واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۵:۳۱ب.ظ)
استاندار لرستان خبرداد: استان لرستان آمادگي لازم را براي توسعه روابط و همکاري هاي تجاري و اقتصادي کشور ترکيه دارد استاندار لرستان گفت: آمادگي لازم براي توسعه روابط و همکاري هاي تجاري و اقتصادي کشور ترکيه و سرمايه گذاري بخش خصوصي اين کشور در بخش هاي مختلف اقتصادي استان لرستان وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، ˈهوشنگ بازونددر ديدار با ˈاميت يارديمˈ سفير ترکيه در ايران که ظهر روز سه شنبه در استانداري لرستان برگزار شد، افزود: با توجه به سياست ها و رويکردهاي اصولي دولت و برنامه هاي مديريت اجرايي استان، زيرساخت هاي مناسب براي حضور و مشارکت سرمايه گذاران خارجي در استان لرستان تامين و آماده شده است.
وي با اشاره به اينکه لرستان به لحاظ ظرفيت هاي اقتصادي و توسعه اي در رديف استان هاي برتر کشور قرار دارد، تصريح کرد: درهمين راستا، امکان سرمايه گذاري و مشارکت فعال بخش خصوصي براي بهره مندي از ظرفيت ها و پتانسيل هاي اقتصادي موجود با توجه به داشتن توجيه اقتصادي لازم، به منظور رشد و شکوفايي اقتصادي استان فراهم است.
وي تاکيد کرد: دراين زمينه، آمادگي لازم براي توسعه روابط و همکاري هاي تجاري و اقتصادي کشور ترکيه و سرمايه گذاري بخش خصوصي اين کشور در بخش هاي مختلف اقتصادي استان لرستان وجود دارد.
استاندار لرستان اظهار داشت: جذب سرمايه گذار خارجي از سياست هاي اصلي و محوري نظام و دولت به ويژه در عرصه اقتصاد مقاومتي است و استان لرستان نيز براي تحقق اين رويکردهاي اقتصادي، آمادگي خود را براي جذب سرمايه هاي بخش خصوصي در تامين و توسعه زيرساخت هاي لازم براي رشد و توسعه پايدار استان با تامين منافع بخش خصوصي اعلام مي کند.
بازوند گفت: حفاظت و حراست از منافع سرمايه گذاران در چارچوب قانون، تلاش براي تسهيل فرآيند سرمايه گذاري و مشارکت بخش خصوصي و فراهم کردن بستر مناسب توسعه همکاري ها و روابط تجاري و اقتصادي با بخش خصوصي داخلي و خارجي از اولويت هاي محوري مديريت اجرايي استان است.
وي تصريح کرد: با توجه به تجارب شرکت هاي ترک در بخش ساخت و ساز و همچنين نظر به روند روبه رشد اين صنعت در لرستان، به طور قطع سرمايه گذاري و مشارکت بخش خصوصي اين کشور در اين عرصه براي هر دو طرف مفيد و سودآور خواهد بود.
وي تاکيد کرد: برهمين اساس، استان لرستان براي جذب سرمايه گذاران بخش خصوصي خارجي از جمله کشور ترکيه در تمامي بخش ها و حوزه هاي اقتصادي آمادگي لازم را دارد و به خوبي از توسعه و گسترش اين روابط تجاري و اقتصادي استقبال مي کند.
بازوند با اشاره به توانمندي هاي لرستان در حوزه هاي مختلف گفت: زيرساخت هاي لازم براي حضور بخش خصوصي خارجي در استان از جمله حمل و نقل هوايي، ريلي و زميني با وجود فرودگاه، راههاي ارتباطي مناسب و خط آهن فراهم است.
وي گفت: بهره مندي از منابع غني آبي و روان آب هاي مناسب و همچنين ميزان مطلوب بارش هاي فصلي در استان از جمله ظرفيت هاي بهينه و منحصربفرد لرستان براي جذب سرمايه هاي بخش خصوصي است.
استاندار لرستان تاکيد کرد: وجود دو هزار و 500 کيلومتر شبکه رودخانه اي و آبراهي، داشتن معادن غني سنگ، نفت و گاز ، دارا بودن اراضي مستعد و حاصلخيز کشاورزي و همچنين قابليت هاي ويژه استان در حوزه دامداري و دامپروري از جمله ديگر توانمندي ها و قابليت هاي قابل توجه لرستان در حوزه هاي اقتصادي و توليدي است.
به گفته وي، تمامي اين موارد نشاندهنده توجيه بالاي اقتصادي سرمايه گذاري در استان و همچنين سودآوري فعاليت هاي اقتصادي و تجاري در اين استان است.
وي همچنين به جاذبه هاي طبيعي و گردشگري منحصربفرد لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: وجود جاذبه هاي منحصربفرد طبيعي و تاريخي و گردشگري همچون آبشارهاي زيبا و تفرجگاههاي بسيار و مناطق نمونه گردشگري از ديگر فرصت هاي مطلوب اقتصادي براي سرمايه گذاري بخش خصوصي به ويژه سرمايه گذاران خارجي در صنعت گردشگري لرستان است.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: اين استان به عنوان پايتخت طبيعت گردي ايران معرفي شده که اجراي اين طرح نيز از طريق سازمان زمين شناسي و همچنين کميسيون هاي زيربنايي دولت تصويب شده است.
وي تصريح کرد: درياچه گهر به عنوان يک ژئوپارک طبيعي و بزرگترين زمين لغزش جهان که 11 هزار سال پيش رخ داده از ديگر ظرفيت هاي منحصربفرد و مهم لرستان براي جذب سرمايه هاي داخلي و خارجي است.
وي تصريح کرد: هم اکنون طرح هاي بزرگي در زمينه سدسازي، آب و فاضلاب و راهسازي در لرستان در دست اجراست و اين استان آمادگي لازم براي توسعه دارد همکاري ها در قالب فاينانس و ديگر روش هاي اقتصادي با فعالان بخش خصوصي کشور ترکيه را دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]