واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۴:۵۱ب.ظ)
قائم مقام دبير کل ستاد مبارزه با مواد مخدر: بدون همکاري مردم نمي توانيم با مواد مخدر مبارزه کنيم قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: دولت بدون مشارکت مردم توانايي انجام کاري را ندارد و ما معتقديم بدون همکاري مردم نمي توانيم با مواد مخدر مبارزه کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج دکتر عليرضا جزيني در نشست صيانت و توانمندسازي زنان و خانواده در برابر آسيب هاي اجتماعي که به مناسبت هفته بزرگداشت زن در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، گفت: دولت بدون مشارکت مردم توانايي انجام کاري را ندارد و اساسا ستاد نيز رويکرد اجتماعي را به عنوان رويکرد مهم در دستور کار خود قرار داده و در اين راستا جلسات مختلفي را با اقشار مختلف جامعه برگزار کرده است.
وي تصريح کرد: در سال گذشته در راستاي اجتماعي کردن مبارزه با مواد مخدر وزيرکشور و دبير کل ستاد نشست هايي را با رسانه هاي گروهي، رياست سازمان بسيج، روساي کانون مداحان، ورزشکاران، هنرمندان سينما، مسوولان کميته امداد وتشکل ها و سازمان هاي خيريه برگزار کرد و همچنين تفاهم نامه هايي درراستاي اين رويکرد منعقد شد و تصميم داريم اين فعاليت ها را در سال 93 نيز افزايش دهيم، چون معتقديم بدون همکاري مردم نمي توانيم با مواد مخدر مبارزه کنيم.
قائم مقام دبيرکل ستاد اظهار داشت: بند 9 سياست هاي کلي ابلاغي مقام معظم رهبري که بر اتخاذ تدابير لازم براي حضور و مشارکت جدي مردم وخانواده ها در زمينه هاي پيشگيري، کاهش آسيب و درمان معتادمان تاکيد دارد وهمچنين ماده 15 اصلاحيه قانون مبارزه با مواد مخدر وظيفه اي را بردوش ستاد گذاشته اند وآن توجه به مشارکت هاي اجتماعي است که اميدوارم اين گونه جلسات تداوم يابد.
جزيني در ادامه مقابله با مواد مخدر را يکي از فعاليت هاي مهم ستاد برشمرد و گفت: اين فعاليت به طور کل قدمتي صد ساله در کشور دارد اما توجه به حوزه کاهش تقاضاي مواد مخدر برابر مطالعات انجام شده سابقه اي 10 يا 12 ساله دارد.
وي با بيان اينکه خانه مجردي خطر ابتلا به اعتياد را افزايش مي دهد گفت: طبق تحقيقات صورت گرفته بيشترين آمارمعتادان از همين خانه هاي مجردي است.
وي همچنين گفت: طبق شيوع شناسي صورت گرفته در سال 90 چهاردهم درصد از دانش آموزان درسنين 16 و 17 يک بار ماده محرک شيشه را براي موفقيت درامتحانات خود استفاده کرده اند و امسال نيز شيوع شناسي در بين دانش آموزان انجام خواهد شد.
قائم مقام دبير کل ستاد بيان داشت: شب هاي امتحان نزديک است وبرخي از دانش آموزان و دانشجويان به خاطرتبليغات غلط و از روي ناآگاهي براي تقويت حافظه وشب بيداري از ريتالين استفاده مي کنند در شب هاي امتحان فروش ريتالين 50 درصد افزايش مي يابد.
جزيني در بخش ديگري از سخنان خود بر حمايت مسوولان از سازمان هاي مردم نهاد تاکيد کرد و گفت: در سال گذشته شاهد رشد 53 درصدي تعداد سمن هاي فعال بوديم به طوري که در سال 92 تعداد اين سمن ها از 1851به 1208 مورد رسيد اين يک حرکت مبارکي است و نشان مي دهد که تشکل ها براي حضورخود در مبارزه همه جانبه با مواد مخدر احساس نياز مي کنند.
وي با بيان اينکه 765 سمن از مجموع اين سمن ها در بخش درمان و 190 سمن در زمينه کاهش آسيب فعاليت داشته باشند .
براساس اين گزارش، جزيني در ادامه توجه به اشتغالزايي بهبود يافتگان را امري مهم عنوان کرد و گفت: گلايه بهبود يافتگان از نبود شغل است لذا کمک کنيد که اين ادبيات در بين مردم جاري شود که مي توان دست معتاد را گرفت الان اين ادبيات وجود ندارد و کسي حاضر نيست به معتادان کمک کند پس بايد فرهنگسازي مناسبي در اين خصوص صورت بگيرد.
وي در پايان برتسهيل تاسيس سازمان هاي مردم نهاد و آموزش توانمند سازي براي آنها تاکيد کرد و گفت: بايد از سمن ها درتصميم گيري ها استفاده کرد، درحقيقت سازمانهاي مردم نهاد رابط بين مردم و دولت هستند و دراين خصوص ايننگونه سازمان ها نقش حساس و ويژه اي دارند.
گفتني است؛ اين نشست با حضور مسوولان ستاد مبارزه با مواد مخدر معاونت زنان و خانواده رياست جمهوري و برخي سازمان هاي مردم نهاد و خيريه برگزار شده بود
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]