تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 4 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818180565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موسیقی به تنهایی سخن می گوید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

موسیقی به تنهایی سخن می گوید تهران بزرگ - ایرنا - آهنگساز سمفونی کانتات حافظ با بیان اینکه هر هنری مشخصه خاص خودش را دارد، گفت: شعر با کلمات و نقاشی با اشیاء سخن می گوید اما موسیقی فقط با حس خود سخن می گوید.


به گزارش ایرنا، شاهین فرهت شامگاه یکشنبه در آیین رونمایی سمفونی کانتات حافظ که در فرهنگ سرای ارسباران برگزار شد ، افزود: رادیو و تلویزیون در سال 55 سمفونی کانتات حافظ را به عنوان اولین کار هنری به من سفارش داد.
وی افزود: سمفونی کانتات را طی سه هفته در زیر زمین انبار مانندی که هیچ منفذی نداشت با یک پیانو ساختم.
فرهت تصریح کرد: سمفونی کانتات حافظ به دلیل اینکه اولین کار جدی من بعد از پایان تحصیل بود برای من نوستالژی خاصی دارد و موجب آشنایی و دوستی دیرینه میان من و حسین سرشار شد.
وی ادامه داد: برای اولین بار در کاخ گلستان برای ورود دوباره سرشار با اجرای بی نظیر ایشان اجرا شد.
وی اظهار کرد: این کار در زمان خودش بسیار بی نظیر اجرا شد زیرا هر اثر با توجه به دانش و بینش سازنده آن ساخته می شود و منطبق با سنت زمان خود است.
این آهنگ ساز با بیان اینکه هنرمند قائل به فرمی است که ایجاد کرده، گفت: نام کانتات با باخ شناخته می شود و کانتات حافظ نیز در آمیخته شده با این هنرمند است.
وی افزود: باخ به دلیل مذهبی بودن آثار ماندگاری از انجیل را ساخت که می توان آن را با کانتات حافظ تطبیق داد.
مدیرعامل موسسه راوی آذرکیمیا نیز با بیان اینکه این اثر در زمان خود با بهترین ارکستر و خواننده اجرا شده است، افزود: نباید در فرهنگ در جا بزنیم زیرا مرزها الکترونیک شده و نیاز به نشر آثاری است که ایران و ایرانی را به بهترین نحو به جهان معرفی کند.
رضا مهدوی با اشاره به اینکه فرهت در آن دوران با ساخت سمفونی کانتات حافظ خط شکنی کرده است، تصریح کرد: باید طبع مردم را به سمت کارهای فاخر ببریم و توقع آنها را از ساخت کارهای که در وطن و با فرهنگ ما ساخته می شود بالا ببریم.
وی اظهار کرد: ما در زمانه ای زندگی می کنیم که اگر نشنویم خلاء و نیاز سیری ناپذیرمان را با انتشار کارهای نامناسب پر می کنند.
مهدوی گفت: ما باید آنقدر اثرهای مناسب فرهنگ را به مردم عرضه کنیم تا جامعه حتی کارهای متوسط را هم گوش ندهد.
مدیرعامل موسسه راوی آذرکیمیا بیان کرد: خانواده ها با وجود ممنوع بودن نمایش آلات موسیقی در تلویزیون باز هم به آموزش آن به فرزندان خود علاقه دارند و شاید به همین دلیل است که امروزه جایگاه موسیقی علمی با وجود رشته های مختلف بسیار جای وی‍ژه ای پیدا کرده است.
تهرام/1392/ 699
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




08/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن