تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالم باشى یا جاهل ، خاموشى را برگزین تا بردبار به شمار آیى . زیرا خاموشى نزد دانا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818936576




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کدام آپشن‌های خودرو در آمریکا ممنوع است؟


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: کدام آپشن‌های خودرو در آمریکا ممنوع است؟
بسیاری از فناوری‌های جدیدی که برای خودروها در سرتاسر دنیا عرضه می‌شوند، راه زیادی را برای قانونی شدن در آمریکا طی می‌کنند. حتی بعضی موفق به اخذ مجوز نمی‌‌شوند.
بازار خبر: فناوری بسیار سریع‌تر از قانون‌گذاری پیش می‌رود. بنابراین جای تعجب ندارد که خودروسازان تکنولوژی‌های جدیدی را روزانه معرفی می‌کنند که سرعت ارائه آنها از سرعت تأییدیه گرفتن توسط مقامات قانونی بیشتر است. برای مثال در اوایل دهه 80 میلادی شرکت‌های خودروسازی کاسه‌های چراغ جلو خودرو را به گونه‌ای طراحی کردند که امکان تعویض لامپ بدون نیاز به جایگزینی کلی چراغ جلو را فراهم می‌کردند. اما قوانین فدرال آمریکا اجازه نصب این گونه چراغ‌های جلو را برای خودرو نمی‌داد. به همین دلیل رانندگان آمریکایی تا سال 1985 مجبور بودند در صورت سوختن لامپ کل چراغ خودرو را تعویض کنند.
در ادامه این مطلب به گجت‌ها و فناوری‌هایی اشاره خواهیم کرد که هم اکنون در بسیاری از خودروها در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما قوانین دولت آمریکا هنوز مجوز استفاده از آنها را به رانندگان و خودروهای موجود در آمریکا نمی‌دهد.

1. نور نقطه ای دینامیک





مرسدس بنز تکنولوژی روشنایی دارد که خودرو به کمک سنسورهای مادون قرمز عابرین پیاده را در محیط‌های تاریک در کنار خیابان شناسایی کرده و نور نقطه‌ای را بر روی آنها می‌تاباند. این فناوری بر خلاف قوانین آمریکا است و استفاده از آن ممنوع است. ب ام و نیز چنین قابلیتی را دارد که در صورت ورود عابر به خیابان با نور آن را مشخص می‌کند.

2. چراغ ترمز چشمک زن





مرسدس بنزهایی که در اروپا و آسیا به فروش می‌رود به سیستمی مجهز است که در صورت ترمز زدن ناگهانی چراغ‌های قرمز با سرعت چشمک می‌زنند تا رانندگان پشتی را از ترمز ناگهانی با خبر سازند. اما نصب این سیستم بر روی خودروها در آمریکا ممنوع است تنها گزینه موجود برای ترمزها پرنورتر شدن چراغ‌های عقب است.

3. صفحه نمایش داشبورد با 2 زاویه دید





در سیستم صفحه نمایش 2 منظوره که توسط مرسدس بنز ابداع شده و در مدل‌های S کلاس و CLکلاس این شرکت نصب شده‌اند این امکان را فراهم می‌کنند صفحه نمایش برای زاویه دید راننده اطلاعات لازم و نقشه ناوبری را نشان دهد و در عین حال برای سرنشین دیگر خودرو فیلم و یا تصاویر تلویزیونی را به نمایش بگذارد. استفاده از این تکنولوژی در نیمی از ایالات آمریکا ممنوع است و تصاویر به نمایش درآمده در صفحه نمایش جلوی داشبورد خودرو باید برای همه سرنشینان یکسان باشد.

4. نصب دوربین های بی سیم مغناطیسی





شرکت خودروسازی لندروور دوربین کوچک و بی سیمی را ارائه می‌کند که تصاویر ویدیویی را مستقیم به صفحه نمایش داشبورد خودرو می‌فرستد. این دوربین آهن‌ربایی را می‌توان به هر قسمت فلزی خودرو چسباند. هدف از نصب این دوربین برای داشتن دید بیشتر طرفین و زیر خودرو برای موانع موجود در مسیرهای آف رود بوده اما استفاده از آنها در آمریکا ممنوع است.

5. آینه های محدب کنار خودرو





در بسیاری از خودروهای امروزی قسمت اصلی آینه‌های کناری خودرو تخت بوده و قسمت انتهایی محدب هستند تا دید بیشتری از نقاط کور راننده را تحت پوشش قرار بدهند. اما پس از گذشت سال‌ها هنوز استفاده از این قابلیت بر روی خودروهای موجود در آمریکا بر خلاف قوانین بوده و نصب آنها ممنوع است.

6. استارت از راه دور





از قابلیت بر خلاف موارد دیگر موجود در لیست مختص خودروهای آمریکایی است و استفاده از آن در بعضی کشورهای اروپایی – آسیایی ممنوع است. بسیاری از خودروهای جنرال موتورز و کرایسلر مجهز به قابلیت استارت خودرو از راه دور هستند تا قبل از سوار شدن در فصل سرما خودرو گرم شده باشد. در بسیاری از کشورها این قابلیت به علت ایجاد دی اکسید کربن در صورت درجا کردن موتور ممنوع است.



یکشنبه, 07 ارديبهشت 1393 ساعت 10:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن