واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۰:۵۰ق.ظ)
رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور: نظام مالياتي وارد حسابهاي بانکي افراد نميشود/ تحقق 41 هزار و 300 ميليارد تومان درآمد مالياتي در سال 92 دولت از هر مسيري که تشخيص دهد نسبت به راستي آزمايي اقدام خواهد کرد ولي تا الان چيزي براي راستي آزمايي از ما خواسته نشده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، علي عسکري رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور در نشست خبري که صبح امروز برگزار شد با بيان اين مطلب تصريح کرد: آمار ممنوعالخروجيهاي کشور در حال حاضر بيش از 6 هزار نفر است که اين رقم نسبت به سال قبل کمتر شده است.
وي افزود: پيش از اين شاهد بوديم که افراد با داشتن يک ميليون تومان هم ممنوعالخروج ميشدند اما هم اکنون براي برخي افراد سقف ممنوعالخروجي 10 ميليون تومان و براي واحدهاي توليدي 100 ميليون تومان است.
عسکري در پاسخ به اين سوال که آيا دولت بعد از اتمام دوره ثبت نام يارانه نقدي در فاز دوم از سازمان امور مالياتي اطلاعاتي به منظور راستيآزمايي ثبتنام کنندگان درخواست کرده است يا خير، گفت: دولت از هر مسيري که تشخيص دهد نسبت به راستي آزمايي اقدام خواهد کرد ولي تا الان چيزي براي راستي آزمايي از ما خواسته نشده است.
رئيس کل سازمان امور مالياتي در خصوص ورود دولت به حسابهاي بانکي در فاز دوم هدفمندي يارانهها خاطرنشان کرد: نظام مالياتي وارد حسابهاي بانکي افراد نميشود البته طبق قانون اگر به اين اطلاعات نيازي داشته باشد ميتواند گردش حساب را از بانکها دريافت کند.
عسکري با اشاره به تفاهم اين سازمان با اصناف درباره اظهارنامههاي مالياتي بيان کرد: در قالب طرح جامع مالياتي چيزي به عنوان توافق وجود ندارد بنابراين هر مودي بايد درآمدهاي خود را به نظام جامع مالياتي اظهار کند.
معاون وزير اقتصاد در خصوص دريافت ماليات از سکه گفت: ماليات سکه فقط براي سکههايي اخذ ميشود که توسط بانک مرکزي توزيع شود بنابراين از سکههاي بازار آزاد، ماليات بر ارزش افزوده گرفته نميشود.
رئيس کل سازمان مالياتي کشور از تحقق 41 هزار و 300 ميليارد تومان درآمد مالياتي طي سال 92 با رشد 30 درصدي نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: در فروردين امسال 2 هزار و 340 ميليارد تومان از درآمدهاي مالياتي محقق شد که بيانگر رشد 6 درصدي نسبت به سال قبل است.
عسکري به قانون ماليات بر ارزش افزوده اشاره و تصريح کرد: تاکنون 21 دوره اظهارنامه سه ماهه از موديان دريافت کردهايم. همچنين امسال فراخوان مودياني که بايد صندوق فروش را از ابتداي سال 94 نصب کنند انجام خواهيم داد.
وي با اشاره به شناسايي بيش از 200 ورزشکار بدهکار مالياتي در کشور تصريح کرد: از بين اين ورزشکاران 30 تا 40 نفر تعيين تکليف شدهاند و پرونده مابقي همچنان در دست بررسي است.
وي افزود: از مجموع مبلغي که سازمان امور مالياتي از طريق افراد ممنوع الخروج از کشور، بدست آورد، مبلغي حدود 300ميليارد تومان بود که محقق شد.
رييس سازمان امور مالياتي در ادامه با اشاره به اينکه طرح جامع مالياتي با توليد نرم افزار و آماده سازي براي نصب به صورت پايلوت در استان هاي تهران، اصفهان و کرمانشاه در حال اجرا است و مشکلات موجود برطرف شده است، گفت: در فاز جديد طرح جامع مالياتي هفت استان آذربايجان شرقي، خراسان رضوي، فارس، قزوين، قم، مرکزي و خوزستان اجرا ميشود.
عسکري با اشاره به اينکه کار نصب نرم افزار طرح جامع را در اين استانها انجام خواهيم داد و مقدمات کار براي تامين تجهيزات از سال قبل آغاز شده است، گفت: در سال جاري با اجراي طرح جامع در اين هفت استان، بيش از 60 درصد ظرفيت مالياتي کشور زير بار طرح جامع مي رود ؛ در فاز سوم طرح جامع مالياتي در 10 استان ديگر اجرا خواهد شد.
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي با اشاره به اينکه سال جاري و سال آينده براي نظام مالياتي کشور سرنوشت ساز خواهد بود گفت: همه بخش هاي کشور در حوزه سياست گذاري و تصميم گيري براي تحقق درآمدهاي مالياتي بايد به نظام مالياتي کمک کنند.
عسکري به اصلاح قانون مالياتهاي مستقيم در اسفند ماه سال گذشته در مجلس شوراي اسلامي اشاره و اظهار کرد: بخش عمده قانون به تصويب رسيده و برخي بخشها براي بررسي مجدد به کميسيونهاي اقتصادي مجلس رفته و در مرحله بررسي نهايي است و اميدواريم از هفته آينده گزارش کميسيونها در صحن علني بررسي شود.
وي با بيان اينکه در زمينه اجراي ماليات بر ارزش افزوده پنج مرحله کاري را انجام دادهايم و در هر مرحله تعدادي از موديان شناسايي شدهاند گفت:در سال جاري مرحله ششم انجام ميشود.
رييس سازمان امور مالياتي با اشاره به اينکه تاکنون 21 دوره اظهارنامه در دورههاي سه ماه ازموديان دريافت کردهايم افزود: اقدام به برگزاري دوره هاي آموزشي براي موديان فاز ششم مي کنيم.
عسکري با اشاره به اينکه چهار يا پنج گروه جديد در قالب موديان ماليات بر ارزش افزوده اعلام مي کنيم که عمدتا مکمل گروههاي قبلي هستند، خاطرنشان کرد: در سال جاري ميزان ماليات بر ارزش افزوده هشت درصد تعيين شد که يک درصد آن به عنوان ماليات سلامت به وزارت بهداشت و درمان پرداخت ميشود.
وي با بيان اينکه در راستاي اصلاح قانون ماليات بر ارزش افزوده هر هفته جلسات کارشناسي برگزار کرده و در حال آماده سازي پيش نويس قانون هستيم گفت: به زودي کارگروه تدوين قانون ايجاد ميشود تا پيش از بررسي بودجه سال 94 بتوانيم پيش نويس قانون به مجلس شوراي اسلامي ارائه کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]