تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827565147




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمایشگاه کتاب در تسخیر ناشران قدرتمند/ آغاز تغییر رویکرد نمایشگاه تهران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیرعامل خانه کتاب: نمایشگاه کتاب در تسخیر ناشران قدرتمند/ آغاز تغییر رویکرد نمایشگاه تهران تهران- ایرنا- نجفعلی میرزایی مدیرعامل خانه کتاب همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب تهران با بیان اینکه یکی از بحران های ما ناشر سالاری است تا نویسنده و مولف سالاری، از شکل برگزاری نمایشگاه های کتاب در سالهای گذشته انتقاد کرد.


به گزارش خبرنگار حوزه کتاب و ادبیات ایرنا، میرزایی همچنین بر لزوم حرکت به سمت وجهه نمایشگاهی نمایشگاه کتاب تاکید کرد و گفت: نمایشگاه کتاب به تسخیر برخی از ناشران قدرتمند درآمده است.
نجفعلی میرزایی عصر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سرای اهل قلم بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با تشریح برنامه ها و فعالیت های جدید خانه کتاب درباره نمایشگاه کتاب امسال اظهار داشت: نمایشگاه بین المللی کتاب بزرگترین رویداد فرهنگی کشور به شمار می آید و در آمارهای کمی به ویژه شمار دیدارکنندگان رکوردهای مطرح جهانی را به خود اختصاص داده است، اما از نظر کیفیت، نظم، مدیریت، بازدهی علمی، تأثیر در روند کتابخوانی، کتاب آفرینی و تولید علم تاکنون نقش پررنگ و قابل ملاحظه ای نداشته است و در این زمینه اطلاعات خوبی از کارآمدی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در دسترس نداریم.
مدیر عامل خانه کتاب افزود: ما تحلیل خوبی از کتابخوانی و کتاب آفرینی نداریم و باور من این است که نمایشگاه کتاب غیر از یک فروشگاه بزرگ نبوده است.
میرزایی یادآور شد: قراردادهای بزرگ کتاب، همایش های کتاب آفرینان، ناشران و مولفان باید در این بهار کتاب و همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اتفاق بیفتد در حالیکه در حال حاظر شاهد اینگونه رخدادهایی نیستیم.
وی افزود: نمایشگاه کتاب محلی برای همدلی اهل قلم نیست. این نمایشگاه محلی برای تبادل تجربه و کتاب آفرینی نیست و باید ناشران وضعیت نشر خود را بررسی کنند و چشم اندازهای افق نشر را تهیه کنند.
به گفته وی نمایشگاه کتاب محلی برای معرفی نشر ایران به مجامع نشر بین المللی نیست.نمایشگاه کتاب یک تفرجگاه فرهنگی و فروشگاه کتاب است.
میرزایی خاطرنشان کرد که مدیریت های نمایشگاه از ابتدا تاکنون مرز درستی بین اقتصاد نشر و سایر حوزه ها در تحلیل های خود ترسیم نکرده اند.
مدیرعامل خانه کتاب در عین حال از آغاز تغییر در رویکرد نمایشگاه کتاب از امسال خبر داد و گفت:آغاز تغییر رویکرد نمایشگاه از یک فروشگاه کتاب به یک نمایشگاه واقعی کتاب از امسال شروع شده است.
وی گفت:امسال شاهدیم که نشست های سرای اهل قلم از استقبال جمعیت و شرکت کننده خوبی برخوردار بوده است .
به گفته میرزایی نشست های کیفی و کمی توسعه پیدا کرده و شاید بتوان گفت صددرصد با رشد به نسبت قبل روبرو بوده است.
مدیرعامل عامل خانه کتاب گفت: دو هفته قبل از برگزاری نمایشگاه برای اهالی فرهنگ و ادب دعوتنامه های الکترونیکی ارسال شده است و سالن استقبال از شخصیت های علمی و فرهنگی تا قبل از این وجود نداشته و ما تاکنون مهمان های برتری در این نشست داشته ایم و همگی آنها را در محلی مناسب دور هم جمع می کنیم.
وی افزود: روزانه شاهد سه نسل از اهالی ادبیات در نمایشگاه هستیم.
میرزایی همچنین به سالن دستاوردهای علمی هم اشاره کرد و گفت: 10 هزار عنوان کتاب در سالن دستاوردهای علمی وجود دارد.
