تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند براى خانواده اى خير بخواهد آنان را در دين دانا مى كند، كوچك ترها بزرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804322765




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

400 هزارسند استان مرکزی در خارج ازاین استان نگهداری می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

400 هزارسند استان مرکزی در خارج ازاین استان نگهداری می شود اراک - ایرنا - سرپرست بنیاد ایران شناسی استان مرکزی گفت: 400 هزار فقره سند مختلف مربوط به این خطه در مراکز اسناد ملی استان های تهران و اصفهان نگهداری می شود.


ˈحمدالله صادقی نیاˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اسنادی که در این بنیاد نگهداری می شود تعدادی رونوشت، فتوکپی و لوح فشرده و اسناد متفرقه راجع به شهرهای استان و سایر شهرهای کشور است که اصل آنها در مراکز اسناد ملی شعب اصفهان و تهران وجود دارد.
وی، این اسناد را شامل یکسری مکاتبات مربوط به دوران قاجار درباره قیمت ارزاق و کالاها، وقف نامه ها، قسمت های وقفی بازار اراک، انواع معاملات و خرید و فروش زمین های متعدد و نظیر آن معرفی کرد.
وی با تاکید بر ضرورت ایجاد ˈمرکز اسناد ملی در اراکˈ گفت: استان مرکزی با داشتن مفاخر فراوان و شمار زیادی اسناد ورقی و مکتوب قدیمی، مکان متمرکزی برای نگهداری اسناد ملی خود ندارد.
صادقی نیا اظهارداشت: استان مرکزی با داشتن پیشینه زیاد می بایست یک مرکز نگهداری اسناد ملی بسیار مجهز و قوی با بهره گیری از متخصصان مجرب داشته باشد.
سرپرست بنیاد ایران شناسی استان مرکزی همچنین گفت: پژوهشگران این بنیاد در طول مدت دو سال یک کار تحقیقی ارزشمند در خصوص بازار اراک در یک هزار صفحه انجام داده اند که بزودی در قطع سلطانی به عنوان یک اثر مانا به چاپ خواهد رسید.
صادقی نیا ، بازار اراک را از مکان های مهم دیدنی و نماد شاخص این شهر از حیث دارابودن آثار و ابنیه باستانی عنوان کرد و افزود: با وجود حدود 210 سال از قدمت بازار اراک و همچنین شمار زیادی مفاخر این خطه بخصوص مفاخر مربوط به یکصد سال اخیر، تاکنون راجع به آنها کار تحقیقی ماندگار انجام نشده است
وی بیان داشت: ˈاطلس شهر اراک و استان مرکزیˈ تا یک ماه آینده روی سایت این بنیاد قرار می گیرد و کتابهای ˈمفاخر استان مرکزی در حدود یک هزار و 300 صفحهˈ ، ˈآداب و رسوم مردم اراک و شهرهای استان مرکزیˈ و ˈکتاب نامه استان مرکزیˈ از سوی بنیاد ایران شناسی این استان تهیه و آماده چاپ شده است.
صادقی نیا گفت: در کتاب مفاخر استان مرکزی؛ چهره های دانشمندان، روحانیون، سیاستمداران، اندیشمندان، نویسندگان، ادیبان و شاعران این استان بصورت جداگانه با شرح زندگی و دلیل شهرت آنان معرفی شده است.
وی افزود: در کتاب آداب و رسوم مردم اراک و سایر شهرهای استان مرکزی نیز به گویش ها، ضرب المثل ها، چیستان ها، آیین ها و مراسم مختلف پرداخته شده است.
وی با بیان اینکه بنیاد ایران شناسی در 14 استان کشور شعبه دارد، گفت: تهیه دانش نامه استان های مختلف، امسال در دستور کار شعبه های این بنیاد قرار دارد که از شعبه اراک الگوگیری شده است.
صادقی نیا افزود: شعبه بنیاد ایران شناسی استان مرکزی در دو سال اخیر بیشترین عملکرد را در بین شعب استانی داشته و این امر به تایید معاون پژوهشی بنیاد ایران شناسی مرکز رسیده است.
19 اردیبهشت در تقویم ملی ایران به عنوان روز اسناد ملی و میراث مکتوب نامگذاری شده است.ک/3
588/559
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن