واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدرس قرآن: مادران نسلی را تربیت کنند که مصرف صحیح را وظیفه خود بدانند تهران - ایرنا - یک مدرس قرآن و معارف اسلامی درباره نقش مادران و بانوان در اصلاح الگوی مصرف خانواده گفت: زنان می توانند با اصلاح رفتارهای خود به صورت عملی نسلی را پرورش دهند که مصرف صحیح را وظیفه خود بدانند.
اعظم فرامرزی روزدوشنبه درمورد نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف به خبرنگار معارف ایرنا گفت: اگر تصمیم داریم با یک برنامه منظم و هدفمند در راستای سند چشم انداز حرکت کنیم و صدمات کمتری از تحریم های اقتصادی داشته باشیم، باید الگوی مصرف صحیحی را برای خانواده ایرانی تهیه کنیم که در اینجا زن به عنوان همسر، مادر، مدیر برنامه ریز خانواده نقش بسیار مهمی را ایفا می کند.
وی افزود: مادران و بانوان نقش اصلی در تنظیم خرید و چگونگی مصرف را به عهده دارند و همچنین به عنوان مربی، فرهنگ ساز نسل آینده و سرانجام به عنوان پیوند دهنده کودکان به خانه و جامعه می توانند نقش بسیار مهمی در تغییر الگوی مصرف و در نتیجه اقتصاد پویا داشته باشند.
نماینده سازمان زنان انقلاب اسلامی در منطقه پنج تهران گفت: در خانواده ایرانی مادر به عنوان شریک زندگی پدر و به لحاظ داشتن بیشترین حضور بین فرزندان و ارتباط با آن ها بهتر از هر فرد دیگری می تواند در تربیت و نحوه شکل گیری فرهنگ، رفتار اجتماعی و احساسات فرزندان و تشکیل ساختار خانواده موثر باشد.
وی اضافه کرد: اگر الگوی مصرف جامعه را به سوی الگوی مطلوب اسلامی هدایت کنیم، وجوه قابل سرمایه گذاری افزایش یافته و سرمایه لازم جهت تحقق رشد و توسعه فراهم می آید و در نیتجه، تثبیت الگوی مصرف در جامعه، برای کشور های در حال توسعه که به کمبود سرمایه دچارند، یگانه راه گریز از فقر است.
فرامرزی همچنین گفت: تغییر الگوی مصرف و روی آوردن به درست مصرف کردن کالا ها، انرژی و منابع، بهترین راه برای مقابله با مصرف گرایی، تخریب محیط زیست و آلودگی به شمار می آید.
وی از خانواده به عنوان رکن اصلی جامعه یاد کرد و گفت: قلب تپنده خانواده نیز زنان هستند و پیشرفت جامعه در گروی پایین آوردن هزینه و بالا بردن تولیدات است که زنان نقش بسیار موثری در پایین آوردن هزینه های خانواده دارند.
مدیر موسسه جامعه القرآن الکریم شعبه تهران افزود: یک زن مسول، تنها خود را به مسائل زنانه محدود نمی کند و با احساس مسوولیت و دلسوزی تمام، برای اجرای هرچه بهتر مسائل مختلف زندگی پا به پای مردان گام بر می دارد تا همچنان به کنترل و نظارت دلسوزانه خود ادامه دهد و در ارتباط با نحوه درست مصرف کردن نیز باید توجیه شده و آموزش ببیند.
این مربی قرآن در ادامه گفت: هر اندازه دانش، آگاهی و حساسیت زنان بیشتر شود و درک اقتصادی بیشتری در این زمینه بیابند، نسبت به طریقه مصرف نیز حساس می شوند و در نتیجه در خصوص استفاده از هزینه، انرژی، زمان، نیروی انسانی، افزایش امنیت و ایمنی، کیفیت سهولت در کار، کاهش استرس و خستگی، افزایش سطح فرهنگی و دستیابی به تربیت صحیح فرزندان توانایی آنها افزایش می یابد .
فرامرزی شیوه های رفتاری فرزندان را انعکاسی از نوع تربیت مادران آنها دانست و از اصلاح الگوی مصرف به عنوان یک رسالت ملی یاد کرد و گفت: وقتی افراد اصلاح الگوی مصرف را در جامعه رعایت کنند، فرهنگ درست مصرف کردن را نیز می آموزند.
فراهنگ(4)**1003**1588
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]