واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۴:۱۶ب.ظ)
اميري: 8 ميليارد تومان اعتبار توليد ماهواره زلزله شناسي است ماهواره زلزله شناسي آيات در سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران با اعتباري نزديک به 8 ميليارد تومان توليد خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، نشست خبري دکتر احمد اکبري معاون وزير و رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران با حضور جمعي از پژوهشگران اين سازمان صبح امروز 24 ارديبهشت ماه در اين سازمان برگزار شد.
در ابتداي اين نشست دکتر احمد اکبري به توضيح عملکرد اين سازمان پرداخت و گفت: اين سازمان طي دو سال گذشته 14 مجله علمي پژوهشي را راه اندازي کرده و از افتخارات ان مي توان به بين المللي بودن 9 مجله اشاره کرد.
وي همچنين از طرح کامست به عنوان يکي از عملکردهاي مهم اين سازمان اشاره کرد و افزود: کميسيون علم و فناوري و تکنولوژي (کامست) بالغ بر 40 عضو از کشورهاي مختلف دارد که دبيرخانه آن در پاکستان است و هرساله در اين کشورهاي مختلف جلساتي را برگزار مي کند.
سال گذشته کشور غنا ميزبان بود و به پيشنهاد ما در سال 93 ايران ميزبان اين طرح خواهد بود که 29، 30 و 31 ارديبهشت ما ميزباني را برعهده خواهيم داشت.
کامست، کميسيون علم و فناوري تکنولوژي در کشورهاي حوزه جنوب است که هدف اين کميسيون هم افزايي توانمندي هاست.
معاون وزير و رئيس سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران از ايجاد مرکز حلال در اين سازمان خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اينکه کشورهاي غيراسلامي هم نشان حلال را به طور جدي بر محصولات خود پيگيري مي کنند اين سازمان به ايجاد مرکزي با اين عنوان و در راستاي نشان حلال راه اندازي کرد.
احمد اکبري در پايان از تجاري سازي و کارآفريني به عنوان ديگر عملکردهاي اين سازمان اشاره کرد و گفت: اخيرا توجه ويژهاي بر تجاري سازي در غالب توليد علم در اين مرکز صورت گرفته که سعي شده تا در اين مدت بازاريابي نير در اين خصوص صورت گيرد.
در ادامه اين نشست عليرضا الهياري، دبير جشنواره جوان خوارزمي از برگزاري شانزدهمين دوره اين جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره بين المللي خوارزمي بيست و هشتمين دوره خود را برگزار خواهد کردو شانزدهمين دوره جشنواره جوان خوارزمي نيز فراخوانش طي هفته گذشته داده شده که اين فراخوان تا آخر مردادماه ادامه دارد و در هفته پژوهش برگزيدگان اين جشننواره اعلام خواهند شد.
طي سال هاي گذشته طرح ها از کيفيت بالايي برخوردار بوده و با توجه به جشنواره تعاملات ما با کشورهاي صاحب تکنولوژي در اين دوره ها خوب بوده است.
دکتر شروين اميري رئيس پژوهشکده مخابرات و فناوري ماهواره نيز در اين نشست از توليد ماهواره زلزله شناسي آيات خبر داد و اظهار داشت: اولين ماهواره مصباح 1 در اين سازمان توليد شد و پيرو توانمندي هاي اين سازمان ما پروژه هاي ديگري را شروع کرديم و هم اکنون در حال طراحي ماهواره زلزله شناسي آيات هستيم که اين ماهواره در مدار ارتفاع پايين است و ماموريت آن پيش نشانگر زلزله است. اين پروژه در شوراي عکس کشور با حمايت و مديريت ICT درحال توليد است و هم اکنون اين پروژه در فاز امکان سنجي بوده و در حال ورود به مرحله مقدماتي است.
وي ادامه داد: طبق پيش بيني ها تا 2 سال آينده اين پروژه به بهره برداري مي رسد و طرحي کاملا ايراني است که براساس توانمندي هاي پرتاب داخلي کشور ساخته شده است. اعتبار اين پروژه 8 ميليارد تومان است.
عبدالرضا صميمي، معاون توسعه فناوري در ادامه اين نشست از طرح جايگزيني پليمرهاي قابل تبديل با محيط زيست به جاي استفاده از مالک هاي نفتي اشاره کرد و گفت: دراين طرح به جاي استفاده از مالک هاي نفتي از پليمرهاي قابل تبديل با محيط زيست استفاده خواهد شد که اين پليمرها قابليت رشد گياه را از بين نمي برد و گياهان با وجود استفاده از اين پليمرها قابل رشد هستند.
در ادامه خبرنگاران از بخشهايي از اين سازمان ديدن کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]