تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به من ايمان نياورده است آن كس كه شب سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد. به من ايمان ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805340601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رایزن تجاری ایران:ارمنستان ظرفیت لازم برای توسعه روابط تجاری را دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رایزن تجاری ایران:ارمنستان ظرفیت لازم برای توسعه روابط تجاری را دارد خبرگزاری پانا: رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: باید از ظرفیت های اقتصادی ارمنستان برای توسعه روابط تجاری خارجی با این کشور نهایت استفاده را برد
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۸ ارديبهشت ساعت 12:40



 به گزارش سرویس خبر پانا، هامایک آوادیس انسی در جمع تجار و فعالان اقتصادی استان زنجان، کشور ارمنستان را دارای سه میلیون نفر جمعیت خواند و از حضور بیش از سه برابرجمعیت این کشور در خارج از ارمنستان خبر داد. وی تولید ناخالص داخلی ارمنستان را 9 میلیارد و 40 میلیون دلار عنوان کرد و 17 درصد محل درآمدهای این کشور را از کشاورزی، 47 درصد را صنعت و 36 درصد از خدمات برشمرد.

آوادیس با بیان اینکه همه چیز از تمام نقاط جهان وارد ارمنستان می شود و دامپروری را یکی از صنایع پرقدرت این کشور برشمرد.

رایزن تجاری ایران در ارمنستان صادرات طلا از این کشور را بسیار مهم ارزیابی کرد وفرآوری مواد غذایی و تولید محصولات برقی را از صنایع مهم ارمنستان خواند.

وی خاطر نشان کرد: این کشور فاقد هر نوع منبع انرژی است و برای تامین گاز و نفت به کشور روسیه وابسته است.

آوادیس ادامه داد: ایران سال گذشته دو میلیون دلار برای توسعه زیر ساخت های گازی این کشور کمک کرده است.

رایزن تجاری ایران در ارمنستان با بیان اینکه کشورهای بزرگی همچون آمریکا سالانه بیش از 20 میلیون دلار کمک بلاعوض به این کشور می کنند، هدف از این برنامه را تلاش برای حضور در بازارهای اقتصادی ارمنستان و جلوگیری از قدرت گرفتن روسیه عنوان کرد.

وی صادرات ایران به ارمنستان را بسیار بیشتر از کشورهای آفریقایی خواند و برلزوم برنامه ریزی برای بهره گیری از فرصت های اقتصادی موجود در آن برای توسعه واردات و صادرات تاکید کرد.

آوادیس ارمنستان را کشور سرمایه پذیری خواند و به وجود کارخانجات نیمه کاره و تعطیل بسیار در این کشور اشاره کرد.

رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: این کشور یکی از جمهوری های صنعتی اتحاد شوروی سابق محسوب می شد و هم اکنون اکثر کارخانجات صنعتی یا با حداقل ظرفیت فعالیت می کنند و یا از کار افتاده اند.

وی افزود: ارمنستان دارای منابع غنی معدنی از جمله مس، مولیبدن، آلومین، طلا و سنگ های ساختمانی و تزیینی است و ارمنستان آب های معدنی گوناگونی دارد.

آوادیس یادآورشد: ماشین سازی، نرم افزار، صنایع غذایی و فرآوری مواد غذایی، میکروالکترونیک، تراش الماس و جواهرسازی، تولید دارو، موتورهای الکتریکی، نساجی و پوشاک، لاستیک خودرو، تولید کفش، تولید ابزارآلات و ابریشم بافی از جمله مهمترین صنایع این کشور محسوب می شود.

رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: ارمنستان کشوری کوهستانی و دارای اقلیم خشک بوده و زمینه های رشد کشاورزی در این کشور محدود است.

وی اظهار کرد: زمین های قابل کشت ارمنستان 20 درصد از سرزمین آن کشور را تشکیل می دهد و با توجه به شرایط اقلیمی ارمنستان، عمده فعالیت های کشاورزی در این کشور در زمینه باغداری، تولید میوه، سبزیجات و صیفی جات و علوفه تمرکز یافته و فعالیت های گسترده ای نیز در تولید گل برای صادرات در حال انجام است.

آوادیس خاطر نشان کرد: مراتع وسیع امکانات دامپروری خوبی را ایجاد کرده، به طوری که در سال گذشته در حدود 100 هزار گوسفند زنده از این کشور به ایران صادر شده است.

رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: براساس آمار بانک جهانی میزان خالص سرمایه گذاری مستقیم خارجی در این کشور در سال 2011 در حدود 570 میلیون دلار، در سال 2012 به 350 میلیون و در سال قبل 150 میلیون دلار بود.

وی ادامه داد: یکی از عوامل مهم بهبود وضعیت اقتصادی ارمنستان رشد سرمایه گذاری های خارجی در آن کشور است. 

آوادیس افزود: تاسیس بانک های خارجی مختلف، پرداخت تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران و فعالان تجاری، معافیت چندساله از پرداخت مالیات برای سرمایه گذاری در بخش های تولیدی نیز از عوامل دیگر این پیشرفت می باشد.

رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: یکی دیگر از مهمترین مسایل در مورد وضعیت اقتصادی و سرمایه گذاری در کشور ارمنستان ساماندهی سیستم مالیاتی کشور و تغییرات و اصلاحات در قوانین مالیاتی و گمرکی و مبارزه با فساد اداری است. 

وی تصریح کرد: هم اکنون تعرفه گمرکی ارمنستان دو نرخ صفر و 10 درصد می باشد و در مبادی ورودی 20 درصد مالیات بر ارزش افزوده نیز از کلیه کالاها اخذ می شود.

آوادیس یادآورشد: گاز، الماس خام، نفت، لوازم خانگی، خودرو، وسایل نقلیه، گندم، وسایل الکترونیکی، مواد غذایی،

وسایل برقی، برگ توتون و دارو مهمترین اقلام وارداتی ارمنستان از جهان محسوب می شوند.

رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: مس و سنگ مس، ورق آلومینیوم، آلیاژهای آهن، نیروی برق، مولیبدن، دام زنده، الماس تراشیده، میوه و سبزیجات، طلا و الکل مهمترین اقلام صادراتی ارمنستان به جهان به شمار می آیند.

وی اظهار کرد: روسیه ، چین ، اوکراین ، ایران، امریکا، آلمان و ترکیه مهمترین شرکای وارداتی و روسیه ، آلمان، هلند، بلژیک، امریکا و ایران برجسته ترین شرکای صادراتی ارمنستان محصوب می شوند.

آوادیس خاطر نشان کرد: گاز، کاشی و سرامیک، نفت، اقلام پلاستیکی، قیر، فولادهای آلیاژی، سولفورها، شیشه

کودهای شیمیایی، لوله های فلزی، شوینده ها، سازه های فلزی، پلیمرهای اتیلنی، مرغ و جوجه یکروزه،

پلیمرهای وینیل کلراید، میوه و سبزیجات، روغن نباتی و حیوانی و مصالح ساختمانی اغلب کالاهای صادراتی ایران به ارمنستان به شمار می آیند.

رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: دام زنده، ماشین آلات، نرم افزار الکترونیکی، ضایعات مس، نیروی برق، ضایعات آلومینیوم، مدارهای چاپی، ضایعات آهن، کاغذ و مقوا، ضایعات باطری و تجهیزات پزشکی عمده محصولاتی هستند که از ارمنستان به ایران وارد می شوند.

وی وجود روابط سیاسی حسنه بین دو کشور و نزدیکی جغرافیایی و وجود مرز مشترک را جمله نقاط مثبت میان ایران و ارمنستان عنوان کرد و سهولت اعزام و پذیرش هیات های تجاری و بازاریابی، وجود کالاهای تولیدی دارای مزیت و پتانسیل صادراتی به آن کشور و وجود منطقه آزاد تجاری- صنعتی ارس در مجاورت مرز را از دیگر مزایای تجارت با ارمنستان خواند.

آوادیس وجود اتحادیه تجار ایرانی در ارمنستان و نیز اتاق بازرگانی مشترک را از دیگر مزیت های موجود در این کشور خواند و ضعف توان رقابتی اغلب کالاهای ایرانی از لحاظ کیفیت و قیمت را مشکلات موجود برای تجار عنوان کرد.

وی با بیان اینکه ارمنستان به زودی وارد موافقت نامه گمرکی روسیه می شود و از تلاش روسیه برای غلبه بر کشورهای حاشیه ای خود در ارمنستان خبر داد.

آوادیس با بیان اینکه ایران باید هر چه سریعتر تعرفه های تجاری میان دو کشور را کاهش داده و موافقت نامه تجاری امضا کند، این اقدام را تلاشی ضروری برای از دست ندادن بازار ارمنستان عنوان کرد.

رایزن تجاری ایران در ارمنستان گفت: ارمنستان محصور در خشکی است و نیاز به روابط با کشورهای منطقه دارد و موقعیت استراتژیک این کشور جهت دسترسی به بازارهای سایر کشورهای منطقه فرصتی برای ایران به شمار می آید.

وی به ثبات اقتصادی و سیاسی نسبی درارمنستان اشاره کرد و اقلیت ارمنی با پتانسیل مناسب در ایران را فرصتی مغتنم برای برقراری ارتباط با این کشور خواند.

آوادیس بسته بودن مرز با ترکیه و جمهوری آذربایجان و تنش ایجاد شده با اوکراین و احتمال کاهش صادرات اوکراین به ارمنستان را از دیگر فرصت های موجود در این کشور عنون کرد و وجود زمینه های مساعد برای همکاری در بخش های مختلف و توافق برای اتصال خط آهن دو کشور و امکان توسعه همکاری های ترانزیتی را از دیگر زمینه ها برای گسترش همکاری اقتصادی میان دو کشور خواند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن