واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
علی مطهری: وضعیت فرهنگی کشور به مراتب بهتر از دوره دولت قبل است بجنورد - ایرنا - عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت فرهنگی کشور در دولت یازدهم به مراتب بهتر از دوران دولت دهم شده است.
به گزارش ایرنا، ˈعلی مطهریˈ چهارشنبه شب در آیین روز معلم در موسسه آموزش عالی ˈاشراقˈ بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی اظهار کرد: دولت یازدهم در زمینه مسایل فرهنگی مظلوم واقع شده و تاکید بیش از حد عده ای بر روی فرهنگ نیز غیر طبیعی است.
وی اضافه کرد: در دولت گذشته اگر نمایندگان سووالی از رییس جمهوری در مورد مسایل فرهنگی بخصوص حجاب مطرح می کردند، مورد تمسخر قرار می گرفتند و نمونه های زیادی در این زمینه وجود دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم افزود: نمایندگان در دولت احمدی نژاد بعضا حتی می ترسیدند که پیرامون مسایل فرهنگی سووالاتی داشته باشند، چرا که با پاسخ های سربالا از سوی دولت مواجه می شدند.
مطهری اضافه کرد: اگر هر یک از مسایل فرهنگی دولت یازدهم را بخواهیم با دولت دهم مقایسه کنیم، وضعیت فرهنگی در دولت فعلی بهتر شده و نمونه آن نیز جشنواره فیلم فجر سال قبل بود.
وی افزود: آخرین جشنواره فیلم فجر که سال قبل دولت یازدهم برگزار کرد از لحاظ محتوا و فیلم هایی که به این رویداد فرهنگی راه یافت ارزشی تر از دولت قبل بود و در سایر بخش ها نیز کارکردها بهتر بوده است.
مطهری اظهار کرد: با وجودی که در دولت یازدهم هنوز مجوز فیلمی داده نشده و یا اگر مجوزی صادر شده، هنوز فیلمی ساخته نشده که بخواهیم قضاوتی داشته باشیم ولی در کلیت مسئله خوب بوده است.
این نماینده مجلس گفت: وضعیت کتاب و پوشش نیز در دولت یازدهم به نسبت دولت قبلی تغییر چندانی نداشته و همانند دولت قبلی است و نباید مسایل فرهنگی را با نگاه سیاسی بسنجیم.
وی به توقیف مطبوعات در کشور اشاره و با انتقاد از آنچه که توقیف مطبوعات بدون نظرخواهی از هیات نظارت بر مطبوعات خواند، این کار را باعث نادیده گرفته شدن جایگاه هیات نظارت دانست.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی وجود مطبوعات آزاد را موجب ترقی و توسعه کشور و کاهش مفاسد اقتصادی و رانت خواری دانست و اظهار کرد: مطبوعات آزاد می توانند جلوی فساد اقتصادی و رانت خواری را بگیرند و در جامعه ای که مطبوعات آزاد باشند یک خبرنگار می تواند جلوی کار خلاف یک وزیر را بگیرد.
نماینده قوه مقننه در هیات نظارت بر مطبوعات افزود: البته ممکن است مطبوعات در کار خود اشتباه داشته باشند که در جای خود طبق قانون با تخلف آنان برخورد می شود، ولی توقیف یکباره مطبوعات فقط موجب بیکاری 100 تا 200 نفر می شود.
مطهری وضعیت کرسی آزاداندیشی در دانشگاهها را نامطلوب توصیف کرد و گفت: ایجاد کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه ها نیازمند فراهم کردن شرایطی است که افراد بتوانند در مورد مسایل مختلف از جمله مسایل اجتماعی و سیاسی اظهار نظر آزادانه داشته باشند و پس از اظهار نظر نیز با عنوان خطوط قرمز مورد مواخذه قرار نگیرند.
مطهری افزود: اکنون اگر کسی در کرسی آزاد اندیشی بخواهد انتقادی را به برخی حوزه ها داشته باشد با عکس العمل هایی مواجه می شود و با این شرایط کرسی آزاد اندیشی شکل نخواهد گرفت.
به گفته وی کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه ها نباید به معنای تعریف و تمجید از حوزه های مختلف باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی سووال، استیضاح و نظارت را حق قانونی نمایندگان مجلس شورای اسلامی دانست و گفت: نباید این حق قانونی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گرفته شود.ک/2
2712/626/ 3404
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]