واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۲۲:۱۰ب.ظ)
رئيس پليس راه استان قم: فرهنگ سازي ترافيک،کاربردي ترين و کم هزينه ترين عامل در کاهش تصادفات رئيس پليس راه استان قم فرهنگ سازي ترافيک را کاربردي ترين و کم هزينه ترين عامل در خصوص کاهش تصادفات و حوادث رانندگي ياد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ اردشير جمشيدي راد گفت: فرهنگ سازي حوزه ترافيک کاربردي ترين و کم هزينه ترين عامل در خصوص کاهش تصادفات و حوادث رانندگي مي باشد.
وي در ادامه با اشاره به اهميت بحث آموزش در اين خصوص و بيان آمار تعداد تلفات تصادفات در استان و ميانگين كشوري، راهكارهاي لازم جهت كاهش تصادفات را برشمرد و به اهميت بحث فرهنگ سازي اشاره کرد.
سرهنگ جمشيدي راد ضمن تأکيد بر استفاده از شيوه هاي علمي افزود: اصلاح ايدههاي قديمي رانندگي و جايگزين کردن آن با روشهاي تکنيکي جديد و مناسب در روانشناسي ترافيک به طور جدي دنبال ميشود.
وي به فرهنگ شايسته رانندگي در جامعه اشاره کرد و ابراز داشت: اگر رفتار و عکسالعملهاي رانندگان با قوانين و مقررات رانندگي منطبق باشد، در اين صورت مي توان بيان داشت که افراد داراي فرهنگ ترافيکي خوبي هستند و در آن حالت است که مي توانيم به اهداف و برنامه هاي از پيش تعيين شده دست يابيم.
رئيس پليس راه استان قم به مزاياي داشتن فرهنگ ترافيکي خوب از سوي رانندگان و عابران پياده اشاره کرد و اذعان داشت: در اين شرايط با بروز تصادفات احتمالي کمترين هزينه به فرد و جامعه تحميل خواهد شد.
وي اظهار داشت: ما بايد با استفاده از ظرفيت مراکز آموزشي مانند مدارس و دانشگاهها و برگزاري دوره ها و کلاسهاي آموزشي گامي مهم و تأثيرگذار در خصوص نهادينه کردن فرهنگ ترافيک در جامعه برداريم.
سرهنگ جمشيدي راد اضافه کرد: در طول زمان مجموعه رفتارهاي رانندگي نيز به طور اساسي دستخوش تزلزل و تنزل شده است که خود متقابلاً بر ايمني ترافيک و مشکلات ترافيکي اثرات منفي و غير قابل انکار دارد.
رئيس پليس راه استان قم در پايان خاطرنشان کرد: عدم رعايت حق تقدم، عدم رعايت حد فاصل با ماشين جلو و سبقت گرفتن و سرعت غيرمجاز از جمله رفتارهاي پرخطر در بحث رانندگي مي باشد که بين افراد يک جامعه متفاوت بوده و بايد با برنامه ريزي دقيق و حساب شده به شرايط مطلوب دست يابيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]