تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 20 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851831303




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مارک زاکربرگ، الون ماسک و اشتون کوچر مشترکا در پروژه ساخت مغز مصنوعی سرمایه گذاری کردند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مارک زاکربرگ، الون ماسک و اشتون کوچر مشترکا در پروژه ساخت مغز مصنوعی سرمایه گذاری کردند
مارک زاکربرگ، الون ماسک و اشتون کوچر درصددند مغزی مصنوعی خلق کنند که عملکردی مشابه با مغز انسان دارد. مدیر عامل فیسبوک، بنیان‌گذار تسلا و بازیگر و تهیه کننده سینما گرد هم آمده‌اند تا بر روی پروژه‌ای عظیم در زمینه توسعه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کنند. هدف این پروژه شبیه‌سازی مغز انسان است.


به گزارش وال استريت ژورنال، مقام ارشد اجرایی فیسبوک، بنیان گذار تسلا و بازیگر و تهیه کننده سینما هر کدام بخشی از 40 میلیون دلار سرمایه مورد نیاز را فراهم کرده و در یک برنامه مرتبط با هوش مصنوعی به نام «وایکاریس» ( Vicarious) یا جانشین، مشارکت کردند. این کار در جهت کمک به خلق دوباره نئوکورتکس یا «نو قشر مغز» است (این بخش نئوپالیوم نیز نامیده می‌شود)، جایی که مغز انسان عملکردهای مرتبط با شناخت و ادراک را سروسامان می‌دهد، که از آن جمله می‌توان به یادگیری زبان، انجام محاسبات، حل مسائل و درک اشیاء سه بعدی اشاره کرد. این هدفی بلندپروازانه است، اما در واقع تلاش‌های این گروه معطوف به جریانی گسترده‌تر در دنیای فناوری‌های مدرن می‌باشد. جایی که شرکت‌های بزرگی همچون گوگل، IBM، مایکروسافت و حتی خود فیسبوک همگی در جستجوی راهی هستند تا در قالب سخت افزار و نرم افزارهای ارائه شده از مغز انسان الگوبرداری کنند.


IBM در این زمینه به نوعی پیش‌کسوت محسوب شده و سابقه بررسی و تحقیقات پیرامون ساخت یک مغز مصنوعی را دارد.


گوگل اخیرا پیشتاز در زمینه AI یا همان هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) ، جئوفری هینتون را به استخدام خود درآورده که پیش از این دیگر مبحث مرتبط با هوش مصنوعی که به نام ذهن عمیق (Deep Mind) شناخته می‌شود را کلید زده است. فیسبوک هم چندان از دیگر رقبا عقب نمانده و یان لیکان «Yann Lecun» را به خدمت گرفته که با هینتون همکاری داشته و به او در پیشبرد یک زمینه خاص از هوش مصنوعی که یادگیری عمیق (Deep Learning) نامیده می‌شود کمک کرده است.


هدف اصلی در اینجا کمک به بهبود و پیشرفت گسترده‌ ماشین‌ها در حیطه تشخیص تصاویر یا پردازش طبیعی زبان است. به عبارت دیگر، آنها مایلند چیزی خلق کنند که همانند Siri اپل عمل کرده و بتواند همانگونه که از آن انتظار می‌رود فعالیت کند.


اما وایکاریس خود را در سطحی متفاوت از این گروه جای داده، آنهم با تمرکز روی یک مدل از قشر مغز، جایی که فعالیت عمده مغز به عملکردهای شناختی در سطوح بالا همانند استدلال فضایی و پردازش زبان اختصاص یافته است. دیگر بانی طرح وایکاریس دیلیپ جرج است که پیش از این با همکاری مشترک جف هاوکینز و مدیر ارشد اجرایی پیشین، دانا دابینسکی در سال 2005 شرکتی به نام نومنتا (Numenta) را تاسیس کرد که امروزه به نام گراک«Grok» شناخته می‌شود.


پیش از هر چیز بهتر است این مطلب را بدانید که کپی برداری کامل از مغز انسان ایده‌ای است که هرگز امکان انجامش متصور نیست. اما با تقلید کردن و شبیه سازی از یک بخش کوچک از کورتکس هر دو یعنی وایکاریس و گراک موفق شده‌اند به دستاوردهای محسوسی در این زمینه نائل شوند. در حالی که شالوده و زیربنای گراک بر فروش یک سرویس بررسی لحظه به لحظه IT قرار گرفته، وایکاریس روی خلق یک سیستم که قادر به تشخیص تصاویر باشد تمرکز کرده است. این گروه خطوط اصلی کار را سال گذشته تکمیل کرده و اکنون ادعا می‌کند ابزار تولید شده قادر است از سد  CAPTCHA عبور کند؛ سلسله حروفی که باید هنگام ورود به برنامه‌های کاربردی شبکه وارد کنید تا هویت شما به عنوان انسان و نه ماشین احراز شود (کاری که به منظور جلوگیری از خرابکاری‌های اینترنتی صورت می‌گیرد). به جز این مسئله گروه در مورد دیگر اهداف و برنامه‌های خود کاملا سکوت اختیار نموده است.


اين دومين بخش سرمایه گذاری وایکاریس بود که توسط گروه سرمایه گذاری‌های مخاطره آمیز هدایت شد. اولین دوره شامل 15 میلیون دلار می‌شد که توسط بنیان گذار پیشین فیسبوک و موسس آسانا (Asana) داستین مسکوویتز (از بنیان‌گذاران فیسبوک که در بخش تکنیکی آن مشغول به کار بوده و بعد از جدایی شرکت آسانا را تاسیس کرد)، آدام دی‌انجلو، مهندس پیشین فیسبوک و موسس وب سایت پرسش و پاسخ «کوآرا»  (Quara) و موسسان شرکت خدمات کامپیوتری و نرم افزاری پلنتیر (Palantir) پیتر تیل و جو لانسدیل تقبل شد.


فیسبوک در بخش آخر سرمایه گذاری نقشی نداشت. زاکربرگ خود تامین مالی سرمایه را به صورت شخصی برعهده گرفت، گروه به وال استریت ژورنال اعلام کرد که این مسئله به هیچ عنوان نمایانگر تمایل فیسبوک به استفاده از وایکاریس نیست. البته علاقه و اشتیاق فیسبوک در زمینه هوش مصنوعی کاملا مشهود بوده و بر کسی پوشیده نیست. بعلاوه این تنها زمینه مورد علاقه فیسبوک نبوده و نخواهد بود.


منبع: زوميت





تاریخ انتشار: 03 ارديبهشت 1393 - 19:04





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن