تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820600300




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زیباترین تصویر ازسحابی مخروطی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
زیباترین تصویر از"سحابی مخروطی"
این تصاویر توده‌ی عظیم و به هم پیچیده گاز و غبار کیهانی نشان می‌دهد که ستارگان سحابی ۲۲۶۴ NGC در آن دیده می‌شوند.
به گزارش خبرنگار فناوری‌های نوین باشگاه خبرنگاران؛ تصویری از توده‌ی عظیم و به هم پیچیده گاز و غبار کیهانی نشان می‌دهد که ستارگان سحابی  ۲۲۶۴ NGC در آن دیده می‌شوند.
 
 



 تصویری از سحابی ۲۲۶۴ NGC را مشاهده می‌کنید (تصویر راست)، با زوم در قسمت پایین سحابی ستون گازی وارد سحابی مخروطی می‌شویم که بیش از ۲.۵ سال نوری گستردگی دارد. (تصویر چپ)

 
در  منطقه سحابی ۲۲۶۴ NGC، سحابی نشری قرمز رنگ برانگیخته از نور پرانرژی ستارگان تازه متولد شده‌اند که‌، با غبار تاریک میان ستاره‌ای ترکیب شده‌اند. غبارهای تاریک هم که به ستارگان داغ و جوان نزدیکند، نور آن‌ها را بازتابانده و به سحابی‌های بازتابی آبی تبدیل شده‌اند. سحابی مخروطی که در صورت فلکی تک شاخ قرار دارد برای نخستین بار به وسیله ویلیام هوشل در ۲۶ دسامبر سال ۱۷۸۵ میلادی کشف شد.
این سحابی که با نام علمی ۲۲۶۴ NGC شناخته می‌شود در فاصله ۲۷۰۰ سال نوری از زمین واقع شده است.
 
سحابی مخروطی بخشی از غبارهای اطراف خوشه درخت کریسمس را نیز تشکیل می‌دهد. قسمتی از گازهای این سحابی که در تصویر سمت چپ مشخص شده است، بیش از ۲.۵ سال نوری گستردگی دارد. 




تصویری از سحابی مخروطی که تلسکوپ فضایی هابل به ثبت رسانده است.

 
سحابی از هیدروژن‌های مولکولی سرد و گرم غباری شکل تشکیل شده که تصویر آن به وسیله تلسکوپ فضایی هابل به ثبت رسیده است. در اطراف سحابی ۲۲۶۴ NGC، خوشه درخت کریسمس، خوشه برفی و سحابی پوست روباه و سحابی مخروطی دیده می‌شوند. تمامی این سحابی‌ها در صورت فلکی تک شاخ قرار دارند، که به شکل غباری کیهانی است و زایشگاهی برای ستارگان جوان محسوب می‌شود. این سحابی نوری قرمز رنگ دارد که ناشی از پرتو افشانی نور پرانرژی ستارگان تازه متولد شده است و در کنار خود ابرهای تیره‌ای دارد.
 


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن