تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819964683




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

11 میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت های شهرک صنعتی هشترود اختصاص یافت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

11 میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت های شهرک صنعتی هشترود اختصاص یافت مراغه - ایرنا - مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی گفت: 11میلیارد و 720 میلیون ریال برای تامین و تکمیل زیرساخت های شهرک صنعتی هشترود اختصاص یافته است.


محمدعلی عسگری روز سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان افزود: هزینه های برق این شهرک باید براساس قاعده یک سوم هزینه مالی برق از منابع این شرکت، یک سوم از اعتبارات استانی و یک سوم بقیه از شرکت توزیع برق منطقه ای تامین شود.
وی اظهار کرد: 100 هکتار از اراضی چاراویماق نیز برای شهرک صنعتی ورقه طراحی شده که پس از تایید و تصویب از سوی شهرک های صنعتی کشور عملیات اجرایی آن شروع می شود.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی ادامه داد: در شهرک صنعتی پروفسور هشترودی هشترود با وجود تمام امکانات، دبی آب برای آن 47 لیتر بر ثانیه پیش بینی شده بود که اکنون 10 لیتر آن از طریق یک چاه عمیق تامین می شود.
عسگری یادآوری کرد: 25 مگاوات برق برای شهرک پرفسور هشترودی مورد نیاز است که فقط پنج مگاوات آن تامین شده و مشکل برق این شهرک باید حل شود.
فرماندار هشترود نیز در این جلسه گفت: حل مشکل برق شهرک صنعتی پروفسور هشترودی برای ایجاد اشتغال منطقه لازم و ضروری است.
حسن مستفید افزود: با تامین برق مورد نیاز این شهرک و سایر امکانات آن، این شهرک بیش از گذشته رونق می گیرد.
وی خواستار شروع عملیات پایاب سد سهند شد و گفت: با شروع این عملیات برای 40 هزار نفر در این شهرستان اشتغال ایجاد و در زمینه های دامپروری و کشاورزی موجب رونق اقتصادی منطقه می شود.
فرماندار هشترود یادآوری کرد: سد سهند در سال 78 با 380 میلیارد ریال هزینه برای تامین آب آشامیدنی، صنایع و کشاورزی این شهرستان شروع و در سال 85 به اتمام رسیده است، اما تاکنون هیچ اقدامی برای شروع عملیات پایاب آن نشده است.
مستفید افزود: این سد با 170 میلیون متر مکعب ظرفیت حدود 10 سال است که بدون پایاب رها شده و بلااستفاده مانده است.
وی گفت: در زمان کنونی برای نجات دریاچه ارومیه از رودخانه ارس آب اختصاص می یابد در حالی که برای نجات سد سهند و پایاب های آن که در حوزه آبخیزداری خزر واقع شده هیچ گونه اقدامی نمی شود.
مستفید اضافه کرد: اکنون چندین واحد تولیدی و کارخانه در این شهرک به خاطر نبود برق کافی معطل بوده و در آستانه تعطیلی است.
در ناحیه صنعتی فجر با حدود شش هکتار و شهرک صنعتی پروفسور هشترودی هشترود با حدود 216 هکتار، 18 کارگاه و کارخانه فعال و نیمه فعال وجود دارد.
7486/590/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




09/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن