محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826008305
مسجدجامعی: نظارت بر شهرداري بايد قويتر شود
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مسجدجامعی: نظارت بر شهرداري بايد قويتر شود
اصل مهمي كه در اين دوره بهطور جدي مورد توجه است حفظ شأنيت و حيثيت شورا و نمايندگي است تا همه فرصت صحبت داشته باشند البته گاهي اين فرصتها عوارضي هم دارد كه مثل عوارض آزادي است اما درمجموع نفعش بيشتر است از اين رو تلاش شده تا فضاي آزادانهيي فراهم باشد
کد خبر: ۳۹۶۴۱۱
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۷ - 28 April 2014
روزنامه اعتماد در آستانه روز شوراها گفتوگویی با احمد مسجد جامعی، رئیس شورای شهر تهران انجام داده است:
16 سال از عمر شوراها گذشته است امروز شوراها چقدر با هدف اوليه فاصله گرفتهاند،جلوتر از اهداف هستيم يا عقبتريم؟
شوراها يكي از وجوه مميزه قانون اساسي ما است به عبارتي ديگر اركاني كه در قانون مشروطيت بوده در قانون جمهوري اسلامي هم وجود دارد و تنها ممكن است در برخي نقاط كاهش يا افزايش داشته باشد . تنها يك مبحث جديد در قانون اساسي است مبحثي كه حدود و ثغور آن با قانون پيشين تفاوت جدي دارد و آن مبحث شوراهاست.
موضوع شوراها در قانون حتي با قوانين اساسي ساير كشورها هم تفاوتهاي جدي دارد و بيش از 100 بار همين كلمه شورا را در قانون اساسي شاهد هستيم.
80 روز بعد از اينكه انقلاب شد مرحوم امام يكي از نهادهايي كه شكلگيري آن را ابلاغ كردند شوراها بود. در اوايل انقلاب ميان اين همه قوانين و مشكلات آن روز چقدر امام حساسيت داشت. رويكرد امام اين بود كه كار مردم را به مردم واگذار كنيد و ميفرمودند اين هم به نفع دولت است و هم به نفع مردم. الان كه سالهاست از اين پيام ميگذرد ميبينيم اين تصميم چقدر ميتوانست به نفع دولت هم بوده كه كار مردم به مردم واگذار شود.
از سوي ديگر شورا به نوعي تفكيك مديريت كار ملي و كار محلي است. يعني براي كار محلي لازم نيست دولت و وزرا راه بيفتند كه در كجاي شهر يك سينما بسازيم يا يك سالن ورزش بسازيم اين جزو شوراست.
سلسله مراتب شوراها در قانون اساسي ما آن است كه شوراي محل از اركان نظام است. كلمه ركن در قانون اساسي بار معنايي خودش را دارد در كنار چند ركني كه داريم يكي هم قانون اساسي است.
يكي از مسائلي كه داريم رويكرد تفكيك قواي كشور ما حداقل به لحاظ نظري بيش از صد سال است و دستگاههاي مختلف در حوزه فعاليت بين سه قوه كاركردها و عملكردهايشان تعريف و مشخص شده است. در اينجا اتفاق جديدي ميافتد و شوراها به عنوان ركني جديد شناخته شدند و اين ركن جديد براي آنكه جاي خودش را باز كند طبعا نياز به تعامل و زمان دارد. چرا كه قبلا همه كارها بين سه ركن تقسيم شده است و براي ركني جديد جايي پيشبيني نشده است.
مقاومت مجلس يكي از اين نوع مقاومتها بوده است. در طول 35 سال گذشته هر بار قانون شوراها به مجلس رفت بخشي از آن حذف شديعني اختياراتش محدودتر شد. تقريبا يك نوع رقابت ناگفته و نانوشتهيي بين نمايندگي شورا و نمايندگي مجلس وجود دارد كه هر چه شوراها تقويت ميشود حساسيت به اين مساله بيشتر ميشود. درست است كه دولت پيشنهاد داد كه شهردارها را هم وزير كشور انتخاب كند كه پيشنهاد غيرمتعارفي بودكه با روح قانون اساسي و دولت كوچك سازگار نبود اما خيليها انتظار داشتند كه اين موضوع به نتيجه برسد در واقع در بدنه مجلس هم همكاري با اين موضوع ديده شد كه به نتيجه برسد اين شايد قدري نشاندهنده آن رقابت پنهاني است كه وجود دارد كه باعث اين روند شده است.
همين وضع را در دستگاههاي اجرايي هم داريم بالاخره دستگاه اجرايي يك بدنه وسيع و گسترده به خود اختصاص داده كه در برخي دورهها همانند هشت سال گذشته خيلي بسط پيدا كردو دولت بزرگ جاي دولت كوچك را گرفت و در شرايطي كه دولت ميخواهد همهچيز در اختيارش باشد حتي شهردار را انتخاب كند ديگر بار دولت ملي و محلي ندارد و بنابراين دولت هم به يك نوع رقابت با شورا روبهرو است همه اين عوامل باعث ميشود شورا در آن مفهومي كه قانون اساسي پيش بيني كرده است جايگاهي نداشته باشد.
آيا شورا توانسته با وجود اين مقاومتها نقش خود را به خوبي ايفا كند؟
واقعيت آن است كه خود شوراها هم قدرتمند عمل نكرده اند؛ مثلا شوراي اول در برخي كارهايش موفق بوده است هنوز هم قوانين و قواعدي كه در شورا داشتهايم بر اساس بنياني بود كه شوراي اول گذاشت و اين مهم است اما بعد از مدتي هم اين شورا گرفتار مسائلي شد.
شوراهاي دوم و سوم هم آن ظرفيت گفتوگو و تعامل بين قوا را به وجود نياوردهاند و كمكم به سوي انزوا رفتند. اين در حالي است كه بر اساس سند قانون اساسي دولت و استانداران موظف هستند در حوزه فعاليت خودشان آنچه به شوراهاي محلي مربوط ميشود را با آنها هماهنگ كنند ولي اصلا كي رابطهيي بين دولت برقرار شد و در واقع اين نخستينبار است كه دولت به نيت همكاري با مسائل شهر ورود پيدا كرده است.
اين اتفاق كه در شوراي تهران افتاده است اثرش را در ديگر نقاط و شورا ها هم گذاشته و براي نخستينبار شورا هاي فرادست هم از وزرا دعوت كرده است در حالي كه پيشتر اين دعوت صورت نميگرفت.
با دوستان مجلس هم جلسات مشترك گذاشتهايم و ميخواهيم در اين قسمت كميسيون مشترك شكل پيدا كند يا برخي بزرگان علاقهمند بودند در صحن شركت كنند و ما هم علاقه داشتيم تا با حضور در صحن به گفتوگو با نمايندگان مردم بپردازند. بنابراين آن چيزي كه الآن در حال اتفاق افتادن است تلاش براي تحقق بخشي از قانون اساسي است كه دستگاههاي اجرايي را ملزم ميكند در حدود اختيارات شوراها كارهاي خود را با شورا هماهنگ كنند و اين كاري است كه انجام نشده است.
نقشي كه در شورا براي نظارت تعريف شده است جاي سوال دارد؛ شهر وسيع و شهرداري داراي دستگاه عريض و طويل است كه شورا با بودجه محدود و دستگاهي محدود به كارشناس به حوزه نظارت ورود پيدا كرده است و آيا در حوزه نظارت ضعف ابزاري وجود دارد؛ بار كارشناسي و بار تحقيق؟
مجلس با دولت درگير است دائما هم تذكر ميدهد اما مجلس كار خودش را ميكند علت اين شرايط هم فضاي رسانههاست. در واقع دولت رسانهها را دارد شورا اين را ندارد دستگاه اجرايي در حال اقدامات خود است اين همه درباره مشكلات يك وزير صحبت ميكردند و در آخر هم به آن راي ميدادند.
زيرا قدرت در دستگاه هاي اجرايي است كه امكانات و اعتبارات را دارد . به طور كلي دستگاه اجرايي كار خودش را پيش ميبرد . فرقي نميكند دولت يا شهرداري باشد البته شوراها در امر نظارت چندان قوي عمل نكردهاند به اين دليل كه آن ساختار نظارتي مناسب شكل نگرفته بود.
مثلا كميسيون ماده 5 يكي از جاهايي است كه مجوز ويژه ميدهد اما اعضايي از ساير سازمانها و وزارت خانه هادر آن هستند يكي از اهداف كه در دعوت از وزرا داشتيم اين بود كه نمايندگان آنها خلاف نظر شورا در كميسيون عمل نكنند. اين ابزار قدرتي براي شوراست و همينها باعث ميشود قدرت شورا افزايش پيدا كندحالا اگر خير خواهي هم در آن باشد اين موضوع باز هم تقويت ميشود.
در همين مدت تشكيل شوراي چهارم، رفتار نظارتي سبب شد با شكلگيري كميسيون معماري و شهرسازي، در مجموعه شهرداري تهران بيش از هزار مصوبه باطل شود. اگر بخواهيد وضعيت نظارت در شورا را با مجلس مقايسه كنيد، اين موارد نقطه مناسبي است. علت هم آن است كه نقطه شروع را درست انتخاب كرديم و سبب شده اين كارها راحتتر اتفاق بيفتد.
مورد ديگري كه نمونه نظارت شوراي چهارم است وجود كارخانهيي مانند ايرفو در تهران بود كه چند سال پيش هم گفته بودند بايد تعطيل شود و دوباره هم گفتند در نهايت نشده بود كه در نهايت در شوراي چهارم براي جلوگيري ا ز آلودگي هاي آن تعطيل شد.
يعني اين سطح از نظارت را به عنوان بالاترين سطح از نظارت قبول داريد و اين اوج كار نظارتي بوده است؟
شورا قدرتمندتر از اين ميتواند نظارت كند منتها اين نيازمند مقدماتياست اين در حالي است كه دستگاه اجرايي در سطح كلان هم خواهان اين مراقبت است.
سلامت عمليات شهري و شهرداري قطعا بهنفع مديريت كلانشهر است و امكان ندارد مديريت كلانشهر اين را نخواهد.
بايد بدانيد شهرداري هم براي انجام بهتر امور شهر در دستگاه خود پشتوانه ميخواهد و گاهي اوقات بايد بگويد شورا نظرش اين است يعني شورا بايد به مديريت شهري براي نظارت كمك كند.
در واقع شهرداري در كنار نظارت بايد از نوعي هدايت و حمايت برخوردار باشد اگر اين سه مقوله را باهم ببينيم آنوقت كدام مدير است كه اين نظارت را نخواهد چرا كه اين نوع نظارت به معناي مچگيري نيست.
اين نوع نظارت ساز و كارها را به نحوي طراحي كنيم كه منجر به تخلف نشود. گاهي منتظر ميشويم تا جرمي اتفاق بيفتد و گاهي زمينهسازي ميكنيم كه جرمي اتفاق بيفتد تا بگوييم ما از اول گفته بوديم و اين متاسفانه در ادبيات سياسي معاصر زياد است.
زماني پليس ميتواند ادعاي موفقيت كند كه جلوي جرم را بگيرد وگرنه اگر جرمي اتفاق افتاد ديگر نميشود نام آن را موفقيت گذاشت. عملكرد درست شورا هم در زمينه نظارت به اين معناست كه مانع بروز تخلف شود و اگر اين تعاريف شفاف نباشد راه به جايي نميبرد.
به نظر شما ويژگي شوراي چهارم در بخش نظارت چيست؟
فكر ميكنم ويژگي شوراي چهارم آن است كه تعاريف را شفاف ميكند، وقت ميگذارد، فكر ميكند تعامل دارد و اين اتفاقي نيست كه اين ابعاد نظارتي اتفاق بيفتد البته ما تجربه شوراهاي پيشين را هم داريم يعني اگر اين تجربهها نبود، نميتوانستيم اينگونه اقدام كنيم .
اين تعهدي كه شورا در بخش نظارت دارد به يك بعد ختم نميشود بلكه اولا شورا كميسيون نظارت دارد، ثانيا تك تك اعضا حق نظارت دارند ثالثا هريك از كميسيون ها در حوزه وظايف خود ناظرند و رابعا يك معاونت نظارت هم در شورا هست و بدينترتيب تلاش كرديم بحث نظارت را به عنوان يكي از دغدغههاي رهبري كه دغدغه بجايي بوده است و ما خودمان هم قبل از ديدار به اين نتيجه رسيده بوديم، محقق سازيم.
