناسب با جایگاه آن موضوعات دیده شود.
وی افزود: باید با ارائه بودجه مناسب برای دستیابی به اهداف این وزارتخانه کمک کرد، چرا که ارائه خدمات بهتر موجب کاهش فساد اداری، موضوعات زیست محیطی و زمان تردد مردم خواهد شد.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: توجه به تولیدات داخلی، فارغ التحصیلان دانشگاهی و بحث اشتغال از موضوعات قابل توجه در این بخش است.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره افزایش بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اجرای طرح های خود گفت: در تلاش هستیم بودجه سال آینده این وزارتخانه افزایش یابد و دولت باید این موضوع را در لایحه بودجه 94 ببیند و ما نیز در مجلس تلاش می کنیم تا تایید شود.
علی سبحانی فر نماینده مردم سبزوار و رییس کمیته فناوری و ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز درباره وظایف نظارتی و موضع مجلس در خصوص شبکه های اجتماعی و پایش اطلاعات گفت: مجلس قطعا در زمینه پایش اطلاعات نظارت عالیه خود را اعمال می کند.
وی افزود: یکسری شبکه های اجتماعی داخلی وجود دارد که مشکلی با آنها نداریم و در خصوص شبکه های اجتماعی خارجی نیز بخش هایی که با مسایل اجتماعی و سیاسی در تضاد نباشد مشکلی برای استفاده از آن وجود ندارد.
عضو کمیته تعیین مصادیق مجرمانه اظهار داشت: اگر شبکه های اجتماعی خارجی موضوعات سیاسی و اجتماعی ما را هدف قرار دهند، بر اساس مصادیق اجتماعی در این کمیته از سوی دادستانی مورد بررسی قرار می گیرد.
اقتصام**1053**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]