تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836260607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت الله مظاهری: کارنامه آیت الله طیب سراسر افتخار بود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

آیت الله مظاهری: کارنامه آیت الله طیب سراسر افتخار بود اصفهان – ایرنا – رییس حوزه علمیه اصفهان با اشاره به ویژگی های بارز آیت الله طیب افزود: ایشان کارنامه ای درخشان و سراسر افتخار را از خود به یادگار نهادند.


به گزارش ایرنا، آیت الله حسین مظاهری عصر دوشنبه در پیامی به همایش بزرگداشت تجلیل از مقام شامخ علمی و معنوی آیت الله آقای حاج سید عبدالحسین طّب این همایش را اقدامی لازم و بایسته دانست.
وی ادامه داد: این عالم عامل عظیم الشأن، تربیت یافته مکتب علمی و عملی اعلام و اعاظم بزرگی در حوز های مقدسه علمیه اصفهان و قم و نجف اشرف بو ده اند که هر یک از آنان شخصیت های مثال زدنی و بی نظیر عالم تشیع در عهد و دوره خود به شمار می آمدند.
رییس حوزه علمیه اصفهان در این پیام با اشاره به اساتید آیت الله طیب و روند تحصیلی این عالم بزرگ افزود: ایشان با سرمایه ای بزرگ و اندوخته ای ارزشمند به حوزه علمیه اصفهان بازگشتند.
وی اضافه کرد: ایشان بیش از شصت سال به مصداق آیه مبارکه «وَ الْبَلَدُ الطَّیِّبُ یَخْرُجُ نَباتُهُ بِإِذْنِ رَبِّهِ»، این حوزه علمیه و نیز مردم با ایمان اصفهان را از افادات و افاضات علمی و معنوی خود بهره مند ساختند و شاگردان فراوانی را در حوزه علمیه در میان سایر اقشار تحصیلکرده تربیت نمودند و امروز
نیز توجه و درس آموختن از ابعاد برجسته شخصیت و منش علمی و تربیتی ایشان ضروری است.
رییس حوزه علمیه اصفهان اهتمام به قرآن و توجه به تبلیغ دین و شناخت زمان را سه ویژگی بزرگ آیت الله طیب برشمرد و افزود: تلاش وافر این مفسر گرانمایه به منظور آشنا ساختن نسل جوان با معارف قرآن و سعی مشکور ایشان در تألیف تفسیر ارجمند «اَطیب البیان» است که یکی از مبرزترین تفاسیر دوره معاصر به شمار می آید.
وی اظهار کرد: در زندگی علمی و عملی آیة الله طیب، قرآن کریم نه در حاشیه، که در متن و مرکزّت قرار داشت و آن بزرگوار نه تنها از صمیم جان، بلکه در مقام عمل، معتقد بود که تمام هویت حوزه های علمیه وابسته به قرآن کریم است و قوام زندگیِ علمی و تربیتی روحانیت در تعلیم و ترویج و تحقیق این کتاب مقدس، رقم خواهد خورد.
آیت الله مظاهری در پیامش افزود: جلسات تفسیری ایشان برای اقشار گوناگون مردم و بخصوص نسل تکامل خواه جوان و توجه ویژه ایشان به تعلیم معارف قرآن کریم به طبقات مختلف، نشان دهنده درک عمیق آن عالم ربانی از «ضرورت بازگشت به قرآن» و جستجوی راه حل اشکالات و مشکلات جامعه بشری از این کتاب آسمانی بود.
آیت الله مظاهری با اشاره به توجه ویژه آیت الله طیب به تبلیغ دین اظهار کرد: آیت الله طیب زمانی به تبلیغ اقدام کرد که از یک سو همه زمینه های بی دینی به وسیله حاکمان مستبد پهلوی فراهم و از سوی دیگر تبلیغ چهره به چهره و استفاده از نهاد منبر، خلاف شأن و مرتبت علمی تلقی می شد.
وی اضافه کرد: آیة الله طیب از پیش از دوره کشف حجاب و پس از آن در اوج اختناق پهلوی اول، با تشکیل جلسات علمی برای طبقات مختلف اجتماعی، حوزه های گوناگونانی را در تفسیر قرآن، کلام و عقائد، شرح احادیث و روایات و همچنین اخلاق و معارف، پدید آوردند که برخی از این جلسات ده ها سال به طور مستمر منبع نورافشانی علمی و تربیتی برای مردم مؤمن خصوصاً اقشار تحصیلکرده و طبقات جوانان حق جوی بود.
رییس حوزه علمیه اصفهان سومین ویژگی بارز آیة الله طیّب را زمان شناسی و شناخت درست از نیازهای زمان بیان و اضافه کرد: این عالم بصیر در ارتباطات تبلیغی و تربیتی خود با مردم، همواره براساس درک صحیح از مشکلات زمان و شناخت نیازهای جامعه، حرکت می کرد.
وی افزود: از این رو در فضای اختناق و بی دینی رضاخانی که قرآن کریم متروک گشته بود، جلسات تفسیر را برپا ساختند و سپس در هنگامه هجوم های تبلیغاتی و عقیدتی از این سو و آن سو، حوزه درس عقائد و کلام را برای عموم مردم و جوانان تشکیل دادند.
رییس حوزه علمیه اصفهان با اشاره به افتخار تلمذ و درک محضر این عالم ربّانی، خطاب به حوزه های علمیه گفت: زندگی علمی و حیات معنوی و اجتماعی مرحوم آیة الله طیّب، سرمشق شایسته ای است و همه ما باید به این مهم، توجه داشته باشیم .
وی خاطر نشان کرد: حوزۀ علمیه امانتی است که از آن اسلاف عالیقدر به دست ما رسیده است و اینک باید با تلاش و کوشش علمی و تهذیب نفس و روشن بینی و تعهّد و شناخت درست زمان و نیازهای معاصر، این امانت سنگین و بزرگ را به نسل آینده منتقل نماییم.
آیت الله حاج سید عبدالحسین طیب فرزند سید محمد تقی طیب اصفهانی درسال 1310 ه.ق متولد شد.
وی نزد اساتیدی همچون آخوند زمره، سید احمد خوانساری، شیخ حسن یزدی، اسداله قمشه ای حکیم تلمذ کرد.
این عالم ربانی در محضر آقا میرمحمد صادق مدرس و مرحوم محمد تقی مدرسی خارج فقه و اصول و در محضر آیت الله آقا سید محمد باقر درچه ای 11 سال فقه و اصول را آموخت که ماحصل این 11 سال تلاش نائل آمدن به درجه اجتهاد و تأثیر پذیری از شخصیت آن بزرگوار بود.
سرانجام این اسوه طیب در هشتم محرم الحرام ۱۴۱۲ هـ .ق وفات نمود و درغم فراغ وی جمع کثیری از اندیشمندان واهالی اصفهان شرکت کردند و در مسجد میر (مسجد کازرونی) که ایشان امامت جماعت آنرا بر عهده داشت دفن شد.
تفسیر قرآن کریم به نام اطیب البیان، کلم الطیب فی العقائد سه جلد، کتاب العمل الصالح فی العقائد ومعانی الکبار از تألیفات ایت الله طیب است.
/پ/7134/607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن