واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۳ب.ظ)
استاندار خراسان رضوي تاکيد کرد؛ لزوم اتخاذ رويکرد پيشگيرانه جهت مواجهه با معضلات اجتماعي استاندار خراسان رضوي گفت: جمهوري اسلامي ايران همواره از پشتوانه عظيم و حمايت مردمي برخوردار بوده، که بايد از اين سرمايه اجتماعي به درستي استفاده شود.
به گزارش خبرگزاري موج از روابط عمومي استانداري خراسان رضوي، عليرضا رشيديان در همايش مديران کل دفاتر امور اجتماعي استانداري هاي سراسر کشور که با رويکرد تحقق شعار سال برگزار شده بود، اظهار داشت: زماني موفق به اعمال مديريت صحيح در حوزه ي اجتماعي خواهيم شد که با شناخت از کمبودها و مشکلات و آگاهي از نقاط قوت اين بخش، الگوي مناسب و فراگيري را ارائه دهيم.
وي با اشاره به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري، تصريح کرد: انتخاب عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي با توجه به شناخت همه جانبه از شرايط کشور و نيازمندي هاي جامعه، صورت گرفته است.
استاندار خراسان رضوي افزود: براي تحقق اين شعار، نيازمند مشارکت مردم و مسوولان هستيم که اين امر نشان دهنده ي اهميت مسائل اجتماعي در دنياي کنوني است.
رشيديان افزايش رضايتمندي و اميد به آينده را از جمله تعاريف امنيت خواندو بر لزوم توسعه ي بيش از پيش حوزه هاي مختلف اجتماعي تاکيد کرد.
وي گفت: مديريت منسجم، کاهش فاصله ي طبقاتي، ارائه ي الگوي مناسب از سازمان هاي مردم نهاد و هدايت صحيح توانمندي هاي نيروي جوان کشور، از عوامل توسعه ي اجتماعي در ايران است.
خواستار اصلاح نظام اطلاع رساني و داده پردازي در حوزه ي اجتماعي کشور شد و ادامه داد: اصلاح مشارکت اجتماعي و ايجاد شرايط گفتگوي مردم و دولت در زمينه ي مسايل اجتماعي و فرهنگي مي تواند در پيشبرد اهداف والاي جمهوري اسلامي بسيار مثمرثمر باشد.
استاندار خراسان رضوي برگزاري اين گونه جلسات تخصصي با حضور مديران مربوطه را فرصتي مغتنم براي دستيابي به اشتراکات فکري و تصميم گيري ها، دانست و گفت: اميد است نتيجه ي اين گفتگوها، در جلسات تخصصي مورد بررسي قرار گيرد و منجر به برنامه ريزي مدون و تصميم گيري بر اساس واقعيت هاي جامعه شود.
مرتضي مير باقري رييس مرکز و قايم مقام وزير کشور در امور اجتماعي و فرهنگي وزارت کشور، نيز در ادامه اين جلسه با بيان اينکه در برنامه هاي پنج گانه ي توسعه و در زمان دولت هاي سابق از ابتداي انقلاب تاکنون عدم توجه به ابعاد گوناگون مسائل اجتماعي مشهود بوده است، گفت: امروزه با تاکيدات مقام معظم رهبري و پيگيري هاي دولت تدبير و اميد توجه به مباحث اجتماعي يکي از اولويت هاي سياست هاي اجرايي نظام مي باشد.
وي با اشاره به اين که امروزه تحولات اجتماعي با شتاب در حال انجام است بر لزوم انعطاف پذيري ساختارهاي اجتماعي جهت همسويي با اين تغييرات تاکيد و خاطر نشان کرد: در اين راستا توجه به مشکلات کشور در حوزه هاي اجتماعي و فرهنگي ضروري است.
ميرباقري اظهار داشت: شهريور سال گذشته حسب الامر مقام معظم رهبري توسط مرکز امور اجتماعي و فرهنگي وزارت کشور و با همکاري دستگاههاي اجرايي، وزارت خانه ها، صاحب نظران و دانشمندان علوم اجتماعي کشور گزارشي از آسيب هاي اجتماعي و وضعيت کشور در حوزه ي اجتماعي و فرهنگي تهيه شد.
رييس مرکز و قايم مقام وزير کشور در امور اجتماعي و فرهنگي وزارت کشور هدف از تدوين اين گزارش را شناخت معضلات پيش رو تسريع در رفع آنها دانست و ادامه داد: با اقدامات علمي اين چنيني زمينه ي نزديکي بين صاحب نظران و خبرگان علمي کشور جهت معرفي راهکارهاي مقابله بيش از گذشته فراهم مي شود.
وي از مديران کل فرهنگي و اجتماعي استانداري هاي سراسر کشور خواست تا زمينه ي اتخاذ اقدام مشابه جهت تهيه گزارش همانند را در سطح استانها فراهم کنند تا با شناخت ظرفيت ها از سرمايه هاي بالقوه ي کشور، زمينه ي شکوفايي بيش از گذشته فراهم شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]