واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
علی نصیریان: برای تولید آثار هنری از فرهنگ غنی ایرانی استفاده شود کرمانشاه - ایرنا - پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون کشور گفت: باید برای تولید آثار هنری از فرهنگ غنی استفاده شود تا اثری فاخر و ماندگار خلق شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا ˈعلی نصیریانˈ شنبه شب در آیین پایانی ˈاردیبهشت تئاتر ایرانˈ که در محوطه تاریخی تاق بستان کرمانشاه برگزار شد، افزود: فرهنگ و تمدن ایران مملو از موضوعات فاخر برای تولید آثار هنری است که باید از آنها اقتباس شود.
وی هدف از تولید آثار هنری را درک متقابل انسان ها از یکدیگر عنوان و اظهار کرد: در میان تمامی هنرها، تئاتر تنها هنری است که دارای یک حس انسانی دو طرفه است و در آن انسان در مقابل انسان قرار دارد.
نصیریان گفت: تئاتر برخلاف دیگر هنرها به هیچ عنوان قابل تکثیر نیست و از طریق آن انسان ها یکدیگر را در کنار هم، درک می کنند.
وی با بیان اینکه این هنر، امروزه در کشور بویژه پایتخت علاقه مندان فراوانی را گرد خود جمع کرده، افزود: تمامی این موفقیت ها مرهون تلاش هنرمندان جوانی است که به میدان آمده تا ابراز خلاقیت کنند.
نصیریان، برگزاری جشنواره هایی مانند اردیبهشت تئاتر ایران را گامی مهم در جهت شکوفایی هنر تئاتر در کشور دانست و گفت: انتظار می رود اردیبهشت تئاتر ایران در سراسر سال برگزار شود.
این هنرمند برجسته کشور از کرمانشاه با عنوان استانی یاد کرد که سند هویتی هنر، فرهنگ و تاریخ ایران زمین است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه نیز گفت: کرمانشاه، مهد تمدن و هنر است که فرهنگ ها و آیین های مختلفی را در خود جای داده است.
ˈابراهیم رحیمی زنگنهˈ افزود: از گذشته های دور، مردم این دیار همواره در تمامی هنرها دستی بر آتش داشته اند و سند اثبات این ادعا، حکاکی نخستین پویانمایی جهان در کتیبه تاق بستان است.
وی گفت: کرمانشاهی ها در هشت سال جنگ تحمیلی نیز با تقدیم 10 هزار شهید، دین خود را به نظام و کشور ادا کردند.
رحیمی زنگنه با تاکید بر اینکه باید زمینه رشد و تعالی استعداد هنرمندان کرمانشاهی فراهم شود، افزود: اگر چنین شود، این استان در عرصه فرهنگ و هنر بیش از گذشته خواهد درخشید.
در ادامه این آیین، تندیس و لوح تقدیر اردیبهشت تئاتر ایران به صالح زهی از استان سیستان و بلوچستان، جعفر والی از تهران، سید مصطفی سعیدی از لرستان، دهقان نیری از تهران، علی روحی از خراسان رضوی، عبید رستمی از کردستان، بهمن صادق حسنی از گیلان و محمدرضا سلیمانی از سیستان و بلوچستان به واسطه تلاش های بی وقفه در عصر هنر اهدا شد.
همچنین در آین آیین محمدرضا عبدالهی از لرستان، سعید جمشیدی از کرمانشاه، آرش سهرابی از خوزستان، ناصر ایزدفر از قزوین، مصطفی عبدالهی از ترهان، حسن عابدی از خراسان شمالی، همایون علی آبادی از تهران، آراز واثقیان از تهران، بهاره شفیعی سروستانی از فارس و صمد رستمی از آذربایجان غربی موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر اردیبهشت تئاتر ایران شدند.
ژیلا اسماعیلیان از تهران، فاطمه نعمتی از کرمان، فاطمه مشهدی باقر از گیلان، احسان کرمی از تهران، جواد اشک زری از خراسان رضوی، مارال دوستی از تهران، علی شبگرد از بوشهر، ساسان پیروز از تهران، علی محمد رادمنش از کرمان، آزاده سهرابی از تهران و خسرو پرخیده از تهران از دیگر افراد دریافت کننده لوح و تندیس این جشنواره بودند.
محمد جواد بخشی از فارس و بهاره برهانی، محمد رضا اکرمی، سیما غفاری، نورالدین حیدری، حسین تاربخش و امیر حسین شفیعی از تهران از دیگر هنرمندان تقدیری این آیین بودند.
همچنین از مظفر قلندرکی از پیشکسوتان عرصه هنر کرمانشاه و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تجلیل شد.
در پایان این آیین، ˈ سالار عقیلی ˈ از خوانندگان نام آشنای کشور به اجرای موسیقی پرداخت.
این آیین با حضور رییس سازمان سینمایی و مدیرکل اداره هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار کرمانشاه، جمعی از هنرمندان بنام کشور و با حضور جمعی زیادی از مردم درتاق بستان کرمانشاه برگزار شد.
700/567 / 640
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]