تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867319650




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودمراقبتی خود درمانی نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

خودمراقبتی خود درمانی نیست شهرقدس-ایرنا- خود مراقبتی گام اول در سلامت افراد بوده و اقدامات و فعالیتهای خود آموخته و آگاهانه ایی است که مردم با رعایت آنها تندرستی را حفظ می کنند و با خود درمانی نباید اشتباه گرفته شود.


به گزارش ایرنا، رییس شورای شهرستان قدس روز چهارشنبه با حضور در همایش بزرگ خانواده های تحت پوشش کمیته امداد شهرستان قدس، گفت: در حدود 800 بیمار دیالیزی و یک هزار بیمار مبتلا به سرطان در شهرستان قدس تحت پوشش بنیاد بیماری های خاص شهرستان قرار دارند.
ˈاحمد خراسانیˈ افزود: این بنیاد برای این تعداد از بیماران بدون اینکه بودجه ای از دولت دریافت کند، خدمات دهی می کند.
خراسانی با اشاره به نامگذاری امسال با موضوع اقتصاد و فرهنگ، به عنوان دو جنبه مهم از زندگی در عصر حاضر، افزود: امیدواریم همه با هم در سالی که به نام حضرت زهرا (س) مزین شده شعار سال و بیانات مقام معظم رهبری را تحقق بخشیم.
وی با تاکید بر اینکه سلامتی بزرگترین نعمت و ثروت خدادای است که خداوند آنرا به رایگان در اختیار بندگانش قرار داده است، گفت: پس مراقب باشیم که آنرا به بهای ناچیز از دست ندهیم.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان قدس نیز در این مراسم گفت: این واحد آمادگی ارائه هر گونه کمک در زمینه بالا بردن سطح سلامت شهروندان را دارد.
ˈفتح اله عزیزیˈ در خصوص برگزاری این همایش گفت: به دلیل تقارن میلاد حضرت زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر و نیز هفته سلامت، کمیته امداد به عنوان یکی از متولیان حمایت از بهداشت و درمان مددجویان اقدام به برگزاری این همایش در سومین روز از هفته سلامت با عنوان خانواده، خواستگاه خود مراقبتی برای خانواده بزرگ کمیته امداد شهرستان نمودیم.
مسوول واحد پیشگیری از بیماری های شبکه بهداشت و درمان قدس نیز در این همایش، اظهار کرد: خود مراقبتی گام اول در سلامت افراد است، به این معنی که چگونه خود را محافظت و در برابر بیماریها و سایر حوادث مراقبت و محافظت کنیم، بنابراین نباید آنرا با خود درمانی اشتباه بگیریم.
ˈمحمد رمضانیˈ از خود مراقبتی به عنوان چالش اصلی نظام سلامت در قرن 21 یاد کرد و گفت: خود مراقبتی مهمترین شکل کمکهای اولیه می باشد، به عنوان مثال بیماران دیابتی در طول یک سال در حدود 3 ساعت با پزشک متخصص برای معاینه و دریافت دستورالعمل جلسه دارند اما بیش از هشتصد و هفتاد ساعت را خودشان صرف عمل به این دستورات می کنند.
وی با اشاره به آمار زیاد خود درمانی در میان مردم ما، افزود: مردم بلافاصله با مشاهده اولین نشانه های بیماری به طور خودسرانه اقدام به مصرف انواع داروها می کنند که این کار موجب بروز مشکلات دیگری برایشان خواهد شد.
رمضانی از بیماری پرفشاری خون به عنوان یکی از معضلات بزرگ در جهان یاد کرد و با بیان این که 30 درصد افراد مبتلا به این بیماری هستند، افزود: این بیماری یکی از مهمترین تهدیدات سلامت عمومی و رو به گسترش در دنیاست و از هر 5 نفر در کشور یک نفر به آن مبتلاست.
وی با اشاره به آمار یازده میلیونی مبتلایان به فشارخون در کشور گفت: 5/17 درصد افراد در سنین 15 تا 64 سال در کشور مبتلا به پرفشاری خون هستند و بر اساس برآورد سازمان بهداشت جهانی، فشارخون بالا سومین عامل مرگ و میر در جهان است.
وی با تاکید بر اینکه در صورت عدم کنترل پرفشاری خون، عروق کلیه، مغز، قلب و چشم نیز آسیب می بینند، گفت: 49 درصد سکته های قلبی و 62 درصد سکته های مغزی نیز در اثر فشارخون بالا اتفاق می افتد.
وی فشار خون بالا را قابل کنترل و عوارض ناشی از آن را نیز قابل پیشگیری دانست و گفت: با کاهش مصرف نمک، افزایش فعالیت بدنی منظم، ثابت نگهداشتن وزن بدن، پرهیز از استعمال دخانیات و مصرف الکل می توان از بروز فشار خون بالا جلوگیری کرد.
وی پیاده روی را یکی از راههای جلوگیری از ابتلا به دیابت دانست و گفت: افرادی که 4 ساعت در هفته و یا روزی نیم ساعت پیاده روی می کنند، می توانند تا 80 درصد از ابتلا به دیابت پیشگیری کنند، همچنین کنترل وزن، استفاده بیشتر از سبزیجات و میوه جات، مصرف کمتر انواع فست فود و غذاهای آماده و استفاده از انواع ادویه به خصوص دارچین به منظور پیشگیری ابتلا به دیابت توصیه می شود.
این مسوول تصریح کرد: به طور قطع با تغییر سبک زندگی و در پیش گرفتن زندگی سالم با کنترل بیماریها، می توان در جهت ارتقای سلامت جامعه گام برداشت و در واقع به یک عمر سلامت با خودمراقبتی دست یافت.
تهرام/5570/ 699
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن