تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837820579
رایزن تجاری ایران:ارمنستان ظرفیت لازم برای توسعه روابط تجاری را دارد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رایزن تجاری ایران:ارمنستان ظرفیت لازم برای توسعه روابط تجاری را دارد خبرگزاری پانا: رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: باید از ظرفیت های اقتصادی ارمنستان برای توسعه روابط تجاری خارجی با این کشور نهایت استفاده را برد
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۸ ارديبهشت ساعت 12:40
به گزارش سرویس خبر پانا، هامایک آوادیس انسی در جمع تجار و فعالان اقتصادی استان زنجان، کشور ارمنستان را دارای سه میلیون نفر جمعیت خواند و از حضور بیش از سه برابرجمعیت این کشور در خارج از ارمنستان خبر داد. وی تولید ناخالص داخلی ارمنستان را 9 میلیارد و 40 میلیون دلار عنوان کرد و 17 درصد محل درآمدهای این کشور را از کشاورزی، 47 درصد را صنعت و 36 درصد از خدمات برشمرد.
آوادیس با بیان اینکه همه چیز از تمام نقاط جهان وارد ارمنستان می شود و دامپروری را یکی از صنایع پرقدرت این کشور برشمرد.
رایزن تجاری ایران در ارمنستان صادرات طلا از این کشور را بسیار مهم ارزیابی کرد وفرآوری مواد غذایی و تولید محصولات برقی را از صنایع مهم ارمنستان خواند.
وی خاطر نشان کرد: این کشور فاقد هر نوع منبع انرژی است و برای تامین گاز و نفت به کشور روسیه وابسته است.
آوادیس ادامه داد: ایران سال گذشته دو میلیون دلار برای توسعه زیر ساخت های گازی این کشور کمک کرده است.
رایزن تجاری ایران در ارمنستان با بیان اینکه کشورهای بزرگی همچون آمریکا سالانه بیش از 20 میلیون دلار کمک بلاعوض به این کشور می کنند، هدف از این برنامه را تلاش برای حضور در بازارهای اقتصادی ارمنستان و جلوگیری از قدرت گرفتن روسیه عنوان کرد.
وی صادرات ایران به ارمنستان را بسیار بیشتر از کشورهای آفریقایی خواند و برلزوم برنامه ریزی برای بهره گیری از فرصت های اقتصادی موجود در آن برای توسعه واردات و صادرات تاکید کرد.
آوادیس ارمنستان را کشور سرمایه پذیری خواند و به وجود کارخانجات نیمه کاره و تعطیل بسیار در این کشور اشاره کرد.
رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: این کشور یکی از جمهوری های صنعتی اتحاد شوروی سابق محسوب می شد و هم اکنون اکثر کارخانجات صنعتی یا با حداقل ظرفیت فعالیت می کنند و یا از کار افتاده اند.
وی افزود: ارمنستان دارای منابع غنی معدنی از جمله مس، مولیبدن، آلومین، طلا و سنگ های ساختمانی و تزیینی است و ارمنستان آب های معدنی گوناگونی دارد.
آوادیس یادآورشد: ماشین سازی، نرم افزار، صنایع غذایی و فرآوری مواد غذایی، میکروالکترونیک، تراش الماس و جواهرسازی، تولید دارو، موتورهای الکتریکی، نساجی و پوشاک، لاستیک خودرو، تولید کفش، تولید ابزارآلات و ابریشم بافی از جمله مهمترین صنایع این کشور محسوب می شود.
رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: ارمنستان کشوری کوهستانی و دارای اقلیم خشک بوده و زمینه های رشد کشاورزی در این کشور محدود است.
وی اظهار کرد: زمین های قابل کشت ارمنستان 20 درصد از سرزمین آن کشور را تشکیل می دهد و با توجه به شرایط اقلیمی ارمنستان، عمده فعالیت های کشاورزی در این کشور در زمینه باغداری، تولید میوه، سبزیجات و صیفی جات و علوفه تمرکز یافته و فعالیت های گسترده ای نیز در تولید گل برای صادرات در حال انجام است.
آوادیس خاطر نشان کرد: مراتع وسیع امکانات دامپروری خوبی را ایجاد کرده، به طوری که در سال گذشته در حدود 100 هزار گوسفند زنده از این کشور به ایران صادر شده است.
رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: براساس آمار بانک جهانی میزان خالص سرمایه گذاری مستقیم خارجی در این کشور در سال 2011 در حدود 570 میلیون دلار، در سال 2012 به 350 میلیون و در سال قبل 150 میلیون دلار بود.
وی ادامه داد: یکی از عوامل مهم بهبود وضعیت اقتصادی ارمنستان رشد سرمایه گذاری های خارجی در آن کشور است.
