واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۴:۵۰ب.ظ)
يک عضو کميسيون فرهنگي مجلس: 26 دستگاه وظايفي در قبال عفاف و حجاب دارند يک عضو کميسيون فرهنگي مجلس بيان داشت: طبق مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي 26 دستگاه در رابطه با موضوع عفاف و حجاب وظايفي تعيين شده است اما بسياري از دستگاهها به اين وظايف خود عمل نمي کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام والمسلمين سيدمرتضي حسيني عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در برنامه فصل نو شبکه قرآن و معارف سيما در رابطه با موضوع عفاف و حجاب که چند هفته اي است در اين برنامه به آن پرداخته شده است، گفت: در حال حاضر گاهي در شمال شهر تهران نه شاهد بد حجابي بلکه شاهد بي حجابي هستيم. بسياري به نيروي انتظامي که طبق قانون به وظايف خود در رابطه با عفاف و حجاب عمل ميکند حمله مي کنند و مي گويند که نه تنها گشت ارشاد مشگل گشا نيست بلکه مشکل نيز ايجاد مي کند، در حالي که بنده معتقدم که نيروي انتظامي و گشت ارشاد به وظيفه قانوني خود عمل مي کند.
اين نماينده مجلس ادامه داد: همه مي گويند بايد کار فرهنگي کرد، وزارت ارشاد، وزارت آموزش عالي، وزارت آموزش و پرورش، سازمان تبليغات و حوزه ها وظيفه دارند کار فرهنگي بکنند تا جايي که نيازي به ورود نيروي انتظامي در بحث عفاف و حجاب نباشد اما چرا در حال حاضر که اين قدر وضع حجاب بد است به نيروي انتظامي حمله مي کنند. ما چندين بار وزير ارشاد، وزير کشور و وزاريي را که در رابطه با عفاف و حجاب مسئول هستند را در مجلس خواسته ايم اما همه بهانه گيري کرده و هر کدام مسئوليت را بر گردن ديگري انداخته است.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس تأکيد کرد: واقعيت اين است که در نهادها و سازمان ها به وظايف خود در رابطه با حجاب به خوبي عمل نکرده اند بايد از آن ها بخواهيد که در برنامه حضور پيدا کنند و پاسخگو باشند و اگر حاضر نشدند در برنامه حضور پيدا کنند حتما اين موضوع را به اطلاع مردم برسانيد.
در ادامه اين درخواست نماينده مجلس از برنامه فصل نو هادي ربيعي، مجري برنامه ضمن ابراز ناراحتي بيان داشت: ما بسياري از افراد را براي حضور در برنامه دعوت کردهايم اما دعوت ما را نپذيرفتند از جمله اين افراد معاون رئيس جمهور در امور بانوان بوده است که در برنامه ما حاضر نشدند.
حجت الاسلام و المسلمين بني هاشمي نماينده حوزههاي علميه در صدا و سيما در ادامه برنامه اظهار داشت: حجاب مبحثي ديني و علمي است که هم دانشمندان ديني و هم دانشمندان حوزه علم به آن ورود پيدا کردهاند،به طوري که فقهاي اماميه و عامه همگي به اين موضوع به تفصيل پرداختهاند و در طول 14 قرن تمامي علمايي که بايد در اين موضوع ورود پيدا مي کردند در اين حوزه وارد شده و اطلسي را برگرفته از احاديث پيامبر و سخنان ايشان تهيه و تدوين کرده اند.
وي بيان داشت: مجريان امر، سياستمداراني که بايد تدبير کنند و حاکماني که بايد از دستگاه هاي اجرايي مدد بگيرند و رسانه ها بايد ازاين اطلسي که فقها و دين پژوهان تهيه و تدوين کرده اند استفاده کنند و در اين ميان مهم ترين کساني که مي توانند اين مطالب را به کار ببرند مجموعه ها و نهادهاي فرهنگي کشور هستند.
حجت الاسلام بني هاشمي ادامه داد: ما بايد طعم شيرين حجاب را چه به مردان و چه به زنان بچشانيم و اين تنها وظيفه روحانيت نيست بلکه همه بايد در اين امر مؤثر باشند يکي از اين سازمانها مرکز آمار ايران است اين سازمان مي تواند سؤال کند که اقبال جوانان به حجاب در ايران و در کشورهاي ديگر به چه صورت است.
وي ادامه داد: در دانشگاه آمريکا براي نوع پوشش به صورت ريز اعمال سليقه شده و يا در ترکيه آمار نشان مي دهد که روز به روز افراد باحجاب بيشتر مي شوند بنابراين همين آمارها و ارائه آن ها نيز مي تواند کمک زيادي در رابطه بحث عفاف و حجاب داشته باشد. بايد تلاش کنيم طعم و حلاوت شيرين حجاب را به کام مخاطب بچشانيم و اين مسلما کار نظامي و نيروي انتظامي نيست.
حجت الاسلام بني هاشمي در پايان سخنانش تصريح کرد: بايد از افراد و شخصيت هاي مهم از جمله اصحاب قلم و هنرمندان براي الگوسازي در رابطه با حجاب براي جوانان استفاده کرد و قسمتي از اين الگوسازي نيز بر عهده صدا و سيماست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]