آيا در نقاط ديگر كشور هم اين اتفاق افتاده است؛ يعني ساير شهرها توانستهاند همپاي شوراي شهر تهران رشد كنند و خود را ارتقا دهند؟
شوراي شهر تهران پيشاني شوراهاي كشور است يعني نتيجه اين تحولات را ظرف شش ماه در كلانشهرها و جاهاي ديگر ميبينيم. اما تغييراتي در حد و اندازه تهران در شهرستانها نيست. تهران مركز تحولات است اينجاست كه شورا با مجلس، دولت و مجمع تشخيص مصلحت نظام و آيات عظام ديدار و گفتوگو ميكند و اين طبيعي است اما نتيجه اين ديدارها تنها به شوراي شهر تهران ختم نميشود و در ساير شوراها هم نتايجي دارد.
در تهران شورا موفق شد به دليل شخصيت اعضا به تعامل با دولت برسد اما در شهرهاي ديگر پذيرش استانداران نسبت به شورا چگونه است؟ آيا اين تعامل آنجا هم به وجود آمده و برايشان قابل پذيرش است؟
بله، به دليل آنكه در قانون در اين موارد شفافيت چنداني وجود ندارد، رفتارها قدري سليقهيي است و قطعا در استانهاي مختلف متفاوت است؛ نميتوانيم بگوييم همه اينگونه عمل ميكنند اما در برخي استانها تعامل با شورا ها بالا است و ارتباط خيلي خوب است.
در شـوراي چـهارم رفـتار يكپارچه داشتن در انتخاب شهردار ديده نشد. آيا اين اتفاق را بايد در سطوح حزبي بررسي كرد يا به عنوان مسالهيي سياسي؟
اين مسائل ذهن اهل سياست را به خود اختصاص ميدهد. روند انتخاب شهردار هميشه با چالش مواجه بوده است. در زمان دوره سوم نيز وضعيت هفت، هفت بود يعني هفت راي قاليباف و هفت راي خادم؛ اما اين مسائل تمام ميشود. بايد بپذيريم كاركرد شورا كاركرد اجتماعي است و حوزه عمل اجتماعي نيازمند مشاركت بالا است و با عمل سياسي فرق ميكند براي همين شوراي چهارم در ارتباط با دولت، مجلس و مجمع موفقتر است. از سوي ديگر ويژگي شورا اجماع بخشي است و اصل آن در شراكت بخشي محقق ميشود يعني تنها اين شكل روابط است كه موجب موفقيت شورا ميشود چون در حوزه عمل اجتماعي نياز به اقناع بيشتر و پاسخگويي بيشتر ي داريم . در اينجا موضوع سرمايه اجتماعي مهم است .
آنچه در شورا اتفاق ميافتد آن چيزي نيست كه بعضا رسانه هاي گروهي ميگويند بلكه شوراي شهر نماينده گروههاي مختلف است و در اين ميان گذر زمان و عملكرد جمعي است كه چهره واقعي شورا را نشان ميدهد و به اينترتيب مشخص ميشود چه كساني دغدغه شورا، مردم و شهر را دارند.
تفاوت شوراي چهارم در رويكرد است. ويژگي شورا و سبكي كه به نمايش گذاشته گواه تعامل است بهطوري كه چهرهيي كه مخالفان زيادي هم دارد ميتواند فعاليت خود را در شورا ادامه دهد. اين جريان چگونه اتفاق افتاده است ؟
اين موضوع مهمي است. در واقع اين يك تدبير شوراييست مثلا اگر كسي كمتر در صحن صحبت كند صميمانه از وي ميپرسيم كه شما چرا صحبت نميكنيد. اصل بر اين است كه صداي همه نمايندگان مردم در شورا شنيده شود و اين مردم هستند كه تشخيص ميدهند صداي هركس چقدر شنيده ميشود. از لحاظ مديريتي نيز تلاش ميشود كه كار بين همه تقسيم و صداي همه ديدگاه ها شنيده شود و البته اگر حرفي هست فرصت بيان آن وجود داشته باشد.
اصل مهمي كه در اين دوره بهطور جدي مورد توجه است حفظ شأنيت و حيثيت شورا و نمايندگي است تا همه فرصت صحبت داشته باشند البته گاهي اين فرصتها عوارضي هم دارد كه مثل عوارض آزادي است اما درمجموع نفعش بيشتر است از اين رو تلاش شده تا فضاي آزادانهيي فراهم باشد.
به عنوان آخرين سوال تاكنون چهار عضو شوراي شهر به دولت پيوستهاند. حرفها و شايعاتي هم هست كه حضرتعالي هم براي حضور در مجلس خيز برداشتهايد. آيا حاضر به عوض كردن اين جايگاه هستيد؟
شوراي شهر حوزه نمايندگي مردم است پس چه فرقي ميكند كه در شورا باشم يا در مجلس؟ واقعيت آن است كه به نظرم كار كردن در حوزه اجتماعي در شرايط امروز خدمت بزرگتري است تا اينكه در حوزه سياسي فعاليت كنم. البته اين به معناي نفي كردن خدمات سياسي نيست امروزه در شورا شرايطي است كه بهتر ميشود به حل مسائل و مشكلات مردم پرداخت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]
صفحات پیشنهادی
به منظور نظارت بیشتر بر عملکرد شورا و شهرداری رشت صورت گرفت تذکر جدی شورای دستگاههای نظارتی گیلان به شهردار و
به منظور نظارت بیشتر بر عملکرد شورا و شهرداری رشت صورت گرفتتذکر جدی شورای دستگاههای نظارتی گیلان به شهردار و شورای شهر رشتشورای دستگاههای نظارتی گیلان به شهردار و شورای اسلامی شهر رشت تذکر جدی داد به گزارش خبرگزاری فارس از رشت به نقل از روابط عمومی بازرسی کل گیلان در راستای انظارت مستمر بر بخش های مختلف شهرداری لازم و ضروری است
نظارت مستمر بر بخش های مختلف شهرداری لازم و ضروری است تبریز - ایرنا - عضو شورای اسلامی شهر تبریز بر لزوم نظارت مستمر بر بخش های مختلف شهرداری تاکید کرد محمدحسن اسوتچی روز یکشنبه در جلسه علنی این شورا گفت وظایف شورای اسلامی شهر محدود به تصویب بودجه نبوده و بعد نظارتی آن باید تقشهرداری بر گودبرداریها نظارت کند
سهشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۱ عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان با بیان اینکه گودبرداری دارای اصول و مراحلی است که باید در ساخت و سازها مدنظر قرار گیرد بر لزوم نظارت و کنترل ساخت و سازها در گودبرداریها و توجه به ایمنی خانههای مجاور تاکید کرد مرادعلی واهبی دانتقاد مسجدجامعی از شهرداری: چرا افتتاح مترو را به روز دیگر موکول نکردید؟
انتقاد مسجدجامعی از شهرداری چرا افتتاح مترو را به روز دیگر موکول نکردید جامعه > شهری - شهرداری تهران امروز فاز دوم خط ۳ مترو را افتتاح کرد همزمانی این مراسم با جلسه هفتگی شورای شهر با انتفاد اعضای شورا مواجه شد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین اولین تذکر را شهربازپس گیری کنترل شهرداری ماریوپول/ اعزام 500 ناظر کانادایی برای نظارت بر روند انتخابات اوکراین
بین الملل آمریکا اروپا بازپس گیری کنترل شهرداری ماریوپول اعزام 500 ناظر کانادایی برای نظارت بر روند انتخابات اوکراین کنترل مجدد شهرداری ماریوپول آغاز درگیریهای نظامی در شرق اوکراین و اعزام 500 ناظر کانادایی برای نظارت بر روند انتخابات ریاست جمهوری از جمله تحولات این کشور به شنظارت بر کار شهرداری ها به عهده شوراهای شهر است
استانها جنوب خوزستان سید شریف حسینی نظارت بر کار شهرداری ها به عهده شوراهای شهر است اهواز – خبرگزاری مهر نماینده مردم اهواز در مجلس شواری اسلامی گفت قانون مسئولیت مستقیم نظارت بر کار شهرداری ها را بر عهده شوراهای شهر اهواز گذاشته است سیدشریف حسینی در گفتگو با خبرنگار مهرمدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت تاکسیرانی شهرداری قم خبر داد ساماندهی ایستگاههای تاکسی خطوط ویژه منتهی به میدا
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت تاکسیرانی شهرداری قم خبر دادساماندهی ایستگاههای تاکسی خطوط ویژه منتهی به میدان مطهریمدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت تاکسیرانی شهرداری قم از ساماندهی ایستگاههای تاکسی خطوط ویژه منتهی به میدان شهید مطهری خبر داد مرتضی عزتی امروز در گفتوگو با خبرنگاشهردار و جمعی از کارکنان شهرداری بهشهر از دریافت یارانه نقدی انصراف دادند
شهردار و جمعی از کارکنان شهرداری بهشهر از دریافت یارانه نقدی انصراف دادند ساری – ایرنا – شهردار و جمعی از کارکنان شهرداری بهشهر به منظور همراهی با دولت تدبیر و امید در اجرای موفق قانون هدفمندی یارانه ها از دریافت یارانه نقدی انصراف دادند به گزارش خبرنگار ایرنا شهردار و کارکن« زیار » صاحب شهرداری شد
زیار صاحب شهرداری شد اصفهان- ایرنا- شهرداری زیار روز سه شنبه با حضور استاندار اصفهان به صورت رسمی آغاز به کار کرد به گزارش ایرنا فرماندار اصفهان در مراسم آغاز به کار شهرداری زیار اظهار کرد زیار استحقاق شهر شدن را داشت و با پیگیری های جدی این امر محقق شد فضل الله کفیل افزودعلیپور خبر داد تشکیل شورای نظارت و ارزیابی در دانشگاه پیام نور
علیپور خبر دادتشکیل شورای نظارت و ارزیابی در دانشگاه پیام نورمدیرکل نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور از تشکیل شورای نظارت و ارزیابی در این دانشگاه خبر داد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس علی پور مدیرکل نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور با اشاره به وظایف این شورا گفت تصویبتاکید مدیرکل فرهنگ و ارشاد قم بر تدوین طرح نظارت بر پیگیری شعار سال
سهشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۵ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بازرسی کل کشور طرح چگونگی نظارت بر پیگیری شعار سال و دغدغه رهبری تدوین شود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه قم حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا ایزدپنادرگیری لفظی مجدد دبیر و حافظی و تذکر مسجدجامعی به دبیر
درگیری لفظی مجدد دبیر و حافظی و تذکر مسجدجامعی به دبیر در حالی که علیرضا دبیر و رحمت الله حافظی روسای کمیسیونهای برنامه و بودجه و نیز سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران مجددا در صحن علنی شورا دچار درگیری لفظی شدند احمد مسجدجامعی نسبت به رعایت ادبیات در شورای چهارمدرگیری لفظی دو عضو شورا در جلسه/توافق 100 میلیارد دلاری شهرداریها و وزارت نفت برای توسعه حمل و نقل
درگیری لفظی دو عضو شورا در جلسه توافق 100 میلیارد دلاری شهرداریها و وزارت نفت برای توسعه حمل و نقل در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران پس از تذکر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه به روسای کمیسیون ها مبنی بر تسریع در بررسی بودجه شرکتها و سازمانهای شهرداری برای تصویب در صحن علنی شورا رتشکیل کارگروه مشترک دولت و شهرداری برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
تشکیل کارگروه مشترک دولت و شهرداری برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سامانه شهرداری تهران شناسایی زنان سرپرست خانوار بر اساس کد ملی است که تمام اطلاعات مربوط به 16 هزار زن تحت پوشش شهرداری تهران در این سامانه ثبت شده و هر یک از برنامههای این ستاد بر اساس تحلیل دادههای موجساماندهی کودکان کار و خیابان در تهران به شهرداری سپرده شود
سهشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۷ اعضای شورای ساماندهی کودکان کار و خیابان به نمایندگی از دستگاههای اجرایی ذیربط به اعلام نظرات و پیشنهادات خود برای ساماندهی کودکان کار و خیابان پرداختند به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علی محمد ذوالفقاری معاون حمایت و سشهردار ایلام: اعتبارات شهرداری ایلام در سال جاری افزایش یافت
شهردار ایلام اعتبارات شهرداری ایلام در سال جاری افزایش یافتشهردار ایلام گفت با تلاشهای صورت گرفته اعتبارات شهرداری ایلام در سال جاری افزایش یافته است به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام حبیبالله منصوپور ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان ایلام اظهار داشت شهرداری ایلافزايش تعامل شهرداري و نيروي انتظامي سبب ارتقاء آرامش رواني جامعه ميشود
۲۶ فروردين ۱۳۹۳ ۱۴ ۱۳ب ظ افزايش تعامل شهرداري و نيروي انتظامي سبب ارتقاء آرامش رواني جامعه ميشود تامين امنيت و آرامش از مهمترين مطالبات جامعه و نيروي انتظامي يکي از نيازهاي جامعه آرماني است به گزارش خبرگزاري موج از روابط عمومي شهرداري مشهد شهردار منطقه 8 گفت عمق بخشيدن تعا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها