واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: در مناطق روستائی کشور با کمبود 2300 پزشک روبرو هستیم گرگان - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: حدود پنج هزار و 500 پزشک در مناطق روستایی فعال هستند که نیاز اصلی برای این مناطق هفت هزار و 800 پزشک می باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈایرج حریرچیˈ روز شنبه در بازدید سرزده از بیمارستان های استان گلستان به منظور بررسی برنامه تحول نظام سلامت کشور در گفت و گو با خبرنگاران در گرگان افزود: از دو هفته دیگر، بسته پوشش بیمه و خدمات پزشکی روستائیان، عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت اعلام خواهد شد.
به گفته وی، همه باید در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت چه در سطح استان و چه در سطح کشور اقدام و برنامه ریزی نمایند.
وی تصریح کرد: بودجه لازم برای اجرای برنامه تحول سلامت در نظر گرفته شده و مشکلی در راستای اجرای این برنامه احساس نمی شود.
وی ادامه داد: از 15 اردیبهشت برنامه تحول نظام سلامت در تمام استان های کشور شروع شده که براین اساس تعرفه پرداختی بیماران در این برنامه از 37 الی 47 درصد به 10 و 5 درصد به ترتیب برای شهرنشینان و روستائیان کاهش یافته است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور افزود: بسته زایمان طبیعی رایگان اکنون در بیمارستان های دولتی کشور در حال احرا است که تاکنون به خوبی انجام شده و به امید خدا این روند ادامه خواهد داشت.
حریرچی گفت: در سال جاری دولت تلاش دارد تا بیمارستان های بالای 85 درصد پیشرفت فیزیکی را به اتمام برساند و برای بیمارستان های با پیشرفت فیزیکی کمتر نیز بسته های خاصی دیده شده که با کمک بخش خصوصی و خیرین انجام می شود.
وی اظهار کرد: برای پزشکانی که در روستاها مستقر می شوند و 5/23 روز بطور شبانه روزی کار می کنند، در سال قبل بین 14 تا 50 میلیون ریال بیشتر تعلق نمی گرفت، اما با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، میزان دستمزد و حقوق آنان افزایش خواهد یافت و بدون شک با اجرای این برنامه، میزان علاقه پزشکان برای حضور در روستاها بیشتر خواهد شد.
وی در خصوص بودجه گفت: دولت 100 هزار میلیارد ریال در بخش بهداشت و سلامت جامعه در نظر گرفته که برای اجرای هشت بسته در برنامه تحول که اکنون سه بسته آن در حال اجرا می باشد، 68 هزار میلیارد ریال پیش بینی کرده و این در حالی است که این میزان در سال قبل تنها 28 هزار میلیارد ریال بوده است.
حریرچی یادآور شد: دولت تدبیر و امید اولین دولتی است که در بخش بهداشت و درمان بودجه لازم را تامین کرده، اما به قدری از گذشته عقب ماندگی داریم که باید به مرور زمان آن بخش ها را هم جبران کنیم.
وی ادامه داد: سیاست دولت این است که براساس سیاست ابلاغی رهبری، شیرینی تحول کاهش هزینه های درمان مردم و افزایش کیفیت مردم به خوبی حس شود.
وی در خصوص ضمانت اجرای کار و برنامه تحول نظام سلامت گفت: حضور شخص رییس جمهور در اولین روز اجرای این برنامه در وزارت، تلاش معاونت برنامه ریزی رییس جمهور و پیگیری های رییس مجلس شورای اسلامی به ویژه در زمینه گنجانده شدن پول و اعتبار برای این برنامه، خود بهترین تضمین و تعهد می باشد.
7467/579
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
20/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]