به گفته وی پدیده امسال نمایشگاه کتاب درحوزه ترجمه بوده است و حدود 8 هزار کتاب از پنج قاره دنیا در سالن ترجمه جمع آوری شده و نمایانگر تلاشهای مترجمان برای رساندن اندیشه های اسلامی ایرانی است.
وی افزود:امسال با نرم افزارهای متنوع به معرفی کتاب ها پرداختیم و به مراجعه کنندگان از راه های گوناگون اطلاع رسانی کردیم.
میرزایی اهمیت راه اندازی دبیرخانه دائمی نمایشگاه کتاب را یک ضرورت خواند و گفت: دبیرخانه دائمی نمایشگاه بین المللی تا آغاز به کار نکند نمی توان برای نمایشگاههای کتاب برنامه ریزی کرد.
به گفته وی ایجاد این دبیرخانه می تواند موجب تحول نمایشگاه شود.
مدیرعامل خانه کتاب در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر تعیین ورودی و فروش بلیت و گرفتن ورودی از بازدیدکنندگان گفت: این کار خوبی در حال حاضر نیست و نمی تواند به رونق کتابخوانی کمک کند.
میرزایی خاطرنشان کرد که با نسخه برداری از الگوهای نمایشگاه های خارجی مخالفم، ما باید نمایشگاه تهران را در الگوهای بومی بررسی و اجرا کنیم و نمی توانیم برای نمونه، در اقتصاد نشر از آلمان نسخه برداری کنیم و الگو بگیریم.
وی در ادامه همچنین اهمیت توجه به مولف را مورد تاکید قرار داد و گفت: باور من این است که یکی از بحران های ما ناشر سالاری است تا نویسنده و مولف سالاری.
وی تاکید کرد که ما هنوز یک دفتر برای پیگیری حقوق مولف و نویسنده نداریم ولی اتحادیه های بزرگ برای حمایت از ناشران وجود دارد.
میرزایی به واگذاری نمایشگاه به بخش خصوصی و ناشران اشاره کرد و گفت: واگذاری نمایشگاه به بخش خصوصی باید تلفیقی از ناشران و نویسندگان باشد و نباید صرفا به ناشر در واگذاری توجه شود.
به گفته مدیرعامل خانه کتاب حمایت های دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ناشر سالارانه است.
میرازیی همچنین به حضور تشکل های قدرتمند در نمایشگاه نیز پرداخت: هیچ مرجعی فهرست کتاب های شرکت کننده در نمایشگاه را به خانه کتاب نداد تا سامانه اطلاع رسانی دقیق و موثقی داشته باشیم. برخی از تشکل های قدرتمند حوزه نشر مانند ناشران آموزشی، فضای نمایشگاه را به تسخیر خود درآورده اند تا جائی که نشست های سرای اهل قلم در سایه بلندگوهای این ناشران قرار گرفته است.
مدیرعامل خانه کتاب در بخش دیگری از این نشست خبری به فعالیت های خانه کتاب نیز اشاره کرد و از همکاری رسانه ها برای انعکاس رویداد تقدیر و نقش آنها را بی بدیل توصیف کرد و گفت: در دوره جدید مدیریت خانه تلاش این است تا تیم خانه کتاب و معاونت فرهنگی ارشاد در تبدیل شدن خانه کتاب به یک مرکز ملی در پنج محور در دست اجرا عمل کند
وی این پنج محور را« بازنگری در نحوه خدمات رسانی و حمایت از اهالی قلم»،« تبدیل شدن به یک مرکز اطلاع رسانی کامل کتاب»،« پرداختن به صورت تخصصی در بحث ترجمه»،« نقد کتاب» و « کارگاه های آموزش تخصصی کتاب» ذکر کرد.
میرزایی تاکید کرد که در تلاشیم با کمک از رسانه ها به هر مناسبتی به ارائه یک کتابشناسی مرتبط بپردازیم، اما خبرنگاران به دنبال فضاهای حاشیه ای هستند و کمتر به حوزه نقد و معرفی کتاب توجه دارند.
وی گفت:خانه کتاب در نظر دارد به سراسر ایران خدمات در حوزه کتاب ارائه دهد و از ماه آینده اولین همایش تخصصی اهالی قلم استانی را آغاز خواهیم کرد.
فراهنگ(3)** 1355**1856
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن