تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860991398




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصرف آنتی بیوتیک در ایران 16 برابر استاندارد جهانی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سازمان بهداشت جهانی هشدار داد : مصرف آنتی بیوتیک در ایران 16 برابر استاندارد جهانی است تهران - ایرنا - کنگره ملی تجویز منطقی آنتی بیوتیک ها وابسته به سازمان بهداشت جهانی در جدیدترین گزارش خود نسبت به مقاومت دارویی در برابر آنتی بیوتیک ها و مصرف بیش از حد این داروها در کشورهای مختلف از جمله ایران هشدار داد.


به گزارش ایرنا از منابع خبری، نتایج تحقیقات کنگره ملی تجویز منطقی آنتی بیوتیک ها نشان می دهد، ایران یکی از کشورهایی است که با تجویز بیش از اندازه این داروها روبروست و مصرف آنتی بیوتیک در این کشور تقریبا برابر با کل مصرف آن در اروپا و 16 برابر استاندارد جهانی است.
این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، روز گذشته (30 آوریل) با انتشار گزارشی اعلام کرد جهان وارد دوره ˈپسا آنتی بیوتیکˈ شده است؛ دوره ای که عفونت های ساده ای که برای سالیان طولانی قابل درمان بودند، کشنده شده اند.

** مقاوم شدن در برابر آنتی بیوتیک ها جهان را تهدید می کند
سازمان بهداشت جهانی از مقاومت دارویی در برابر آنتی بیوتیک ها به عنوان یک ˈتهدید بزرگ جهانیˈ نام برده است.
این سازمان با بررسی آمار مربوط به 114 کشور، از افزایش مقاومت دارویی در همه نقاط جهان خبر داده است.
به گزارش این سازمان، در صورتیکه فورا برای مقابله با این پدیده اقدام نشود، مقاومت دارویی تبعات بسیاری خطرناکی را برجای خواهد گذاشت.
به گفته کارمن پسووا سیلوا، مدیر بخش مقاومت آنتی بیوتیکی سازمان بهداشت جهانی، ابعاد جهانی این خطر بسیار جدی است.
پسووا سیلوا گفت: ˈاین موضوعی است که در همه کشورها باعث نگرانی شده و این مشکل تنها در یک کشور دیده نمی شود و در همه کشورهای مورد بررسی دیده شده است و مقابله با این پدیده نیاز به اقدام هماهنگ همه کشورها دارد.ˈ
گزارش سازمان بهداشت جهانی بر مقاومت دارویی هفت باکتری عمده تمرکز دارد که در بروز بیماری هایی مانند ذات الریه، اسهال و عفونت خون نقش دارند.
برمبنای این گزارش، تجویز دو آنتی بیوتیک مهم برای بیماران در بعضی از کشورهای مورد بررسی، حکایت از بی اثر شدن این داروها و مقام شدن باکتری ها در برابر آنها شده است.
یکی از آنتی بیوتیک های بسیار قوی که تاثیرگذاری آن به شدت کاهش یافته، کارباپنم است که در مراحل پیشرفته درمان بیماری های ناشی از باکتری کلبسیلا پنومونیه کاربرد دارد.
این باکتری منجر به بروز آلودگی خون، ذات الریه و عفونت های مختلف در نوزادان می شود.
از سوی دیگر، در حالی که در دهه 1980 میلادی مقاومت دارویی نسبت به درمان آلودگی مجاری ادراری به باکتری «ای کولای» تقریبا وجود نداشت، این روز ها تجویز آنتی بیوتیک برای درمان این عارضه در نیمی از موارد بی تاثیر است.
به گزارش سازمان بهداشت جهانی، سوزاک نیز از بیماری هایی است که در کشور هایی مانند بریتانیا، کانادا، استرالیا، اتریش، فرانسه، ژاپن، نروژ، آفریقای جنوبی، اسلوونی و سوئد نسبت به آنتی بیوتیک های قوی مقاومت نشان داده است.
باکتری ها معمولا در طول زمان برای مقابله با آنتی بیوتیک ها جهش ژنتیکی می کنند اما استفاده نادرست و بیش از اندازه از این داروها روند مقاومت دارویی را تسریع کرده است.
سازمان بهداشت جهانی در گزارش خود گفته است برای مقابله با این پدیده، علاوه بر تولید آنتی بیوتیک های جدید به اقدام هماهنگ دولت ها برای کُند کردن روند مقاومت دارویی نیاز است.
این سازمان همچنین بر نیاز به ارتقای بهداشت، افزایش دسترسی مردم به آب سالم، ضدعفونی کردن مراکز درمانی و گسترش ایمنی سازی به عنوان راه های کاهش نیاز به تجویز آنتی بیوتیک ها تاکید کرده است.
علمی (2)**1055**1599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن