تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند براى خانواده اى خير بخواهد آنان را در دين دانا مى كند، كوچك ترها بزرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805517224




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازديد رييس «سيميت» از موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر کشور


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۵:۴۵ب.ظ)
بازديد رييس «سيميت» از موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر کشور بنا به دعوت اسکندر زند معاون وزير و رئيس سازمان تحقيقات،آموزش وترويج کشاورزي ، دکتر توماس لامپکين رئيس مرکز بين المللي تحققيقات ذرت و گندم به اتفاق دکتر هانس براون رئيس برنامه جهاني گندم و آقاي دکتر برنوج جرارد رئيس برنامه جهاني کشاورزي حفاظتي اين مرکز از مرکز تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر ديدن کردند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي، در اين بازديد رئيس موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر توضيحاتي در خصوص ويژگي هاي رقم هاي کاشته شده ارائه و خصوصيات لاين هاي اختصاص يافته به کشت گندم و جو را تشريح کرد و به پرسشهاي کارشناسان مرکز بين المللي ذرت وگندم پاسخ داد.
پس از اين بازديد ، نشستي با حضور دکتر توماس لامپکين رئيس مرکز بين المللي تحقيقات ذرت وگندم و همکارانشان و دکتر زند رئيس سازمان تحقيقات ، آموزش و ترويج کشاورزي ، دکتر نجفيان رئيس موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر ، دکتر قره ياضي رئيس پژوهشکده بيوتکنولوژي ، دکتر غفاري رئيس موسسه تحقيقات کشاورزي ديم ، دکتر شهيري رئيس موسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي ، دکتر محقق نيشابوري رئيس موسسه گياهپزشکي کشور، دکتر رجب بيگي مديرکل دفتر ارتباطات علمي و بين المللي و دکتر جلال کمالي نماينده سيميت در ايران برگزار شد.
در اين نشست دکتر زند به توانمندي محققان کشورمان درفعاليت هاي تحقيقات کشاورزي اشاره کرد و بخشي از دستاوردهاي علمي آنان را شرح داد و آمادگي تحقيقاتي سازمان را براي همکاري هاي گسترده در اين زمينه اعلام داشت. وي با ابراز اميدواري که اين بازديدها بتواند نتيجه پرباري براي ايران و سيميت داشته باشد، بر ارتقاء سطح همکاري هاي علمي و تحقيقاتي با سيميت تاکيد کرد.
در ادامه پرفسور لامپکين رئيس مرکزبين المللي تحقيقات ذرت و گندم ضمن تشکر از مسوولان تحقيقات کشاورزي ايران ، بازديد از مزرعه هاي تحقيقاتي را ارزشمند دانست و خواستار ارتباطات هرچه بيشتر با سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي ايران شد. وي با ارائه پاورپوينت، مسير همکاري هاي علمي گندم و ذرت ايران با سيميت را تشريح کرد و با اشاره به اينکه سيميت داراي 14 دفتر در 14 کشور ازجمله ايران است ، افزايش اعتبارات سميت را از 40 ميليون به 175 ميليون دلار بيانگر توجه اين مرکز بين المللي به ذرت و گندم درجهان دانست.
وي درمقايسه اي بودجه خريد مواد غذائي توسط مردم درچند کشور در حال توسعه و چند کشور صنعتي را نقد کرد و مشکل آب درکشاورزي ايران را بسيار مهم دانست. رئيس مرکز بين المللي تحقيقات ذرت و گندم "سيميت" برنامه هاي آن مرکز را براي توليد ذرت و گندم درکشورهاي مختلف تشريح کرد و تکنولوژي دابل هابلوئيد و چند تکنولوژي ديگر را براي خالص سازي لاين ذرت از ابداع هاي سيميت دانست.
دکتر لامپکين سپس برنامه هاي سيميت در مورد ايران را تشريح کرد و نقش همکاري هاي دانشگاه ها ، مراکز تحقيقاتي و سرمايه کذاران مالي و کشاورزي را در اين زمينه حائز اهميت دانست. وي استفاده از ماشين آلات هوشمند براي کاشت ، داشت و برداشت متناسب با هر منطقه را موضوعي مهم و مطمئن عنوان کرد و ارتباط با کشاورزان را از جمله با استفاده از تلفن همراه براي آگاهي دادن و استفاده مناسب از نهاده ها مهم دانست.
دکترلامپکين ايجاد رقم هاي مناسب براي مناطق مختلف را باهمکاري دانشگاه ها مهم ارزيابي کرد و عملکرد ايران را در توليد گندم در دوره سال هاي 1991 تا 1996 قابل توجه دانست و پس از آن را مستلزم توجه بيشتر دراين خصوص شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن