تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870126365




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارگاه فشرده تکنیک‌های بازیگری ATIS زیر نظر گژگور ژوکوسفکی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
کارگاه فشرده تکنیک‌های بازیگری ATIS زیر نظر گژگور ژوکوسفکی
هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی با حضور پروفسور گژگوژ ژوکوفسکی و با همکاری ماریا بودژیه­ویچ و ماسیِی ژاکژِوسکی (استودیو روزا) اقدام به برگزاری کارگاه فشرده بازیگری ATIS می کند.


به گزارش حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران؛ کارگاه فشرده تکنیک‌های بازیگری ATIS، با حضور مدرس لهستانی، پروفسور گژگوژ ژوکوفسکی و با همکاری ماریا بودژیه­ویچ و ماسیِی ژاکژِوسکی (استودیو روزا) برگزار می شود.

 هدف این کارگاه که ماهیتی عملی و پژوهشی دارد، مطالعه بر روی مهارت‌های مقدماتی و پیشرفته‌ی اجراگر مثل توانایی‌های پذیرش و برخورد با دیالوگ، تلفیق کنش­ها، بیان و آواز و واکنش سریع و دقیق به محرک‌هاست که از منابع گوناگون مثل پارتنر، متن، تصاویر، موسیقی، فضا و تداعی­های درونی، تخیل و خاطرات حاصل می­‌شود.


ATIS برای آن دسته از هنرمندان، پژوهشگران و دانشجویان بین­المللی برگزار می­شود که خواهان مطالعه بر روی بازیگری و تئاتر بوده و در عین حال در جستجوی تعمق بر روشی کاربردی برای فهم و دریافت خلاقیت و بیان انسانی هستند.


ATIS در هفدهمین جشنواره‌ی بین‌­المللی تئاتر دانشگاهی ایران بر روی تمرکز و حضور و همچنین ترکیب‌های فضایی متمرکز است.


FLOW در روانشناسی به عنوان حالتی تعریف می­شود که در آن بدن و ذهن در حالتی هماهنگ و متحد، با یکدیگر در تعامل هستند. در شیوه‌ی کار ATIS این موضوع تمرینی‌ست که بر روشنگریِ کنش و سیّالیت و هماهنگی تنفس و کلام تمرکز می­‌کند.

 این شیوه شامل چندین عنصر دقیق (کنش­های جسمانی) است که به هماهنگی تنفس، بدن و صدا کمک می­کند. در یک سطح پیشرفته، فرد بر روی FLOW در چهارچوبِ بداهه­پردازی کار می‌­کند که به او امکان می­دهد پلی میان تمرین و تخیل، ترکیب و خلاقیت برقرار کند.


SPATIAL COMPOSITIONS (ترکیب‌های فضایی) دوگانگی پیروی و امتناع فرد در برابر نظام­های ساختارمند و سازماندهی­شده را که توسط یک گروه صورت می­گیرد مورد مطالعه قرار می­‌دهد.
در ادمه به بخشی از سوابق گژگوژ ژوکوفسکی، ماسیِی ژاکژِوسکی و ماریا بودژیه­ویچ اشاره شده است.


گژگوژ ژوکوفسکی؛ استاد دانشگاه، کارگردان، ویراستار، مترجم و مؤلف کتاب‌هایی درباره‌ی پیتر بروک (2000) و یرژی گروتفسکی (2007). او استاد دپارتمان تئاتر و پرفورمنس دانشگاه آدام میتکیه­ویچ در پُزنان کشور لهستان است و در آنجا به تدریس تئاتر مشغول است و ضمن هدایت تئاتر استودیویی و کارگاههای ATIS، سرپرست استودیو روزا است.


ماسیِی ژاکژِوسکی؛ بازیگر و پژوهشگر استودیو روزا و دستیار کارگاه‌های ATIS. او در آکادمی هنرهای اجرایی پزنان مشغول تدریس است. وی فارغ­التحصیل رشته قوم­شناسی و انسان­شناسی فرهنگی از دانشگاه آدام میتکیه­ویچ در پزنان است. او همچنین نوازنده و عکاس است. او از سال 2007 درگیر پروژه­ای بینافرهنگی‌ست که با تمرکز بر موسیقی و تئاتر بین لهستان و ایتالیا در حال انجام است.


ماریا بودژیه­ویچ، فارغ­التحصیل مقطع کارشناسی ارشد مطالعات تئاتر و ضمن فعالیت در استودیو روزا به عنوان دستیار پروفسور ژوکوفسکی در کارگاه ATIS همکاری می­‌کند.کارگاه مورد نظر با حمایت cultute.pl برگزار می­‌شود.


گفتنی است: هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی از 20 اردیبهشت با دبیری سیاوش قائدی در تهران آغاز شده و مراسم اختتامیه، 27 اردیبهشت در سالن اصلی تئاتر شهر برگزار می شود.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن