واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیر شبکه رادیویی سلامت:
بهره گیری از ایده های نو در راستای ارتقا سلامت جامعه/ جشنواره رادیو محل ارائه برنامه های نوین
مدیر شبکه رادیویی سلامت گفت:هر سال با برگزاری جشنواره ها ایده های جدیدی در معرض دید همگان قرار می گیرد و این خود معیار و منبعی برای تولید برنامه ها در طول سال است.
دکتر "علیرضا بهفر"، مدیر شبکه رادیویی سلامت و دبیر شورای سیاستگذاری سلامت معاونت صدای رسانه ملی با بیان اینکه هر رسانه ای برای خودش جایگاه و وظیفه ای دارد، گفت: جایگاه رادیو خیلی عام تر و در دسترس تر نسبت به بقیه رسانه هاست؛ چرا که رادیو در هر جایی می تواند بدون اینکه صدمه ای به کارهای جاری فرد بزند، مورد استفاده قرار بگیرد. مثلاً کسی که در حال رانندگی است می تواند رادیو گوش دهد، حتی خانم خانه داری که در حال انجام کارهای روزانه است نیز می تواند شنونده رادیو باشد.
وی در ادامه افزود: از این رو هر فردی در هر مکانی در منزل، محل کار، خودرو می تواند از اطلاعات رادیو استفاده کند بدون آنکه گوش کردن به رادیو به کارهای روزانه وی صدمه بزند؛ که این برای هیچ رسانه دیگری اعم از رسانه های مکتوب، مجازی و تلویزیون میسر نیست. بنابراین رادیو می تواند یک رسانه همراه باشد بدون آنکه آسیبی به کارهای روزانه فرد بزند.
دکتر بهفر، با بیان اینکه افرادی می توانند از رادیو خوب بهره بگیرند که سطح دانش و هوش بالایی نسبت به قشر متوسط جامعه داشته باشند، اظهارکرد: یک حسن دیگری که رادیو دارد این است که رادیو برای افرادی بیشتر استفاده می شود که سطح دانش شان نسبت به قشر متوسط جامعه بالاتر است، چرا که در استفاده از مطالب رادیو نیاز به تجسم فضایی داریم؛ چون ما ابزاری به جز صدا در اختیار نداریم و از تصویر نمی توانیم استفاده کنیم. از این رو تصویر تجسمی مطالب باید در ذهن شنونده ایجاد شود تا شنونده بتواند از مطالب رادیو استفاده کند.
وی با بیان اینکه هر رسانه ای بنا به مأموریتی که دارد اولویت هایی را برای خودش در نظر می گیرد، ادامه داد: در دهه اخیر رادیو به سمت تخصصی شدن حرکت کرده است و هر موضوع با اولویتش در کشور برای رادیوی خاصی در نظر گرفته می شود. در معاونت صدای رسانه ملی با تمهیداتی که معاون محترم صدا در نظر گرفتند شبکه های تخصصی با رویکرد آموزشی تأسیس شده است که یکی از آنها شبکه رادیویی سلامت است که در راستای ارتقای دانش سلامت جامعه فعالیت می کند.
مدیر شبکه رادیویی سلامت ارتقای دانش سلامت مردم را یکی از شاخصه های توسعه یافتگی عنوان و بیان کرد: شاخص های توسعه یافتگی در حوزه سلامت شامل شاخص های متنوعی است که به وسیله اولویت های شبکه در برنامه سازی سعی می کنیم اولویت را به شاخص های پیشرفتگی نزدیک کنیم که با توجه به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در ابتدای سال، رسانه ها نقش مهمی در ارتقای دانش سلامت مردم بر عهده دارند.
وی در ادامه رقابت را دارای نقش مهمی در ارتقای کیفیت کار در هر شغلی دانست و گفت: اگر مقوله رقابت را حذف کنیم هیچ گونه انگیزه ای برای ارتقای کاری هیچ فردی چه در سطح دانشگاه و کارخانجات و چه در سطح رسانه ملی و رادیو ایجاد نخواهد شد، و اگر در حوزه برنامه سازی رقابت وجود نداشته باشد، شاید انگیزه های لازم برای ارتقاء و بروز کردن برنامه سازی ها از بین برود.
دکتر بهفر با بیان اینکه پنجمین اجلاس جهانی صدا فرصت خوبی برای بهره گیری از دانش روز دنیا است، افزود: در پنجمین اجلاس جهانی صدا اساتیدی از کشورهای مختلف حضور پیدا می کنند و مطالب و فنون جدید برنامه سازی را به برنامه سازان ما آموزش می دهند و ما از دانش و تجربه سایر کشورها بهره مند خواهیم شد، و هر کشوری بتواند برنامه های جذاب و به روز را ارائه کند گوی سبقت را در سطح دنیا شامل خودش خواهد کرد.
مدیر شبکه رادیویی سلامت در پایان جشنواره ها را محل ارائه برنامه های نوین دانست و خاطرنشان کرد: هر سال از برنامه هایی که در سطح جشنواره استفاده می شود، ایده های جدید را در معرض دید همگان قرار می دهیم و این خود معیار و منبعی برای تولید برنامه ها در طول سال آتی است که ما با استفاده از نبوغ و هوش همکاران در سراسر کشور، این ایده ها را در حوزه برنامه سازی ورود پیدا کنیم و بتوانیم نقش آفرینی مناسبی در ارتقای دانش مردم ایجاد کنیم.
انتهای پیام/ اس
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]