تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837083877
استعدادیابی یکی از ویژگی های جشنواره تئاتر دانشگاهی است
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
استعدادیابی یکی از ویژگی های جشنواره تئاتر دانشگاهی است
برنامه تلویزیونی "مجله تئاتر" شب گذشته با حضور حسین میرزایی -مدیر کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم- و سیاوش قائدی -دبیر هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی- از شبکه چهارم سیما پخش شد.
به گزارش حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران؛ در برنامه تلویزیونی "مجله تئاتر" که شب گذشته ،24 اردیبهشت، با حضور حسین میرزایی،مدیر کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم- و سیاوش قائدی -دبیر هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی- بر پا و از شبکه چهارم سیما پخش شد، مسئولان جشنواره تئاتر دانشگاهی به بررسی و تشریح بخش های این دوره جشنواره پرداختند.
جشنواره تئاتر دانشگاهی محفل اصلی است که افراد پس از آن وارد بخش حرفه ای کار می شوند
سیاوش قائدی در این ویژه برنامه درخصوص تفاوت های این دوره جشنواره تئاتر دانشگاهی گفت: برای تنظیم فراخوان جشنواره شورای عالی مشاوران تشکیل شد و از افرادی چون حسین میرزایی -مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم-، سعید کشن فلاح -رئیس دانشگاه هنر-، مجید سرسنگی- مدیر خانه هنرمندان ایران-، فرهاد مهندس پور، محمد باقر قهرمانی و ... یاری گرفتیم.
وی اظهار کرد: در این راستا فراخوان های دوره های گذشته جشنواره را مطالعه کردیم و پس از بررسی و نظرسنجی دانشجویان تغییراتی را در چند بخش از جمله نمایشنامه خوانی و خیابانی که نمی شد به شکل گذشته ادامه پیدا کند، ایجاد کردیم. همچنین با مطالعه و آسیب شناسی توسط گروه متخصص این حوزه را بازتر کردیم و بخش تجربه های اجرا که شامل تجربیات حاصل از اجرای آثار در خارج از سالن های نمایشی بود را به جای تئاتر خیابانی جایگزین کردیم.
در بخش تئاتر صحنه نیز فکر کردیم از آنجا که برگزیدگان منتخب کشوری محسوب می شوند جداکردن دانشجویان تئاتر از سایر رشته ها کار مناسبی نیست. همچنین با توجه به محدود بودن زمان برپایی جشنواره باید راهکاری تعریف می شد تا زمینه را برای رقابت بهترین ها فراهم کند. بنابر این دانشجویان تئاتر و سایر رشته ها بر اساس اولویت بندی و امکانات جشنواره دسته بندی شوند.
ایده ما این بود که بخش مسابقه میان دانشجویان تئاتر و غیر تئاتری برگزار شود اما از سوی دیگر امکان پذیرش و اجرای 50 نمایشنامه روی صحنه وجود نداشت و برای هیات داوران نیز امکان پذیر نبود تا این تعداد را مورد ارزیابی قرار دهند، بنابر این در این راه با اعتماد به دانشجویان و برگزیدگان دوره های گذشته تئاتر برنامه ریزی متفاوتی داشتیم.
حسین میرزایی نیز در پاسخ به این سوال که چرا با وجود اینکه در گذشته دبیرجشنواره توسط کانون ها انتخاب می شد، امروز این شکل از انتخاب دستخوش تغییر شده است، اذعان کرد: بر اساس پیشنهادات مختلف شورای عالی از میان افراد مختلف یک نفر با انتخاب بیشتر به دبیری جشنواره می رسید و به همین دلیل از دانشگاهیان که رشته تئاتر را آموزش می دهند انتظار داریم تا کسانی را که در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا مناسب می دانند، به وزارت علوم پیشنهاد دهند تا دبیر جشنواره آتی با تعامل دانشگاه ها انتخاب و معرفی شود.
در ادامه برنامه مجله تئاتر میرزایی در پاسخ به این سوال که آیا برای رفع و ارضاء توقعات از جشنواره دانشگاهی، امکان و یا راهکاری برای اجرای آثار هنرمندان استانی در شهرستان ها و جشنواره های استانی وجود دارد یا نه؟ اعلام کرد: نحوه ارائه و مسابقه ها باید از سطوح پائین به بالا صورت گیرد. در تهران 7 دانشگاه که اغلب دولتی هستند و در شهرستان ها 19 دانشگاه که 5/4 آنها آزاد هستند به آموزش تئاتر می پردازند و پیش بینی می شود سال آینده دانشگاه آزاد به طور مستقل جشنواره بر پا کند و جشنواره دانشگاهی جشنواره برگزیده ها شود.
وی افزود: ما در بسیاری از رشته ها مثل قرآن و ... تفکیک را شاهد هستیم و بر آیند برگزیده هر یک از دستگاه ها در یک رقابت مشترک قرار می گیرند که اتفاقاً به عقیده ما الگوی مناسبی هم هست.
استعدادیابی یکی از ویژگی های جشنواره تئاتر دانشگاهی است
مدیر کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم ضمن اشاره به اینکه با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مذاکراتی در راستایبرنامه ریزی های مشترکی با وزارت علوم انجام شده استبیان کرد: جشنواره تئاتر دانشگاهی محفل اصلی است که افراد پس از آن وارد بخش حرفه ای کار می شوند و در خروجی جشنواره تئاتر فجر نمود پیدا می کنند، چرا که برخی از برگزیدگان جشنواره تئاتر فجر، دستاوردهایی از تئاتر دانشگاهی است .
وی در ادامه سخنانش به اجرای آثار جشنواره تئاتر دانشگاهی و استقبال از این نمایش ها اشاره کرد و افزود: در سالن استاد سمندریان که ظرفیتی 60 نفره دارد بیش از 100 نفر پشت درب های بسته سالن ماندند و از آنها خواسته شد تا در اجرای بعدی از این اثر نمایشی دیدن کنند که این عوامل نشانگر محبوبیت جشنواره تئاتر دانشگاهی است.
همچنین سیاوش قائدی در پاسخ به دیگر سوال منوچهر اکبرلو -مجری برنامه تلویزیونی مجله تئاتر- مبنی بر دلایل انصراف برخی از گروه های نمایشی از اجرا در جشنواره تئاتر دانشگاهی گفت: ظرفیت کارگاه های آموزشی این دوره از جشنواره یک هفته پیش از برپایی فستیوال، پر شد. در این میانپروفسور گژگوژ ژوکوفسکی که از اساتید بزرگ تئاتر دنیا است، نمایش "تازم-سکوت نور" نوشته طاهر بن جلون را در تالار انتظامی روی صحنه برد اما برخی از گروه ها به دلیل اینکه مکان اجرایشان تماشاخانه انتظامی بوده است از اجرا انصراف دادند.
وی تاکید کرد: جشنواره محدودیت هایی دارد که تصمیم گیری در هر بخش آن با نظر هیات انتخاب و ستاد دانشگاهی انجام می شود که این گزینش ها نیز بر اساس اولویت ها است. ما در این دوره انتخاب ها را با گروه جوانتر انجام دادیم چراکه متقد بودیم انتخاب نیاز به افراد پر انرژی دارد و در بخش نهایی از اساتید استفاده کره ایم.
قائدی درباره اجرای آثاری از کاهانی و کریمایی بیان کرد: تیام کریمایی از گروه های جشنواره بود و کارش در مرحله دوم پذیرفته نشد و بخاطر ویژگی که کارش در اشاره به محمود استاد محمد داشت تصمیم گرفتیم این کار را علاوه بر سهمیه انتخاب کنیم.
وی با تاکید بر تشویق و اهیمت کار درون دانشگاهی بیان کرد: کارهایی که در دانشگاه ها اجرا شده اند در اولویت بیشتری هستند البته این تنها به اجرا در دانشگاه محدود می شود و نه کارهایی که در دیگر فضاهای تولید و اجرا شده اند.
میرزایی در تشریح شکل کنونی جشنواره گفت: عرضه آثار به صورت مستقیم است و اگر کارها در مقاطع مختلف در گرو دانشگاه نماینده دپارتمانی باشد برای ما بهتر است چراکه گاهاً" برای اینکه در انتخاب کارها تبعیض بوجود نیاید فیلم نمایش ها مورد بازبینی قرار گرفته شده است بنابر این اگر به واسطه اجرا در دانشگاه و کار درون دانشگاهی باشد خیلی از مسائل رفع خواهد شد و برگزیده ها در قالب جشنواره به رقابت می پردازند.
وی با یادآوری اینکه استعداد یابی یکی از ویژگی های جشنواره تئاتر دانشگاهی است، در خصوص فعال کردن کانون ها بیان کرد: ما در کشور -در دانشگاه های دولتی و آزاد- 25 مرکز آموزش تئاتر داریم و در دانشگاه های دولتی 82 کانون فعال تئاتری داریم که اغلبشان در شهرستان ها هستند می توانند این ظرفیت ها را فراهم کنند.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری؛ با تشکر از هاشمی -معاون فرهنگی وزارت علوم- گفت: امیدوارم با شور و نشاط و امید در دانشگاه ها و مشارکت دانشجویان افق های بلند تری سپری شود و فضای جشنوراه آکنده از ایمان و امید شود.
سیاوش قائدی نیز در پایان سخنانشبا تشکر از اداره کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، خانه تئاتر دانشگاهی و ستاد اجرایی جشنواره تئاتر دانشگاهی و شرکت کنندگان تصریح کرد: کارم را 1430 دوست آغاز کرده ام و امیدوارم با هزاران دوست این مسئولیت را به پایان برسانم گر چه راضی کردن تمام افراد بسیار سخت است اما من به آینده تئاتر دانشگاهی خوش بین هستم .
همچنین قائدی از همه اساتید و دانشجویان گرامی دعوت کرد تا روز شنبه 27 اردیبهشت در اختتامیه جشنواره حضور یابند.
گفتنی است: در قالب هفدهمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی، سه کتاب "تئاتر و سیاست" ترجمه امیر کیانپور، "تئاتر و شهر" ترجمه سپیده خمسه نژاد و "افزار کره گرافی" ترجمه محمرضا خاکی منتشر شده است.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
«روز مرگ در داستان هملت» در دومین روز جشنواره تئاتر دانشگاهی به صحنه رفت
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۸ نمایش روز مرگ در داستان هملت نوشته برنارماری کولتس و به کارگردانی فرانک صبائی در تالار انتظامی خانه هنرمندان در دومین روز جشنواره تئاتر دانشجویی به صحنه رفت به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این نمایش روز گذشته 21 اردیبهشتنشست رسانه ای هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی در خانه هنرمندان ایران برگزار شد
نشست رسانه ای هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی در خانه هنرمندان ایران برگزار شد نشست رسانه ای هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی امروز 14 اردیبهشت ماه- ساعت 10 در سالن امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار شد به گزارش حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عموداوران بخش عکس و پوستر جشنواره تئاتر دانشگاهی معرفی شدند
داوران بخش عکس و پوستر جشنواره تئاتر دانشگاهی معرفی شدندحمید جبلی سیفالله صمدیان سیامک زمردیمطلق قباد شیوا امیر اسمی و حمید لبخنده به عنوان داوران بخش عکس و پوستر هفدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی معرفی شدند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنوبرپایی کارگاه بیومکانیک استاد روس در جشنواره تئاتر دانشگاهی
فرهنگ و هنر تئاتر برپایی کارگاه بیومکانیک استاد روس در جشنواره تئاتر دانشگاهی هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی با حضور گنادی بوگدانف استاد تئاتر از روسیه کارگاه بیومکانیک را برگزار می کند به گزارش خبرگزاری مهر بخش بین الملل جشنواره تئاتر دانشگاهی در راستای ارتقای سطح آموزشی داکاندیداهای بخش عکس جشنواره تئاتر دانشگاهی اعلام شدند
کاندیداهای بخش عکس جشنواره تئاتر دانشگاهی اعلام شدندکاندیدای بخش عکس هفدهمین دوره جشنواره تئاتر دانشگاهی انتخاب و معرفی شدند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران کاندیدای بخش عکس این دوره از جشنواره انتخاب و معرفی شدند هیهفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی میزبان ۱۰استان میشود
هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی میزبان ۱۰استان میشودهفدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی از ۲۰ اردیبهشت ماه میزبان ۱۰ گروه نمایشی از دیگر استانهای کشور میشود به گزارش خبرگزاری فارس 10 گروه نمایشی راه یافته به این دوره جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی از دانشگاه های هنرمعرفی کاندیداهای بخش عکس جشنواره تئاتر دانشگاهی
چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۸ کاندیداهای بخش عکس هفدهمین دوره جشنواره تئاتر دانشگاهی انتخاب و معرفی شدند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا هیئت داوران بخش عکس کاندیدهای بخش تک عکس را عماد دولتی کیارش مسّیبی و حسین آقامحمدکاشی و محبوبه فرج الهی معرفی کردند همچنین ددلایل انصراف کارگردان «سفر به یه جایی» از جشنواره تئاتر دانشگاهی
یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۱ مجید نوروزی دانشجوی تئاتر که قرار بود نمایش سفر به یه جایی را در جشنواره تئاتر دانشگاهی اجرا کند از شرکت در این جشنواره انصراف داد این دانشجوی تئاتر درباره دلایل انصراف خود به خبرنگار تئاتر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا گفت نمایش من جزو آثبرنامه اجراهای روز نخست هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی
برنامه اجراهای روز نخست هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی جشنواره هفدهم با 26 اجرا در روز نخست کلید می خورد به گزارش حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران شنبه 20 اردیبهشت برنامه اجراهای جشنواره به این شرح است در بتقسیمبندی جشنواره تئاتر دانشگاهی پیچیده است
یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۹ کارگردان نمایش اتللو یک کولاژ گفت ما نمیدانیم در کدام بخش مسابقه جشنوارهی تئاتر دانشجویی قرار داریم سید سعید هاشمزاده که این روزها نمایشش در جشنواره تئاتر دانشگاهی به صحنه رفته است در گفتوگویی با خبرنگار بخش تئاتر خبرگزاری دانشجویان ایران امعرفی نامزدهای بخش عکس هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی
فرهنگ و هنر تئاتر معرفی نامزدهای بخش عکس هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی نامزدهای بخش عکس این دوره از جشنواره تئاتر دانشگاهی انتخاب و معرفی شدند به گزارش خبرگزاری مهر هیات داوران بخش عکس کاندیدای بخش تک عکس را عماد دولتی کیارش مسّیبی و حسین آقامحمدکاشی و محبوبه فرج الهی معرفانصراف یک دانشجو از شرکت در جشنواره تئاتر دانشگاهی
یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۷ ایمان اسکندری دانشجوی تئاتر که قصد داشت نمایش بیرون پشت در را در جشنواره تئاتر دانشگاهی اجرا کند از شرکت در این جشنواره انصراف داد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این دانشجوی تئاتر با نگارش نامهای به دبیرخانه جشنواره تئاتر دانشگاهیبرگزاری همایش علمی در جشنواره تئاتر دانشگاهی/ پوستر جشنواره رونمایی شد
فرهنگ و هنر تئاتر برگزاری همایش علمی در جشنواره تئاتر دانشگاهی پوستر جشنواره رونمایی شد همایش علمی پژوهشی هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران با عنوان مطالعات اجرا دریچه ای بر تئاتر امروز ایران چهارشنبه 17 اردیبهشت ماه برگزار می شود همچنین روز گذشته پوستر اینعلیرضا نادری داور جشنواره تئاتر دانشگاهی شد/ تجلیل از مهندسپور توسط دانشجویان
علیرضا نادری داور جشنواره تئاتر دانشگاهی شد تجلیل از مهندسپور توسط دانشجویانبرنامه و جزئیات برگزاری هفدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی در تالار امیرخانی خانه هنرمندان تشریح شد به گزارش خبرگزاری فارس در این نشست که با حضور حسن میرزایی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم«پینوکیو» در جشنواره تئاتر دانشگاهی چه کرد؟
سهشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۶ نمایش پینوکیو در حالی در سومین روز جشنواره تئاتر دانشگاهی به صحنه رفت که تعداد زیادی از دانشجویان و علاقهمندان موفق به دیدن این نمایش نشدند به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این نمایش که نوشته فریبرز کریمی و کارگردانی شیبررسی جشنواره تئاتر دانشگاهی در «مجله تئاتر»
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون بررسی جشنواره تئاتر دانشگاهی در مجله تئاتر کوروش نریمانی نویسنده و کارگردان دن کامیلو مهران احمدی بازیگر و دبیر جشنواره تئاتر دانشگاهی و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری مهمانان این هفته مجله تئاتر به تهیهکنندگی نیما دهقاسکان هدایت جشنواره تئاتر دانشگاهی دست دانشجویان است
سکان هدایت جشنواره تئاتر دانشگاهی دست دانشجویان است تهران - ایرنا - دبیر هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی با تاکید بر لزوم شایسته سالاری و استفاده از نیروهای متخصص در امور فرهنگی گفت سکان هدایت جشنواره تئاتردانشگاهی دست دانشجویان است به گزارش خبرنگار تئاترایرنا سیاوش-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها