واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار اصفهان: دانشگاه محل بروز نشاط علمی، اجتماعی و سیاسی است اصفهان- ایرنا- استاندار اصفهان گفت: دانشگاه محل بروز نشاط علمی، اجتماعی و سیاسی و همچنین پرورش افراد کارآفرین و خلاق برای آینده کشور است.
به گزارش ایرنا، «رسول زرگرپور» شامگاه چهارشنبه در آیین گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه اصفهان افزود: دانشگاه محلی برای ارتقاء علم و فناوری است و از آن انتظار می رود که دغدغه های جامعه در این زمینه را به خوبی بشناسد، دسته بندی کند و راه حل ارائه دهد.
وی با تاکید بر اینکه مسوولین نیز باید این موضوع را تشویق کنند و به آن بی تفاوت نباشند، اظهار کرد: از دانشگاه ها انتظار می رود که با باز تعریف شعار امسال یعنی «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» راهکار های علمی و پژوهشی خود را در جهت تحقق آن ارائه کنند.
استاندار اصفهان با بیان اینکه دانشگاه ها و اساتید در نظریه پردازی این مفاهیم نقش اساسی دارند، گفت: مدیریت ارشد استان نیز آماده هرگونه همکاری در این زمینه است.
زرگرپور با بیان اینکه آنچه شان ما در استان اصفهان بوده رعایت نشده است، افزود: امروز ما در مقابل اساتید فرهیخته و ایثارگران جبهه علم و فناوری و مردمی خلاق و تلاشگر در استان قرار داریم.
وی با تاکید بر اهمیت نقش معلم و استاد اظهار کرد: لازم است فرزندان اسلام همه معلم و متعلم باشند.
وی همچنین با اشاره به روز ملی خلیج فارس گفت: این روز باعث وحدت مردم کشورمان و نماد صلح و دوستی ایران در جهان شده است.
عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه اصفهان نیز در این آیین با اشاره به وظایف استادان دانشگاه گفت: یک معلم و استاد لازم است چهار ویژگی داشته باشد.
«محسن رنانی» این چهار ویژگی را آموزش دادن، آموختن باهم زندگی کردن به منظور تولید سرمایه اجتماعی، آموزش اینکه چگونه آموزه های خود را به کار بگیریم و آموختن چگونه زندگی کردن عنوان کرد.
وی افزود: این چهار وظیفه همان فرایند تبدیل داده ها به دانش است تا دانش در زندگی شخصی مردم وارد شود.
به گزارش ایرنا در این آیین از اساتید بازنشسته سال 92 دانشگاه اصفهان، 13 استاد ارتقاء یافته به مرتبه استاد، چهار دانشمند ISI و دو استاد ایثارگر تجلیل شد.
دوازدهم اردیبهشت روز شهادت استاد مرتضی مطهری روز معلم نام گرفته است.
تعدادی از پزشکان اصفهان در سال 1325برای تأسیس آموزشگاه عالی بهداری با تلاش و پشتکار خود موفق شدند موافقت احداث مرکز آموزش عالی بهداری را که پایه گذاری دانشگاه اصفهان امروز است جلب نمایند.
با موافقت با تأسیس آموزشگاه عالی بهداری و افزایش تعداد متقاضیان شرکت کنندهی در این آموزشگاه، زمین های هزار جریب اصفهان تا نزدیکی کوه صفه، برای برپایی عظمتی باشکوه به نام دانشگاه اصفهان مهیا شد.
پس از تأسیس و انتقال آموزشگاه عالی بهداری به منطقه هزار جریب، دانشکده پزشکی نیز در ۷ آبان سال ۱۳۲۹ در کنار همان آموزشگاه احداث گردید.
در سال ۱۳۳۵ قدم دیگری در جهت تعالی دانشگاه اصفهان برداشته شد که آن، تأسیس دانشکده داروسازی در کنار پزشکی بود. پس از تأسیس دانشکده ی داروسازی، در دی ماه ۱۳۳۷ دانشکده ادبیات با برپایی دو رشتهی تحصیلی زبان و ادبیات فارسی و انگلیسی در کوی شاهزاده ابراهیم، و گسترش رشته هایی همچون زبان و ادبیات فرانسه(۱۳۳۸) ، زبان و ادبیات ارمنی(۱۳۳۹) ، زبان و ادبیات عرب(۱۳۳۱)، تاریخ و جغرافیا(۱۳۴۵) ، گروه علوم اجتماعی(۱۳۴۸) و انتقال این دانشکده در سال ۱۳۴۸ از کوی شاهزاده ابراهیم به مجموعهی دانشکده های واقع در هزار جریب رونقی تازه به دانشگاه اصفهان بخشید.
مرداد سال ۱۳۴۳ یادآور خاطرهی تأسیس دانشکده های علوم و علوم تربیتی و روانشناسی به همت تلاش پیگیر و بی وقفهی استادانی همچون دکتر فاروقی است.
در اواخر سال ۱۳۴۷ با شکل گیری کلی دانشگاه اصفهان مدرسه عالی کورش کبیر به این دانشگاه الحاق شد و در همان سال نیز دانشکده علوم اداری و اقتصاد در دانشگاه تأسیس شد. در سال ۱۳۶۵ پس از سه دهه دانشکده های علوم پزشکی از دانشگاه اصفهان جدا شدند و راهی جداگانه برگزیدند.
پ/7148/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]