آوادیس افزود: تاسیس بانک های خارجی مختلف، پرداخت تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران و فعالان تجاری، معافیت چندساله از پرداخت مالیات برای سرمایه گذاری در بخش های تولیدی نیز از عوامل دیگر این پیشرفت می باشد.
رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: یکی دیگر از مهمترین مسایل در مورد وضعیت اقتصادی و سرمایه گذاری در کشور ارمنستان ساماندهی سیستم مالیاتی کشور و تغییرات و اصلاحات در قوانین مالیاتی و گمرکی و مبارزه با فساد اداری است.
وی تصریح کرد: هم اکنون تعرفه گمرکی ارمنستان دو نرخ صفر و 10 درصد می باشد و در مبادی ورودی 20 درصد مالیات بر ارزش افزوده نیز از کلیه کالاها اخذ می شود.
آوادیس یادآورشد: گاز، الماس خام، نفت، لوازم خانگی، خودرو، وسایل نقلیه، گندم، وسایل الکترونیکی، مواد غذایی،
وسایل برقی، برگ توتون و دارو مهمترین اقلام وارداتی ارمنستان از جهان محسوب می شوند.
رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: مس و سنگ مس، ورق آلومینیوم، آلیاژهای آهن، نیروی برق، مولیبدن، دام زنده، الماس تراشیده، میوه و سبزیجات، طلا و الکل مهمترین اقلام صادراتی ارمنستان به جهان به شمار می آیند.
وی اظهار کرد: روسیه ، چین ، اوکراین ، ایران، امریکا، آلمان و ترکیه مهمترین شرکای وارداتی و روسیه ، آلمان، هلند، بلژیک، امریکا و ایران برجسته ترین شرکای صادراتی ارمنستان محصوب می شوند.
آوادیس خاطر نشان کرد: گاز، کاشی و سرامیک، نفت، اقلام پلاستیکی، قیر، فولادهای آلیاژی، سولفورها، شیشه
کودهای شیمیایی، لوله های فلزی، شوینده ها، سازه های فلزی، پلیمرهای اتیلنی، مرغ و جوجه یکروزه،
پلیمرهای وینیل کلراید، میوه و سبزیجات، روغن نباتی و حیوانی و مصالح ساختمانی اغلب کالاهای صادراتی ایران به ارمنستان به شمار می آیند.
رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: دام زنده، ماشین آلات، نرم افزار الکترونیکی، ضایعات مس، نیروی برق، ضایعات آلومینیوم، مدارهای چاپی، ضایعات آهن، کاغذ و مقوا، ضایعات باطری و تجهیزات پزشکی عمده محصولاتی هستند که از ارمنستان به ایران وارد می شوند.
وی وجود روابط سیاسی حسنه بین دو کشور و نزدیکی جغرافیایی و وجود مرز مشترک را جمله نقاط مثبت میان ایران و ارمنستان عنوان کرد و سهولت اعزام و پذیرش هیات های تجاری و بازاریابی، وجود کالاهای تولیدی دارای مزیت و پتانسیل صادراتی به آن کشور و وجود منطقه آزاد تجاری- صنعتی ارس در مجاورت مرز را از دیگر مزایای تجارت با ارمنستان خواند.
آوادیس وجود اتحادیه تجار ایرانی در ارمنستان و نیز اتاق بازرگانی مشترک را از دیگر مزیت های موجود در این کشور خواند و ضعف توان رقابتی اغلب کالاهای ایرانی از لحاظ کیفیت و قیمت را مشکلات موجود برای تجار عنوان کرد.
وی با بیان اینکه ارمنستان به زودی وارد موافقت نامه گمرکی روسیه می شود و از تلاش روسیه برای غلبه بر کشورهای حاشیه ای خود در ارمنستان خبر داد.
آوادیس با بیان اینکه ایران باید هر چه سریعتر تعرفه های تجاری میان دو کشور را کاهش داده و موافقت نامه تجاری امضا کند، این اقدام را تلاشی ضروری برای از دست ندادن بازار ارمنستان عنوان کرد.
رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: ارمنستان محصور در خشکی است و نیاز به روابط با کشورهای منطقه دارد و موقعیت استراتژیک این کشور جهت دسترسی به بازارهای سایر کشورهای منطقه فرصتی برای ایران به شمار می آید.
وی به ثبات اقتصادی و سیاسی نسبی درارمنستان اشاره کرد و اقلیت ارمنی با پتانسیل مناسب در ایران را فرصتی مغتنم برای برقراری ارتباط با این کشور خواند.
آوادیس بسته بودن مرز با ترکیه و جمهوری آذربایجان و تنش ایجاد شده با اوکراین و احتمال کاهش صادرات اوکراین به ارمنستان را از دیگر فرصت های موجود در این کشور عنون کرد و وجود زمینه های مساعد برای همکاری در بخش های مختلف و توافق برای اتصال خط آهن دو کشور و امکان توسعه همکاری های ترانزیتی را از دیگر زمینه ها برای گسترش همکاری اقتصادی میان دو کشور خواند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]
صفحات پیشنهادی
مقام رومانیایی: بستر مناسبی برای توسعه روابط تجاری با ایران فراهم شده است
مقام رومانیایی بستر مناسبی برای توسعه روابط تجاری با ایران فراهم شده است تهران - ایرنا - رییس گروه دوستی پارلمانی رومانی و ایران گفت با توجه به فضای جدید ایجاد شده در ایران وپیشرفت مذاکرات هسته ای با قدرت های جهانی بستر مناسبی برای همکاری های دو کشور در عرصه های اقتصادی و تجار/اختصاصی فارس/ نیکولایویچ یاستربوف: روسیه انگیزه بالایی برای توسعه روابط تجاری با ایران دارد
اختصاصی فارس نیکولایویچ یاستربوف روسیه انگیزه بالایی برای توسعه روابط تجاری با ایران داردرئیس گمرکات آستراخان روسیه گفت روسیه انگیزه بسیار بالایی برای توسعه روابط تجاری با ایران دارد آلکساندر نیکولایویچ یاستربوف امروز در حاشیه دیدار با تجار و بازرگانان اتاق بازرگانی صنایع وسفیر ترکیه: توسعه روابط و مناسبات اقتصادی و تجاری با ایران یکی از از اولویت های دولت ترکیه است
سفیر ترکیه توسعه روابط و مناسبات اقتصادی و تجاری با ایران یکی از از اولویت های دولت ترکیه است خرم آباد - ایرنا - سفیر ترکیه در جمهوری اسلامی ایران گفت ایران یکی از کشورهای مهم و قابل توجه برای بخش دولتی و خصوصی ترکیه در زمینه توسعه همکاری ها و فعالیت های دو جانبه در بخش های مخترایزن بازرگانی ایران در کشور ارمنستان: ایران سالانه 200 میلیون دلار با ارمنستان رابطه تجاری دارد
رایزن بازرگانی ایران در کشور ارمنستان ایران سالانه 200 میلیون دلار با ارمنستان رابطه تجاری داردرایزن بازرگانی ایران در کشور ارمنستان گفت کشور ایران سالانه به ارزش 200 میلیون دلار با کشور ارمنستان روابط تجاری دارد به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان هامایک آوادیس آنسی ظهر امروز درسفیر ترکیه: توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران از اولویت های دولت ترکیه است
سفیر ترکیه توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران از اولویت های دولت ترکیه است خرم آباد - ایرنا - سفیر ترکیه در جمهوری اسلامی ایران گفت ایران یکی از کشورهای مهم و قابل توجه برای بخش دولتی و خصوصی ترکیه در زمینه توسعه همکاری دو جانبه در بخش های مختلف اقتصادی است به گزارش خبرنگارمقام چینی: همکاری تجاری ایران و چین، ظرفیت بیشتری برای توسعه دارد
مقام چینی همکاری تجاری ایران و چین ظرفیت بیشتری برای توسعه دارد اصفهان- ایرنا- معاون استاندار گوانگ دونگ چین گفت با توجه به ظرفیت روابط اقتصادی دوطرف درهای تجارت ایران و چین باید بیشتر باز شود به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اصفهان لی یو سیواستان لرستان آمادگي لازم را براي توسعه روابط و همکاري هاي تجاري و اقتصادي کشور ترکيه دارد
۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ ۱۵ ۳۱ب ظ استاندار لرستان خبرداد استان لرستان آمادگي لازم را براي توسعه روابط و همکاري هاي تجاري و اقتصادي کشور ترکيه دارد استاندار لرستان گفت آمادگي لازم براي توسعه روابط و همکاري هاي تجاري و اقتصادي کشور ترکيه و سرمايه گذاري بخش خصوصي اين کشور در بخش هاي مختلچين توسعه روابط و تعامل تجاري دايمي با ايران را خواستار شد .
چين توسعه روابط و تعامل تجاري دايمي با ايران را خواستار شد معاون استاندار گوانگ دونگ چين در ديدار با نايب رييس اتاق بازرگاني اصفهان گفت با توجه به ظرفيت روابط اقتصادي دو طرف تجارت ايران و چين بايد بيشتر گسترش يابد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران معاون استاندار گواتوسعه روابط و مناسبات اقتصادي و تجاري با ايران يکي از اولويت هاي دولت ترکيه است
۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ ۱۵ ۳۹ب ظ سفير ترکيه توسعه روابط و مناسبات اقتصادي و تجاري با ايران يکي از اولويت هاي دولت ترکيه است سفير ترکيه در جمهوري اسلامي ايران گفت ايران يکي از کشورهاي مهم و قابل توجه براي بخش دولتي و خصوصي ترکيه در زمينه توسعه همکاري ها و فعاليت هاي دو جانبه در بخش هامقام چینی: همکاریهای تجاری ایران و چین ظرفیت توسعه بیشتر دارد
مقام چینی همکاریهای تجاری ایران و چین ظرفیت توسعه بیشتر دارد اصفهان- ایرنا- معاون استاندار گوانگ دونگ چین گفت با توجه به ظرفیت روابط اقتصادی دو طرف درب های تجارت ایران و چین باید بیشتر باز شود به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اصفهان لی یو سیوادر دیدار طیبنیا با معاون نخست وزیر چین عنوان شد تاکید بر توسعه روابط تجاری ایران و چین/ حجم مبادلات ۱۳.۶ میلی
در دیدار طیبنیا با معاون نخست وزیر چین عنوان شدتاکید بر توسعه روابط تجاری ایران و چین حجم مبادلات ۱۳ ۶ میلیارد دلارجان گائو لی معاون نخست وزیر چین سه شنبه در کاخ خلق چین با وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران دیدار و بر گسترش روابط تجاری با ایران تاکید کرد حجم مبادلات تجاری ۱۳ ۶رایزنان بازرگانی نقش موثری در توسعه تجاری و اقتصادی کشور دارند
رایزنان بازرگانی نقش موثری در توسعه تجاری و اقتصادی کشور دارند تهران - ایرنا - معاون بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به نقش موثر رایزنان اقتصادی درتوسعه تجاری و اقتصادی کشور تصریح کرد برای ارتقای جایگاه و حضور رایزنان بازرگانی در کشورهای مختلف باید بیشاتصال شبکه های ریلی ایران و جمهوری آذربایجان، صفحه جدید در روابط تجاری دو کشور
اتصال شبکه های ریلی ایران و جمهوری آذربایجان صفحه جدید در روابط تجاری دو کشور باکو- ایرنا- روزنامه باکو خبر به اظهارات اخیر سفیر جمهوری آذربایجان در ایران در خصوص اهمیت اتصال شبکه های ریلی دو کشوراشاره کرد و نوشت اتصال خطوط راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان می تواند صفحه جدیدیفارس گزارش میدهد بررسی تقویت روابط تجاری ایران و روسیه با قدرت فرهنگی و اقتصادی در گیلان
فارس گزارش میدهدبررسی تقویت روابط تجاری ایران و روسیه با قدرت فرهنگی و اقتصادی در گیلانقدرت فرهنگی و اقتصادی گیلان و آستراخان برای تقویت روابط تجاری ایران و روسیه در گیلان بررسی شد به گزارش خبرگزاری فارس از بندرانزلی نشست تخصصی کارگروه اقتصادی در راستای توسعه همکاریهای منطقهمعاون سازمان صنعت و تجارت کرمان خبر داد توسعه روابط تجاری کرمان با کشورهای عمان و هند
معاون سازمان صنعت و تجارت کرمان خبر دادتوسعه روابط تجاری کرمان با کشورهای عمان و هندمعاون بازرگانی خارجی سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمان گفت امیدواریم با همکاری اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی کرمان بتوانیم در توسعه روابط تجاری با کشورهای عمان و هند موفق باشیم به گزارش خبرگزارش المانیتوز از نگرانی آمریکا نسبت به گسترش روابط تجاری ایران و روسیه/ تشدید اختلافات بین غرب و مسکو بر سر
گزارش المانیتوز از نگرانی آمریکا نسبت به گسترش روابط تجاری ایران و روسیه تشدید اختلافات بین غرب و مسکو بر سر اوکراین مذاکرات هستهای به شکست خواهند کشاند المانیتور در گزارشی به جوانب مختلف رابطه روسیه و ایران در سایه مذاکرات 1 5 و بحران اوکراین پرداخته است به گزارش نامه نیوزالمانیتورگزارش داد شکاف عمیق فرانسه و آمریکا درباره برقراری روابط تجاری با ایران
المانیتورگزارش دادشکاف عمیق فرانسه و آمریکا درباره برقراری روابط تجاری با ایرانیک پایگاه خبری در گزارشی نوشت که آمریکا به دلیل اختلاف در سیاستها سعی در اختلافافکنی در برقراری روابط بازرگانی فرانسه با ایران دارد به گزارش خبرگزاری فارس پایگاه خبری المانیتور نوشت که فرانسه و-
گوناگون
پربازدیدترینها